Vangelis:
marlon:
Vangelis jedno pitanje. Kako objasnjavas Londonsku diverziju u svetlu dokaza da su se sve eksplozije dogodile skoro istovremeno, osim one u autobusu. Meni nekako sve to izgleda da su ti Pakiji bili zrtveni jaganjci, mozda i nisu znali sta nose pa su ih okinuli neki drugi sa remote-om. Danas sam video, ne znam da li je bio CNN ili neki drugi news kanal, da kao nije im jasna sinhronizovanost te akcije. Onaj zadnji sto mu je pobegao voz otisao je na doubledecker i tamo se katapultirao. Nisam pametan sta im sad to znaci, da sami unose sumnju u vec fiksiranu verziju dogadjaja. Mozda i tu radi neka simbologija kao u slucaju 9/11?
Ne znam marlon, i ja bas kao ti i kao svaki posteni i zabrinuti gradjanin pratim news i zabrinut sam zbog ekspanzije medjunarodnog terorizma.
Nego da te vratim malo unazad, na topic "london ( sound familiar? )" i jedan novinski clanak, tacnije jedan njegov deo:
Prema izveštaju američkog TV kanala Ej-Bi-Si njuz, napad na London je isplaniran pre dve godine u pakistanskom gradu Lahoru.
Zanimljivo je da su u kompjuteru Muhameda Naima Nor Kana, kompjuterskog eksperta koji radi za Al Kaidu, još prošle godine pronađena imena mladih Britanaca pakistanskog porekla koji su izveli napad u Londonu.
Kazem ti, mojoj zbunjenosti nema kraja....
А шта мислите о овом мом помало сулудом закључку а
то је: ДА АМЕРИКА ТЈ.ЦИА ОБУЧАВА, ФИНАНСИРА И
ШКОЛУЈЕ МУСЛИМАНСКЕ ЕКСТРЕМИСТЕ ШИРОМ СВЕТА, Е
ДА БИ НАВОДНИ "ПРОБЛЕМ ТЕРОРИЗМА" ПОСТАО ГЛОБАЛНИ
ПРОБЛЕМ КОЈИ ТРЕБА ДА СЕ РЕШАВА Г Л О Б А Л Н О
А ТО ЈЕ ПРИЛИКА САД ТРУПАМА ДА МИРНО И НЕСМЕТАНО
"У ЦИЉУ ЗАШТИТЕ ОД ТЕРОРИЗМА" ОКУПИРАЈУ ЦЕО СВЕТ !
Јер не заборавите НСП има план: једна светска
надвлада (за коју је потребна једна светска војска),
један светски владар - ево управо је данас један
рабин у Русији(Москва)који се зове Лазар Берел, најавио "ДОЛАЗАК МЕСИЈЕ"... хах...