gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znas me znam teUzalud se trudish da posredujesh u njihovoj komunikaciji
Izmedju njih varnichi elektricitet uzrokovan seksualnom tenzijom
Da mogu, josh malo bi se prepucavali, pa bi palo vatanje
![]()
Uzalud se trudish da posredujesh u njihovoj komunikaciji
Izmedju njih varnichi elektricitet uzrokovan seksualnom tenzijom
Da mogu, josh malo bi se prepucavali, pa bi palo vatanje
![]()
Znaci, onda bi bilo... Preko polja, iza brda, pored sena, pa u slamu. malo se vatamo, malo blenemo u tamu...
Ne budalite ja sam ozenjen covek
Plus mogu sirugno tata da joj budem, jeste tema "Lolita" ali nisam u tom fazonu.
Najsladje je pice, kad mu dlaka nice![]()
i onda je dabar zavio cokoladu u foliju....da da kako da ne:
To je narodna izreka, pametna, ako ti se ne svidja menjaj narod. I nije dabar nego mrmot![]()
A ja čuo da je tako govorio NičeJeste, u "Crvenom banu"![]()
Mala hoce kurac.. pa $ta!?. Pravite dramu od najuobichajenije stvari ko poslednji talibani.
Mnogi polaze od toga da su svi ljudi kao oni i da moraju da razmi$ljaju isto pa previ$e morali$u i palamude. Ako je riba talentovana i ako hoce sex, za$to da ga ne dobije od starijeg muzhjaka. Bolje nego da je ye6e klinac koji nece znati $ta sutra ako iskrsne problem. Ove matore koke ko da su ljubomorne na piletinu![]()
Hm... imaš nešto puno tih drugova sa čudnim problemima...![]()
Jeste, brate slatki, ali se, za sad slabo pronalazim u takvim kombinacijama. Prvi takav momenat kojeg se secam jeste kada me je startovao drugar moga brata (par god. mladji) sa recenicom: Stara koka, dobra juha - a imala sam oko 24-25 g
.
I meni to reko nedavno lik koji je moje godište, al mlađi par meseci![]()