Lokal u Beogradu 22.000 eura po kvadratu?

Dejan Novakovic

Primećen član
Poruka
647
Prodaje se za 22.000 eura po kvadratu ?

http://imovina.net/property/sale/524754/?offerType[]=7&offerType[]=12&surfaceFrom=&surfaceTo=&priceFrom=&priceTo=&currency=EUR&floorFrom=&floorTo=&sort=2&heating=&phone=&search=TRA%C5%BDI&mainRegion=1&subRegionText=&electricity=&water=&regulation=&filterName=&filtersList=&region[]=145&region[]=133&region[]=146&region[]=160&region[]=84&page=2

Sta mislite hoce li nekome ko kupi ovo i otvori neki biznis ikada da se isplati ovaj lokal ?

Da li je ovo u opste realno?

Ne znam sta je cudno u ceni.Gleda se isplativost u vremenskom periodu.
Cini mi se da imas problem da shvatis da savremenu zapadnu ekonomiju ne cine poslovi nego obrtanje kapitala.Dodjes , obrnes, furija, odes.
Dodjes, platis milionce za relativno mali prostor u nadi da ce ga Darko Saric iznajmiti i tu krchmiti svoju robu?
Ili da ce ga on licno i kupiti?

U Beogradu lokali u Knez Mihajlovoj zvrje prazni, stalno stoje neki oglasi da se iznajmljuju, sta da prodajes i kome da bi ti se isplatilo tih
milion evra?

Prodaje se za 22.000 eura po kvadratu ?

http://imovina.net/property/sale/524754/?offerType[]=7&offerType[]=12&surfaceFrom=&surfaceTo=&priceFrom=&priceTo=¤cy=EUR&floorFrom=&floorTo=&sort=2&heating=&phone=&search=TRA%C5%BDI&mainRegion=1&subRegionText=&electricity=&water=®ulation=&filterName=&filtersList=®ion[]=145®ion[]=133®ion[]=146®ion[]=160®ion[]=84&page=2

Sta mislite hoce li nekome ko kupi ovo i otvori neki biznis ikada da se isplati ovaj lokal ?

Da li je ovo u opste realno?
Ma kakvi realno,kada se zna da cene i sada padaju i ocekuje se dalji pad.Sada se vec kupuje ne po lokaciji,nego po kvadraturi-kada je BG u pitanju.Ovo je marketinski trik gradjevinske industrije preko medija ne bi li se opet u javnosti pobudilo zamrlo zanimanje.Lokacija spomenutog lokala jeste extra,ali u ovom trenutku u zemlji Srbiji ne moze da popije toliku vodu.

Jeste napucana cena jer koliko znam u Knez Mihailovoj kvadrat je oko 15 000 evra ali prodavac verovatno tipuje na kupca koji zeli da se resi nekog sumnjivo stecenog novca.

pa dobro nije lose ni kupiti za izdavanje ali ako se lokal od 50kvm izdaje za 7000e mesecno sta taj treba da prodaje u lokalu da bi mu se isplatilo? drogu ? cisto sumnjam cak i da Kristijan otvori svoju expozituru da bi mogao 7000e da zaradi ;-)

Poslednja izmena:
pa dobro nije lose ni kupiti za izdavanje ali ako se lokal od 50kvm izdaje za 7000e mesecno sta taj treba da prodaje u lokalu da bi mu se isplatilo? drogu ? cisto sumnjam cak i da Kristijan otvori svoju expozituru da bi mogao 7000e da zaradi ;-)

Ja mislim da je oglas ili greska ( nula vishka) ili zezanje.

Sta moze da se prodaje i kolika dobit mesecna treba da bude da bi se platila zakupnina 7.000 evra?
Najluksuznijih stvari ( juvelirnice, satovi i slicno) u Beogradu nema jer se to ipak pazari u Londonu, Milanu, Parizu.

Neko je primetio da je to strana ulice gde je Metropol, tamo niko i ne prolazi. Samo studenti, a njima takvi objekti sa sve subjektima
u njima, nisu zanimljivi.

Stambeni kvadrat u Novom Sadu košta od 800 do 1.600 evra, u Budimpešti je od 800 do 1.250 evra, dok se u pojedinim delovima Ljubljane stanovi prodaju jeftinije nego u novosadskim naseljima - objašnjava Ljubomir Jokić iz „Oglasa nekretnina“, procenjujući da je reaalno da cene stanova i dalje padaju jer novca na tržištu nema, a kredite retko ko uzima.

Ništa nije bolja situacija ni u drugim gradovima. U Subotici stanovi nikada nisu bili jeftiniji - cena kvadrata stanova u starogradnji je od 350 do 500 evra, a u novogradnji od 550 do 650 evra. Prodaja nikada nije bila lošija - kaže Jokić. -

http://www.blic.rs/Vesti/Vojvodina/434721/Stan-u-Budimpesti--kosta-koliko-i-u-Novom---Sadu

Za jedan ogroman lokal u knez Mihailovoj ulici znam da je kirija 10000 eura mesecno, a zarada je 30000 eura mesecno. Bar je tolika zarada bila do pre 2 godine kada sam ja radio tamo.

pa ako nije tajna sta treba da prodajes da bude 'zarada' 30,000 eura ali ne bruto nego neto. Zato sto ti da prodajes i zlato ti moras da ga nabavis po nekoj cifri ne dobijas ga besplatno :)

Back