Loš dan...

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Petak, deco, nije dan za bedak, već za nešto drugo :P
"Ako kaniš pobjediti, ne smeš izgubiti".
Pa, da generalno, osećam Weltschmertz, a posebno zbog ljudi koje sam poznavao, a nisu pored mene, i zbog rasporeda snaga na životnom poligonu, koji je najčešće nepravedan. Dođe kao talas, s vremena na vreme, i onda sam tužan.
Nemam loših dana, samo utiske iz pojedinih, koje vezujem za ljude.
Razmišljao sam o tome, da ako u nečemu ne uspem, sebe bih smatro gubitnikom. I onda sam radio i radio, od silnog rada nisam ni uspeo da više razmišlajm o tome. A slobodno vreme posvetio sam lepoti i napravio ravnotežu.
Ubrzavanje je bitan momenat u prevazilaženju teškoća.

VisionOfDisorder:
Ne. Nisam gubitnik. Ali imam mnogo gore dane kada sebe nazivam mnogo gorim imenima. Evo nekih...

Stoka, Prevarant, Lazov, Otpadnik...

Uglavnom... "nothing"... Nishtavilo. Heh. Neko ko nece nishta postici zbog svoje destruktivnosti.
Shta ochekivati od choveka koje prvo prezire sebe, pa ostale?

Eto... malo o tome.
I kod mene je isto...s tim sto sam ja i Krava,Djubre,Antihrist,Glupacha,Smor,Budala,Kloshar...

Ne, nikad ne pomislim da sam gubitnik(mada bih mozda trebalo?!).
Ali ima dana, u poslednje vreme, jako mnogo, kad mrzim sebe jako i pozelim da me nema ili da sam neko sasvim drugi.

VisionOfDisorder:
Ne. Nisam gubitnik. Ali imam mnogo gore dane kada sebe nazivam mnogo gorim imenima. Evo nekih...

Uglavnom... "nothing"... Nishtavilo. Heh. Neko ko nece nishta postici zbog svoje destruktivnosti.

Eto... malo o tome.
Kad si se poslednji put pomolio?Kad si otišo crkvu.Kad si smejao poslednji put?Uradi ovo što sam ti rekao,i biće ti bolje!!!

Miki 13991:
VisionOfDisorder:

Eto... malo o tome.
Kad si se poslednji put pomolio?Kad si otišo crkvu.Kad si smejao poslednji put?Uradi ovo što sam ti rekao,i biće ti bolje!!!
Chisto sumnjam da ce te Vision poslushati. Dobar pokushaj, u svakom sluchaju...

Lanfear:
Miki 13991:
VisionOfDisorder:

Eto... malo o tome.
Chisto sumnjam da ce te Vision poslushati. Dobar pokushaj, u svakom sluchaju...
Znam,ali ipak vredi pokušati...

Ovo je loš dan...
11.gif

gubitnik :mnogo jak termin za jedan dan.mozda za zivot...prikladan.

ja jesam gubitnik ali ne na svim poljima.

znas kako se kaze a to je i moj moto : sto te ne ubije ojaca te.

najbolje je kad izgubis bituku da bi dobio rat.svesno.

Back