inagadadavida
Poznat
- Poruka
- 9.864
jedite_kod_Joa:Јер си имао искуства?![]()
Mladost.........yebiga, kada moze ministar trafiku, mogao sam i ja samouslugu...... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jedite_kod_Joa:Јер си имао искуства?![]()
inagadadavida:[/B]
Neke glasine kruze da je mladjani Joca lopov , u stvari Zoricin ljubimac......![]()
I da se tu mlohavi , jadan , ne pita mnogo........Joca odradjuje dok ovaj prica sa sovama![]()
Dok se gospodja ne zasiti mladjanog lopova, ovaj ce biti ministar policije, ili vlade biti nece
То сте радили ви гласачи ''демократског блока''.Korner zastavica:Ajde sad da utvridimo ovde ko je od svih forumasha, obija sanduke sa slodaoledom,trafike,krao po samoposlugama,otvarao jugice sa 50 para i vadio licne stavri koje u jugu vrede posto potrose benzin...itd.
![]()
jedite_kod_Joa:То сте радили ви гласачи ''демократског блока''.![]()
Ауууу... :shock:inagadadavida:Mladost.........yebiga, kada moze ministar trafiku, mogao sam i ja samouslugu...... :wink:
Korner zastavica:Ajde sad da utvridimo ovde ko je od svih forumasha, obija sanduke sa slodaoledom,trafike,krao po samoposlugama,otvarao jugice sa 50 para i vadio licne stavri koje u jugu vrede posto potrose benzin...itd.
![]()
eremita:Најбоље је да се распиташ код оних који су познавали Ђинђића из времена младости када је носио минђушу - ШТА ЈЕ КРАО... па му ето, то није била
сметња да буде "вољени" премијер. 8-) 8-) 8-)
Korner zastavica:eremita,dosao si vidno nervozan. Ajde da te vodim na prasetinu tu na Kalenic,da "exkuliras" malo,a?
![]()
![]()
Korner zastavica:Ajde sad da utvridimo ovde ko je od svih forumasha, obija sanduke sa slodaoledom,trafike,krao po samoposlugama,otvarao jugice sa 50 para i vadio licne stavri koje u jugu vrede posto potrose benzin...itd.
![]()
Mitar Mirić:Jel Djindjic osudjivan sto je nosio mindjusu?
Sunce ti *****...a za dugu kosu?
Ja biJo oni" godina u Nemackoj i niko mi nista nije govorio.
Mitar Mirić:Jel Djindjic osudjivan sto je nosio mindjusu?
Sunce ti *****...a za dugu kosu?
Ja biJo oni" godina u Nemackoj i niko mi nista nije govorio.
Mitar Mirić:Sto da me sude kad mi ne moze niko nista jaci sam od sudbine.
Mogu da mi pljunu pod prozor,a ja cu to posle da pocistim sa 100 jura.
Mitar Mirić:Ma ja sam bre biJo po MinKenu,ne znam gde su isli ostali. MinKen je srpska majka,ja vam kazem. centar sveta. Nema sta nema.
eremita:Ја и нисам писао да је "осуђиван што је носио минђушу" - а ако си биЈо они' година у Швабији - ондаК ЗНАШ ЗА ЊЕГОВЕ "НЕСТАШЛУКЕ" и тамо а и 'ође..........хехехе.......![]()
![]()
![]()
п.с. Ово је само "одговор" на прозивање Јочића ...
south:eeeee kad tebe mitre niko ne osudi za pevanje,
onda nece ni druge sto ''pozajmljuju''![]()
urospo:Tacno, secam se da je Djindjic priznao u intervjuu Nedeljenom Telegrafu da je u mladosti krao u samoposluzi i da je iz neke knjizare ukrao neke knjige. Bas skoro sam na netu naisao na tekst o tome. S obzirom da je svoje "nestasluke" ponavljao, tesko da bi prosao samo sa uslovnom da su ga nahvatali.
I sta sad, treba da se otvara tema, kako je lopov mogao da postane premijer, ne ministar, jbt premijer. :shock: Pa Jocic je za njega malo dete sto se toga tice![]()
eremita:И ја се сећам тога, али он је њихо ВИЗИОНАР, ИДОЛ.....хоће његов трг, улицу, аеродром.......е, свашта.....![]()
![]()
то заборављају а Јочића разапињу на 5 тема овде. Очигледно их највише СВРБИ ПОЛИЦИЈА, питам се зашто...
![]()
![]()
![]()