LOL.!...muvanje?

SlAyEr_KiD 333

Domaćin
Poruka
3.734
Pisem poruku ortakinji da vidim da li dolazi na trening i sta radi...
kad ono kaza da dolazi i da MENI dovodi njenu drugaricu.
Ja je pitam why, a ona mi odgvori da hoce da se smuva sa mnom(ta njena drugarica)..
I onda me zove i pita me "hoces l ida se smuvamo"..A ja je nikad nisam ni video.:eek::eek:
Iskreno, plasim se i ne zelim da se smuvam i ne razmisljam trenutno o mladalackom zivotu iako imam 16 godina.

Kako da se otarasim njih?
Bez vredjanja....

Poslednja izmena:
Ja je pitam why, a ona mi odgvori da hoce da se smuva sa mnom(ta njena drugarica)..
I onda me zove i pita me "hoces l ida se smuvamo"..A ja je nikad nisam ni video.:eek::eek:
Iskreno, plasim se i ne zelim da se smuvam i ne razmisljam trenutno o mladalackom zivotu iako imam 16 godina.

Bez vredjanja....

Kazi joj lepo i otvoreno ko sto ovde kazes .

"Nit sam je vido nit znam ko je , kako mozes da mi tako dovodis nekog sa tim razlogom . Uostalom ako je stvarno normalna ta tvoja drugarica i lici na coveka (a slabije da izgleda kao covek cim je "takva") sve ce ici svojim tokom"

Tako joj kazi.
Ja bih ortakinji rekao da preteruje sa svojom rekacijom u svemu ovome .

Izvini, ali cu reci da si ti jedna kukavica od coveka.
Da vatam sta se pruza i da kresem bez pardona?
Imas li ti imalo ponosa i vere?
Ja imam i za sve sto sam uspesno uradio u zivotu su ponos i vera.
Sve ostalo je djubre i kanta u koju se to djubre ubacuje.

Bez vredjanja....

kazi da imash decka

On je čovek od principa, karijerista i njega ne interesuju, ni seks, ni devojke,ni flert i ostala niska zadovoljstva. On je ČOVEK, Ničeov ubermensch! Neće se on spuštati na tako niske grane da maštari od ženskim kukovima. Napred Nadčoveče, napred u velika dela! Stopama Cezara, Napoleona, Kutuzova! Mi, mali ljudi, te pozdravljamo! Ali prethodno popij svoju šolju mleka, i beži u krevet!

Poslednja izmena:

Bez vredjanja....

ne boj se, devojčice ne ujedaju... :)
inače, u prilog činjenici da si se uprpio govore svi tvoji postovi na ovoj temi... iako verovatno nisi ni svestan toga... ;) to je valjda onaj unutrašnji mehanizam odbrane ili tako nešto...
btw, iskreno se nadam da ti "karijera" nema nikakve veze sa muzikom... :mrgreen:

ne boj se, devojčice ne ujedaju... :)
inače, u prilog činjenici da si se uprpio govore svi tvoji postovi na ovoj temi... iako verovatno nisi ni svestan toga... ;) to je valjda onaj unutrašnji mehanizam odbrane ili tako nešto...
btw, iskreno se nadam da ti "karijera" nema nikakve veze sa muzikom... :mrgreen:

Ne, nema veze sa muzikom, :lol:.
Da, uplasaio sam se, jer ne zelim da mi se razne gluposti motaju po glavi.
Onda sam zesce nervozan, nadrkan i slabim u karijeri.
Karijera,karijer i karijera.

Ne, nema veze sa muzikom, :lol:.
Da, uplasaio sam se, jer ne zelim da mi se razne gluposti motaju po glavi.
Onda sam zesce nervozan, nadrkan i slabim u karijeri.
Karijera,karijer i karijera.

meni te je nekako žao... :( znam da ćeš se promeniti(želeo ti to ili ne.. hormoni će odraditi svoje... :mrgreen:), ali šteta da se sad toliko primaš na karijeru(iako mi nije jasno kakvu ti to sjajnu karijeru imaš sa 16 godina, zbog koje sve žrtvuješ), umesto da uživaš u nekim stvarima kao svaki normalan tinejdžer...
a ako grešim i ipak ti ne dođe iz ..... u glavu, znaj da ćeš biti još više nadrkan i neuravnotežen i nezadovoljan sobom ako budeš izbegavao fizički i emocionalni kontakt sa devojkama... ;)

Bez vredjanja....

Imo sam isti problem... ja sam uradio ovo... Izaso sa njima da prohodam i reko kako mi se ne svidja i kako mi se svidja neka druga djevojka ... I tako sam rjesio situaciju... ;)

Back