LOL.!...muvanje?

meni te je nekako žao... :( znam da ćeš se promeniti(želeo ti to ili ne.. hormoni će odraditi svoje... :mrgreen:), ali šteta da se sad toliko primaš na karijeru(iako mi nije jasno kakvu ti to sjajnu karijeru imaš sa 16 godina, zbog koje sve žrtvuješ), umesto da uživaš u nekim stvarima kao svaki normalan tinejdžer...
a ako grešim i ipak ti ne dođe iz ..... u glavu, znaj da ćeš biti još više nadrkan i neuravnotežen i nezadovoljan sobom ako budeš izbegavao fizički i emocionalni kontakt sa devojkama... ;)

Karijera je najvaznija.Zasto?
Zato sto ne zelim da sedim kad porastem kao debil kuci, bez posla, a cak ako imam posao da imam sitna primanja.
Ja sam covek koji planira da zavrsi univerzitet, bude najbolji u svom zanimanju i prestignem sve druge ljude koji imaju isti posao.
Sta sve mora da se rizikuje?
Uzivanja(je-banje,pijancenje,pusenje,drogiranje itd..)

Poslednja izmena od moderatora:
Pisem poruku ortakinji da vidim da li dolazi na trening i sta radi...
kad ono kaza da dolazi i da MENI dovodi njenu drugaricu.
Ja je pitam why, a ona mi odgvori da hoce da se smuva sa mnom(ta njena drugarica)..
I onda me zove i pita me "hoces l ida se smuvamo"..A ja je nikad nisam ni video.:eek::eek:
Iskreno, plasim se i ne zelim da se smuvam i ne razmisljam trenutno o mladalackom zivotu iako imam 16 godina.

Kako da se otarasim njih?
Bez vredjanja....

Najbolje ako možeš nožem, ne ostaju tragovi baruta, ali moraš da budeš brz da ne bi krv špricala unaokolo.

Dušane, sjajno razmišljaš, to je i moj princip - osim u jednoj stvari.

Ne slažem se da treba izostaviti je.banje kao jedno od uživanja. Ma koliko napredovao i trudio se, bez seksa to jednostavno nije to. Ovo ostalo - super, i bolje što tako razmišljaš. Ali je.banje da izostavljaš ne moraš, štaviše - predaj se i tome ako možeš. Što više iskustva imaš - to ćeš kasnije više nadogradjivati. Što si izvežbaniji i nadogradjeniji - više devojaka u tvom krevetu.

Pa zar misliš da uspešni ljudi ne vole devojke i seks? U ogromnoj si zabludi. Znači - što više ambicije i što više žena! I sve je kul.

Ne slažem se da treba izostaviti je.banje kao jedno od uživanja. Ma koliko napredovao i trudio se, bez seksa to jednostavno nije to. Ovo ostalo - super, i bolje što tako razmišljaš. Ali je.banje da izostavljaš ne moraš, štaviše - predaj se i tome ako možeš. Što više iskustva imaš - to ćeš kasnije više nadogradjivati. Što si izvežbaniji i nadogradjeniji - više devojaka u tvom krevetu.

Pa zar misliš da uspešni ljudi ne vole devojke i seks? U ogromnoj si zabludi. Znači - što više ambicije i što više žena! I sve je kul.

Ne ne ne, prijatelju. Pravi ubermensch je iznad tih sitnih ljuskih nagona. Kome je još stalo do seksa, cmokanja u mraku, flertovanja i tih idi mi dođi mi tričarija, kad ima KARJERU. Ima li šta lepše, nego sesti, pogledati svoj najnoviji kristalni luster i i reći: pogledajte kako sam uspeo u životu.

Znam, ali hocu prvo da zavrsim studije i da budem potpuno samostalan.
E onda mogu da legnem u krevet.

Mislim, imam 16 godina, ne mogu svaki dan da se sex-am, ftw idem i u strebersku skolu.

