Logo na slikama

petsrdjan

Početnik
Poruka
17
Pozdrav.
Imam jedno pitanje,kako mogu "zalepiti" svoj logo na vise slika istovremeno ?
Da li postoji za to neka opcija u PhotoShopu ili postoji neki dr programcickoji to radi ?
Ja hocu da na svakoj slici logo bude u donjem levom uglu,posto fotografisem veselja i taj logo je kao i neka reklama,koja treba da stoji na svakoj slici.
Ako ima neko jednostavno resenje,molim vas da mi kaze,jer ogroman mi je posao da na svako sliku stavljam posebno logo...
Hvala :)

Pozdrav.
Imam jedno pitanje,kako mogu "zalepiti" svoj logo na vise slika istovremeno ?
Da li postoji za to neka opcija u PhotoShopu ili postoji neki dr programcickoji to radi ?
Ja hocu da na svakoj slici logo bude u donjem levom uglu,posto fotografisem veselja i taj logo je kao i neka reklama,koja treba da stoji na svakoj slici.
Ako ima neko jednostavno resenje,molim vas da mi kaze,jer ogroman mi je posao da na svako sliku stavljam posebno logo...
Hvala :)
imas opciju u adobe lightroom, prilikom eksportovanja fotografija moze da ti automatski lepi logo na svaku ili watermark.

kad zavrsis sa editovanjem fotografije onda ju eksportujes.
prilikom eksportovanja odredjujes pojedine parametre, format, ekstenziju, kvalitet, lokaciju, watermark i sl.
e, watermark - kada ti se tokom eksportovanja otvori novi prozor sa gore navedenim opcijama u sekciji ''watermarking'' stikliras '' watermark''
watermark bi trebaso da pripremis ranije i uvezes ga u lightroom, kasnije odaberes odgovarajuci, pozicioniras ga, odredis mu velicinu i lightroom ga implementira za tebe.

Back