alexp
Zainteresovan član
- Poruka
- 128
Плата у Русији је 400 ојро, и то је исто као код нас.
Али уопште се не ради ни о економији, ни о Русима, него о вашој глорификацији недемократских режима као што је Путинов,
и то у контексту неког претећег утицаја према нама, као: Путин ће да нас истргне из Запада и претвори у Белорусију.
Uf, uf. Gde ode ova diskusija? Nešto nisam primetio da je neko glorifikovao režim u Rusiji ovde (pričalo se o platama i procentu nezaposlenih), a pogoto mi nije jasno na osnovu čega zaključuješ da je režim u Rusiji nedemokratski? Niti sam nešto primetio da Putin hoće od bilo koga da nas "uzme" i pretvori u bilo šta. Prilično se normalno ponašao prema nama do sada i mislim da nam je saradnja sa Rusijom do sada donosila isključivo dobre stvari. Čemu ostrašćenost?
P.S. Ako je to deo DS-SPS folklora, onda razumem, i opravdano je. Ipak smo se vratili u devedesete i sada treba ispoštovati partijski govor. Evo, ja ću prvi da probam: Pod okriljem noći, soldateska nedemokratske i ničim izazvane Rusije probala je da, uz pomoć domicilnih ništarija, oduzme Srbiji njen nacionalni ponos, ali Srbija se saginjati neće dok god je brane najveći sinovi svih njenih naroda i narodnosti, drug Ivica i drug Boris.