Karijera je najvaznija.Zasto?
Zato sto ne zelim da sedim kad porastem kao debil kuci, bez posla, a cak ako imam posao da imam sitna primanja.
Ja sam covek koji planira da zavrsi univerzitet, bude najbolji u svom zanimanju i prestignem sve druge ljude koji imaju isti posao.
Sta sve mora da se rizikuje?
Uzivanja(je-banje,pijancenje,pusenje,drogiranje itd..)

eh bajo, ko je tebi uvalio tu frku? matorci? siromastvo? neki kompleks?

na misice neces nista da postignes svejedno. si baja ili nisi ybg. ako si, moras i da yebes.

ako nisi primetio,uspesni vise uzivaju nego neuspesni, odnosno uspesni nisu tako jednosmerni kao ti.

dobro je da imaš plan, bez plana mogao bi samo da se rokneš, mislim kako u život bez plana...
entuzijazam ftw... :)
inače, znaš li ti uopšte šta je ftw? sve nešto imam utisak da bi trebalo da piše btw, mislim tako bi imalo više smisla... :think:

eh da... da li si se možda ikada zapitao od čega ti stvarno nastaje ovaj duševni bol?
U poslednje vreme, ponekad se osecam cudno, dok slusam death metal, liriku, ili gledam gothic slike.(tuga,usamljenost..itd..)
Pre sam se se osecao fino kad sam to radio, ali sada kao da se nesto useljava u mene, nesto sto jako izaziva nervozu, osecam to u grudima,..Nesto slicno bolu zuba, ali to nije fizicki bol.
Znam da nije fizicki bol.
Znam i znam.

Ovo treba da bude na psihologiji ali iskreno, vise verujem psihijatru nego psihologu.
slike i muzika ga verovatno samo podstiču da izađe na videlo, a uzrok može biti upravo preveliki pritisak koji sam sebi nabijaš u vezi sa "karijerom" ili ti ga drugi stvaraju(roditelji, drugari- štreberi itd...) ili je uzrok suzdržavnje od zdravog života(da, sex je zdrav, verovao ti u to ili ne... naravno, ako znaš s kim i kako)...

sve u svemu, ništa tebi ne fali, samo si se malo loše istripovao u vezi nekih stvari... vozi kod psihologa i sve će biti ok.. ;)

:bye:

dobro je da imaš plan, bez plana mogao bi samo da se rokneš, mislim kako u život bez plana...
entuzijazam ftw... :)
inače, znaš li ti uopšte šta je ftw? sve nešto imam utisak da bi trebalo da piše btw, mislim tako bi imalo više smisla... :think:

eh da... da li si se možda ikada zapitao od čega ti stvarno nastaje ovaj duševni bol?

slike i muzika ga verovatno samo podstiču da izađe na videlo, a uzrok može biti upravo preveliki pritisak koji sam sebi nabijaš u vezi sa "karijerom" ili ti ga drugi stvaraju(roditelji, drugari- štreberi itd...) ili je uzrok suzdržavnje od zdravog života(da, sex je zdrav, verovao ti u to ili ne... naravno, ako znaš s kim i kako)...

sve u svemu, ništa tebi ne fali, samo si se malo loše istripovao u vezi nekih stvari... vozi kod psihologa i sve će biti ok.. ;)

:bye:

ma bre decko je nevin i frka mu je da krene u sex
zato zavarava sebe i laze da je iznad toga,to su ti te decje fore
dok se jednog dana ne nadje u situaciji:zper:
ili postane kreten pa napravi novi facebook,i to je moguce:neutral:

eh bajo, ko je tebi uvalio tu frku? matorci? siromastvo? neki kompleks?

na misice neces nista da postignes svejedno. si baja ili nisi ybg. ako si, moras i da yebes.

ako nisi primetio,uspesni vise uzivaju nego neuspesni, odnosno uspesni nisu tako jednosmerni kao ti.

Lol, siromastvo...(ne ismevam siromasne zbog ovoga lol, samo da znate)
Nije tacno.
Postoje i jos jaci ljudi u mojoj skoli.
Najbolji su djaci i samo uce.
ja to ipak ne mogu, u toj meri...Zavidim im
Onda radije necu biti baja.

Ok, pocinjete da smarate, mnogomnogomnogomnogomnogomnogo!
Pitao sam vas za onu devojku.
Bio sam uspesan preko mobilnog i uticao sam na nju tako da nije dosla.
Rekla je da mnogo filozofiram.
Ja obozavam filozofiju.
Problem resen, hvala onima koj isu mi zaista pomogli.
Budale koje misle na sex, neka hm....Jadni su ionako...:D
Pozdrav.

Back