ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
recimo da vam muz voli ljuto ( feferone , chilli ili papricibu ) a ostatak obitelji nije takav . bili se zrtvovali zbog njega , natjerali da jede poput vas ili kuhale posebno ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko voli ljuto nek zaljuti sam
ko je probirljiv u ishrani, nek zaradi sebi za ono što mu paše
da ali kaze se - obitelj koja jede skupa , ostaje skupa
gde vi zivite momci?
meni je sasvim normalno i kuvanje i zajednicki obroci...kao i vecini porodica koje znam
mozda ne svaki obrok u toku dana, jer se ne moze postici zbog posla i skole, ali bar jedan ili dva dnevno
@tema, ponesto bi kuvala samo njemu, ponekad, ali konstantno ne...i ne vidim razlog da bilo ko menja navike i zelje, koje god da su, pa i u ishrani, treba se uklopiti a ne menjati sebe ili druge
Добро мало смо претарали, није баш тако, али оно ваља се, мало да се зачини да изгледа да је ово модерно доба мало апокалиптично и слично.
pa bre sto ne zacinjavate da bude malo sladje...a da, tema je o ljutom![]()
ok onda jedna u donjem rublju ili barem dekolte i minjak
Pa da, ljuta tema, ljuti postovi.
Gore sam zaboravio da napisem latinicom, to zbog ravane, al nema veze.
recimo da vam muz voli ljuto ( feferone , chilli ili papricibu ) a ostatak obitelji nije takav . bili se zrtvovali zbog njega , natjerali da jede poput vas ili kuhale posebno ?
da ali kaze se - obitelj koja jede skupa , ostaje skupa
ja sam jedno vrijeme obozavao kurkumu ali me pustilo . to je navodno dobro za slabokrvnost . kari nisam nikada probao