London ( sound familiar? )

Vangelis:
eremita:
Знаш без обзира што мислим све најгоре о идиотима
муџахединима и њиховом начину "борбе", морам
приметити да ЦИА у целом том срању уопште није
чистих руку...па они су измислили и створили
Ал Каиду, тј.Бин Ладена...

као што су код нас измислили и створили тзв.ОВК...наоружали их, обучили... и по потреби их
хушкају...

Mislis da malkice manipulisu javnim mnenjem?

Па наравно, све држе у канџама као октопод... сети
се само како су извели онај случај када је
Влада очигледно ликвидирала ОНОГ СТРУЧЊАКА
НАУЧНИКА КОЈИ ЈЕ ИЗАШАО У ЈАВНОСТ И САОПШТИО ДА
ИРАК НЕМА НИКАКВО ХЕМИЈСКО ОРУЖЈЕ ЗА МАСНОВНО
УНИШТЕЊЕ... и... убише човека... и ником ништа...
пућ, пућ... све је заташкано и тај тамо идиотски
народ им све верује.

eremita:
Vangelis:
eremita:
Знаш без обзира што мислим све најгоре о идиотима
муџахединима и њиховом начину "борбе", морам
приметити да ЦИА у целом том срању уопште није
чистих руку...па они су измислили и створили
Ал Каиду, тј.Бин Ладена...

као што су код нас измислили и створили тзв.ОВК...наоружали их, обучили... и по потреби их
хушкају...

Mislis da malkice manipulisu javnim mnenjem?

Па наравно, све држе у канџама као октопод... сети
се само како су извели онај случај када је
Влада очигледно ликвидирала ОНОГ СТРУЧЊАКА
НАУЧНИКА КОЈИ ЈЕ ИЗАШАО У ЈАВНОСТ И САОПШТИО ДА
ИРАК НЕМА НИКАКВО ХЕМИЈСКО ОРУЖЈЕ ЗА МАСНОВНО
УНИШТЕЊЕ... и... убише човека... и ником ништа...
пућ, пућ... све је заташкано и тај тамо идиотски
народ им све верује.

Nemoj tako eremita, pa policija je saopstila da je covek trcao kros sumu i usput sekao vene. To je inace veoma cesta pojava kod samoubica, trce nocu sumom i seku se ziletima.

да,да,да :P :P :P вероватно имају и докторате
на тему "како се убица трчећи сам кроз шуму
самоубија жилетима"... Енглези су одувек били
циници и далеко већи мангупи него што ми можемо
и да замислимо...синоћ гледам о Хенрику-убици и
диктатору - па наши су за њих одојчад...

Vangelis:
marlon:
Danas je najaca NSA - national security agency. U stanju su da prisluskuju kako prde mravi dva metra ispod zemlje. Nije uopste zezanje. Telefonske, mobilne i ostale komunikacije kao i Net su za njih decja pesma. E sad kako pored svega ne mogu nikog da uhvate, to je za diskusiju. Jeste li znali da su Ameri 1950 imali sistem telefonskog prisluskivanja koji je locirao i snimao sve telefonske razgovore gde se pominje rec: bomba, predsednik, ubistvo itd. Pa vi vidite. Inace na kulama koje su srusene 9/11 zadnja tri sprata su bila njihova a na krovu je bio instaliran najnoviji antenski sistem slusanja koji je radio na oko 5-10 Ghz.

Zakljucak?

Pa sad mogu da ti odgovorim iskreno al ako neko ozbiljan gleda ovo proglasio bi me za drz. neprijatelja -naravno ne Srpskog. Ali ajde: Da li ti je poznato da je samo 15 minuta posle diverzije u Londonu na www.debka.com izasla zvanicna verzija dogadjaja, ko ga je izvrsio sa kojim eksplozivom i njegovim poreklom? Poreklo je verovatno znas iz Srbije( po njima) MOSAD ima odlicne informacije sa terena svuda u svetu zato sto su Jevreji u celom svetu. Znaci ako je to njihov stav, a i onaj samo dan posle da su znali da ce se diverzija desiti 15 minuta PRE PRVE EKSPLOZIJE ko je sad tu lud. MI5 , SAS i ostale agencije su se upinjale da skupe jadne ljude saberu noge i ruke i da vide da li je bio samoubica ili ne. Tek 3 dana kasnije su izasli sa svojom verzijom. Zakljucak izvuci sam ili pogledaj Michel Moorov film 9/11 pa razmisljaj malo i o tome.

