Loptica na vratu

jovanbgd

Početnik
Poruka
1
Pozdrav svima!
Imam 17 godina, i juce sam na granici izmedju vrata i glave, sa leve strane, desno od one zile(sta je vec :D), opipao malu lopticu, velicine malo manje od graska ali ispod koze. Medjutim, lako je opipljiva tek kada savijem glavu napred, a inace se oseca samo mala neravnina. Sta bi ovo moglo da bude?
Hvala unapred na odgovorima!

Pozdrav svima!
Imam 17 godina, i juce sam na granici izmedju vrata i glave, sa leve strane, desno od one zile(sta je vec :D), opipao malu lopticu, velicine malo manje od graska ali ispod koze. Medjutim, lako je opipljiva tek kada savijem glavu napred, a inace se oseca samo mala neravnina. Sta bi ovo moglo da bude?
Hvala unapred na odgovorima!
To ima i moja cerkica od 11godina.Ponekad se bas vidi,onako izrazajno a nekad se i neprimecuje.Davno sam je vodila kod lekara i dobila odgovor da to nije nista.Nekad se bas zabrinem jer tako ocigledno iskoci.Na drugoj strani,simetricno je malo manja i neprimetna.Izgleda da su to neke zlezdice koje su normalna pojava narocito u pubertetu i tada su vise uocljive.Ako nemas nikakvih zdravstvenih problema nemoj se mnogo opterecivati.

Zdravo... i ja imam slican problem, imam kuglicu na desnoj strani, koja je uvecana i pulsira, ali nekad mi izazove gusenje i trnjenje da moram da izmasiram taj deo da bi se normalizovalo. to mi se javilo jos pre tri godine, jos tada sam ot5isla kod lekara i radila analize kako za stitnu tako i za limfnu zlezdu, ispali su dobri. endokrinolog mi je rekao da mi je ultrazvuk stitne zlezde odlican ali da je malo na lifnoj neko crnilo i uvecanje i poslao me dalje... nila sam i na grudno, i alergotest sam radila i na orl za krajnike (taj lekar mi je rekao da popravim zube), zatim, interniste, svi su mi rekli da sam idealno, otisla privatno u N.Pazar kod lekara koji mi je preporucio internista, on mi pogleddao ultrazvuk limfnih zlezda i rekao da sam super. to je sve bilo pre tri god, a ja i dalje imam istu kuglicu i iste simptome, nekad mi cela desna strana utne od toga.
Meedjutim, ja nedavno odem kod zubara on mi da da snimam celu vilicu, ja snimam i na snimku se videla dva iznikla umnjakajedan na levoj i jedan na desnoj strani, koja ne mogu da izadju jer imam malu vilicu, koju moraju da secu da bi izvadili ta dva umnjaka koji su mi nikla. Ali kada sam mu spomenula za kuglicu na desnoj strani i simptome, da li je moguce da je to zbog toga ili uopsteno zbog zuba, rekao je da je to nemoguce, da mi je to od neceg drugog.
Vise ne znam kome da verujem i sta mi je, tako da vas molim za neki savet ili slicno iskustvo da podelite sa mnom, mnogo bi mi znacilo!!! unapred zahvalna

Eto koliko nasi lekari NISTA NE ZNAJU!!!
Loptica, bubuljica, tj. Zlezda koja se nalazi ispod koze i jos je uvecana je znak da se organizam bori sa virusom ili virusima...a obicno iskace kada je neko umoran, slabo spava i puno stresa. Dakle iispravite ovo i zlezda ce se vratiti u normalu.

Back