Locker room talk

kami83

Legenda
Banovan
Poruka
62.443
Ogromna vecina muskaraca prica 5 puta gore stvari u muskom drustvu od ovog sto su izvukli Trampu (bas mesec dana pred izbore, koja slucajnost:lol:)

Ne pricaju svi u ozbiljnom kontekstu, naravno, ali 'locker room talk' je ovo, pa puta 5 puta gore od ovog.

Trampa je cela javnost napala, plus poceli CAK i sportisti da se javjaju, foliraju i lazu kako se ovako ne prica u muskom drustvu.

Zamisli, sportisti ovako ne pricaju u svojim svlacionicama :rotf:

Ovako je verovatno prica i Anderson Kuper koji na CNN-u postavlja glupa pitanja Trampu, doduse verovatno kao mladji, a sada vise to ne radi, jer je lik pojam za proracunatog foliranta, pa zna sta bi mu stetilo karijeri.

Ovde je cak Tramp jos i kulturniji od prosecnog muskarca, vecina vasih muzeva, momaka, brace i sinova prica i gore od ovoga.

Zbog cega je dominantni javni diskurs prepun foliranja?

Zasto ucimo decu da se foliraju?

Poslednja izmena:
znam samo muškarci su veće alapače od žena

I muskarci i zene su velike alapace.

Ali zasto vole da se foliraju i glume neke ozbiljne i odgovorne likove?

To foliranje je posebni izrazeno pred mladjima.

Pa jedan od razliga zasto su izgubili autoritet pred mladjim generacijama je to sto u modernom svetu, informaciju je teze da sakrijes; i deci je mnogo lakse da vide kakvi su zaista roditelji i stariji, i ne mogu vise da ih foliraju kroz govor. Tipa, roditeljima su u zivotu u sustini najbitnije pare (iako vole da se foliraju da je drugacije), a onda se zgrazavaju kada se deca fokusiraju na materijalno i pare.

A, pa ne razgovara se sa svim ženama isto...ili o svima se ne govori isto u muškom društvu, tako da si se zaebo, ako si hteo generalizaciju.

Nadam se ne i da se uvučeš forumašicama. Msm, ne nadam se, boli me paja...

Ogromna vecina muskaraca prica 5 puta gore stvari u muskom drustvu od ovog sto su izvukli Trampu (bas mesec dana pred izbore, koja slucajnost:lol:)

Ne pricaju svi u ozbiljnom kontekstu, naravno, ali 'locker room talk' je ovo, pa puta 5 puta gore od ovog.

Trampa je cela javnost napala, plus poceli CAK i sportisti da se javjaju, foliraju i lazu kako se ovako ne prica u muskom drustvu.

Ovako je verovatno prica i Anderson Kuper koji na CNN-u postavlja glupa pitanja Trampu, doduse verovatno kao mladji, a sada vise to ne radi, jer je lik pojam za proracunatog foliranta, pa zna sta bi mu stetilo karijeri.

Ovde je cak Tramp jos i kulturniji od prosecnog muskarca, vecina vasih muzeva, momaka, brace i sinova prica i gore od ovoga.

Anderson Kuper sigurno ne prica ovako jer je gej.

ako si na mene mislio i ne pričam o forumu, nego o RL

Nisam, nego uvodni post.

A ko više ogovara, rekao bih i dalje žene vode, mada to stv. ne znam čime bih merio, možda većom ženskom dokolicom i bavljenjem drugima..ispraznim interesovanjima...msm, bave se i muškarci, al pre će da imaju opsesiju kladionicama ili ne znam čime..

A, pa ne razgovara se sa svim ženama isto...ili o svima se ne govori isto u muškom društvu, tako da si se zaebo, ako si hteo generalizaciju.

Nadam se ne i da se uvučeš forumašicama. Msm, ne nadam se, boli me paja...
vecina prica kakva god devojka bila...slusala sam mnogo puta
prosto mnogi imaju potrebu za tim

sto se ogovaranja tice zene vise jedna drugu..dok muskarci uglavnom zene

Nisam, nego uvodni post.

A ko više ogovara, rekao bih i dalje žene vode, mada to stv. ne znam čime bih merio, možda većom ženskom dokolicom i bavljenjem drugima..ispraznim interesovanjima...msm, bave se i muškarci, al pre će da imaju opsesiju kladionicama ili ne znam čime..

šta znam...moja iskustva su malo drugačija
al dobro...možda sam se u takvom okruženju kretao

Da, mislim da je Tramp malo dete kako se prica i komentarise.

To je kao kada oni fudbaleri prave trojke i snimaju se a onda se izvinjavaju javnosti zbog svog neprimerenog ponasanja. Smejurija, ti se meni izvinjavas sto nisi smeran. Izvini se sebi ako ti je vec stalo do smernosti.

Cisto foliranje.

Realiti emisije su dosta ipak smanjile prag osjetljivosti ljudi, vulgarizovale su javnost, tako da sad vec moze da prodje mnogo stvari koje su politicki nekorektne. Pa Tramp se vec izvukao iz mnogo ovakvih situacija bez ozbiljnih posljedica.

Ne znam, meni se ovakvi komentari gade iskreno.

Svi mi koji dolazimo na forum imamo taj asocijalni i autsajderski deo koji je veci od proseka, u manjoj ili vecoj meri, i to gadjenje grupnog ponasanja i govora je vezano za to.

ALI, to ne iskljucuje cinjenicu da je ovo sto Tramp prica nesto sto je cak i blago za govor grupe, copora.

Naravno, ne dominantnog javnog diskursa, jer je isti zesce foliranje.

I zato postoji ogromna razlika kada se ovo kritikuje sa stanovista dominantnog javnog diskursa jednog Andersona Kupera, i kad se kritikuje sa jednog autsajderskog stanovista.

alo, spamujete! tema teme je da decu ne bi trebalo vaspitavati jer su liberali ljigavi

misim... :lol:

Kako da onaj kome su pare najbitnije vaspita dete da pare i materijalno nisu najbitniji?

Je li moguce to, pa ma koliko se on isfolirao pred detetom i glumio, ma koliko da je inteligentan, dete ce u jednom trenutku da vidi kakav je stvarno.

Generalno, tesko mozes da se isgoliras pred nekim sa kojim zivis zajedno godinama.

Back