marlon:
Vangelis:
marlon:
Danas je najaca NSA - national security agency. U stanju su da prisluskuju kako prde mravi dva metra ispod zemlje. Nije uopste zezanje. Telefonske, mobilne i ostale komunikacije kao i Net su za njih decja pesma. E sad kako pored svega ne mogu nikog da uhvate, to je za diskusiju. Jeste li znali da su Ameri 1950 imali sistem telefonskog prisluskivanja koji je locirao i snimao sve telefonske razgovore gde se pominje rec: bomba, predsednik, ubistvo itd. Pa vi vidite. Inace na kulama koje su srusene 9/11 zadnja tri sprata su bila njihova a na krovu je bio instaliran najnoviji antenski sistem slusanja koji je radio na oko 5-10 Ghz.

Zakljucak?

Pa sad mogu da ti odgovorim iskreno al ako neko ozbiljan gleda ovo proglasio bi me za drz. neprijatelja -naravno ne Srpskog. Ali ajde: Da li ti je poznato da je samo 15 minuta posle diverzije u Londonu na www.debka.com izasla zvanicna verzija dogadjaja, ko ga je izvrsio sa kojim eksplozivom i njegovim poreklom? Poreklo je verovatno znas iz Srbije( po njima) MOSAD ima odlicne informacije sa terena svuda u svetu zato sto su Jevreji u celom svetu. Znaci ako je to njihov stav, a i onaj samo dan posle da su znali da ce se diverzija desiti 15 minuta PRE PRVE EKSPLOZIJE ko je sad tu lud. MI5 , SAS i ostale agencije su se upinjale da skupe jadne ljude saberu noge i ruke i da vide da li je bio samoubica ili ne. Tek 3 dana kasnije su izasli sa svojom verzijom. Zakljucak izvuci sam ili pogledaj Michel Moorov film 9/11 pa razmisljaj malo i o tome.

A da li je tebi poznato da je 11-og septembra, PRE nego sto je drugi avion udario u kulu bliznakinju George Bush, koji se tada "zatekao" u nekoj eksperimentalnoj srednjoj skoli ispalio sledece ( parafraziram ): "U prvom trenutku sam pomislio da je u pitanju "greska pilota", ali kada sam saznao da je i DRUGI avion udario u WTC, bilo mi je jasno da je u pitanju teroristicki napad"?

Delimicno tacno. Bio je u skoli i slusao neku deciju pricu, samo su mu prilazili dok je bio sa decom i javljali na uvo za jedan pa drugi toranj. To imas u filmu najbolja sekvenca... A sad koji su bogatasi Arapi i drugi sedeli u Ritzu i gledali zivi prenos rusenja isto imas u filmu...A da tog dana nije doslo oko tristotine ljudi na posao u kule to nemas na filmu pa objasni ako mozes...

marlon:
Delimicno tacno. Bio je u skoli i slusao neku deciju pricu, samo su mu prilazili dok je bio sa decom i javljali na uvo za jedan pa drugi toranj. To imas u filmu najbolja sekvenca... A sad koji su bogatasi Arapi i drugi sedeli u Ritzu i gledali zivi prenos rusenja isto imas u filmu...A da tog dana nije doslo oko tristotine ljudi na posao u kule to nemas na filmu pa objasni ako mozes...

Nisam gledao film ali postoji dosta svedoka koji su se spremni zakleti da je on govorio o drugom avionu pre nego sto je ovaj udario u kulu. Medju njima je i nastojnica skole. Imao sam text negde u compu, ali izgleda da sam izbrisao, rado bih ti ga prosledio.
Poznato mi je da preko 300 ljudi nije doslo na posao tog dana. Objasnjenje: influenca zna da pokosi coveka iznenada, septembar pogoduje raznim infekcijama, desava se.....
Inace mislim da u Moor-ovom filmu (iako ga nisam gledao ) verovatno dosta toga manjka a ima sigurno i bespotrebnih detalja, nesto kao Stounov JFK. Samo je Stoun kudikamo sofisticiraniji lik od one kreature Moora.

Moor stvarno izgleda kao kreatura-u to nema sumnje, da je glup-nije, da je nezavisan-takodje nije jer je u suprotnoj stranci od Busa, americka demokratija -dve stranke. I zato moze da radi sta hoce jer ima imunitet. Film je dokumentarni, ima nekoliko briljantnih sekvenci, obavezno ga gledaj jer je glavni akcenat na saudijsko-americkoj povezanosti koja pocinje jos od Busa starijeg. Inace Bushovi - to nema u filmu su neka vrsta sekte. Ne treba zaboraviti da je deda Bush bio u corci jer je iz muzeja ukrao Dzeronimovu glavu, za koju se smatralo da se koristi pri paganskim obredima. Jedina stvar u filmu koja nije uradjena dobro je Pentagon i satro Boing koji je uleteo u njega a svi dokazi govore suprotno od toga. Kraj filma je dosta dugacak tipicna americka patetika-prica je slozena da se na jednoj porodici koja je izgubila sina vojnika u Iraku i njihovoj patnji gradi dramski zaplet.

marlon:
Moor stvarno izgleda kao kreatura-u to nema sumnje, da je glup-nije, da je nezavisan-takodje nije jer je u suprotnoj stranci od Busa, americka demokratija -dve stranke. I zato moze da radi sta hoce jer ima imunitet. Film je dokumentarni, ima nekoliko briljantnih sekvenci, obavezno ga gledaj jer je glavni akcenat na saudijsko-americkoj povezanosti koja pocinje jos od Busa starijeg. Inace Bushovi - to nema u filmu su neka vrsta sekte. Ne treba zaboraviti da je deda Bush bio u corci jer je iz muzeja ukrao Dzeronimovu glavu, za koju se smatralo da se koristi pri paganskim obredima. Jedina stvar u filmu koja nije uradjena dobro je Pentagon i satro Boing koji je uleteo u njega a svi dokazi govore suprotno od toga. Kraj filma je dosta dugacak tipicna americka patetika-prica je slozena da se na jednoj porodici koja je izgubila sina vojnika u Iraku i njihovoj patnji gradi dramski zaplet.

Ma, poznato je sve to meni marlon. Nije u pitanju sekta vec "Skull and bones society". Bas za ritualne potrebe drustva deda Preskot je ukrao Dzeronimovu glavu. Istom drustvu pripada i Klinton i njegov "naslednik" Keri cije je "konspirativno" ime "Long devil", taj aliajas dobio je prilikom cina inicijacije koja je poprilicno morbidna ( leze se umrtvacki sanduk, samo jedan detalj ). Dobro, mozda cu i pogledati film, mada, kazem ti, nista novo necu saznati.

Vangelis:
marlon:

Ma, poznato je sve to meni marlon. Nije u pitanju sekta vec "Skull and bones society". Bas za ritualne potrebe drustva deda Preskot je ukrao Dzeronimovu glavu. Istom drustvu pripada i Klinton i njegov "naslednik" Keri cije je "konspirativno" ime "Long devil", taj aliajas dobio je prilikom cina inicijacije koja je poprilicno morbidna ( leze se umrtvacki sanduk, samo jedan detalj ). Dobro, mozda cu i pogledati film, mada, kazem ti, nista novo necu saznati.

Vangelis мислим да би било добро и едукативно за
све учесника да мало појасниш своја сазнања о
Царству Антихриста - које тренутно дрма Планету.

eremita:
Vangelis:
marlon:

Vangelis мислим да би било добро и едукативно за
све учесника да мало појасниш своја сазнања о
Царству Антихриста - које тренутно дрма Планету.

eremita, ti si izgleda mene uzdigao do nivoa Bozanske promisli, ne ocekuj to od mene, iako su mi postovi ponekad malo intrigantni - edukativni.

Back