Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.977
Smanjuje nam SNS peniste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekaj da proverim .....ma jok mislim da se cak i povecao.Shanna Svan, naučnik za životnu sredinu upozorila je da se ljudski penisi smanjuju zbog zagađenja koje je u porastu poslednjih nekoliko godina. Zbog sve većeg zagađenja, sve veći broj beba se rađa sa malim penisima, upozorila je Shanna.
U svojoj knjizi pod naslovom 'Odbrojavanje', rekla je da se čovečanstvo suočava sa "egzistencijalnom krizom" u stopama fertiliteta jer se ljudski penis smanjuju, a genitalije postaju neispravne zbog zagađenja, što dovodi ljudsku reprodukciju u izazovnu situaciju.
Ovo se dešava kao rezultat ftalata. Ftalat je hemikalija koja se koristi za proizvodnju plastike koja utiče na endokrini sistem koji proizvodi hormone.
![]()
Jel ovo neko namerno radi ili sta?
Ovo je kljucno, radjaju se.sve veći broj beba se rađa sa malim penisima, upozorila je Shanna
Nestručna SNS Srbija , ne bih rekao da je namerno.Jel ovo neko namerno radi ili sta?
Šta ga manijaka po porodilištima...Shanna Svan, naučnik za životnu sredinu upozorila je da se ljudski penisi smanjuju zbog zagađenja koje je u porastu poslednjih nekoliko godina. Zbog sve većeg zagađenja, sve veći broj beba se rađa sa malim penisima, upozorila je Shanna.
U svojoj knjizi pod naslovom 'Odbrojavanje', rekla je da se čovečanstvo suočava sa "egzistencijalnom krizom" u stopama fertiliteta jer se ljudski penis smanjuju, a genitalije postaju neispravne zbog zagađenja, što dovodi ljudsku reprodukciju u izazovnu situaciju.
Ovo se dešava kao rezultat ftalata. Ftalat je hemikalija koja se koristi za proizvodnju plastike koja utiče na endokrini sistem koji proizvodi hormone.
![]()
Ne nego zato što se tvoji ukrštali sa Turcima radi benefita.Meni raste da nije zbog toga sto nas zaprasuju iz aviona.![]()
Ne nego zato što se tvoji ukrštali sa Turcima radi benefita.
Sloveni i angloamerikanci imaju najmanje a kod Turčina ovolika ________
Hvala dušoOvo je najgluplji post koji sam do sad pročitala na Krsti, a i tema nije daleko![]()
Tebi nikad nije ni bio nešto.
Tamo tvoji zato ste tako garavi ja nisam.Ne nego zato što se tvoji ukrštali sa Turcima radi benefita.
Garavi imaju obraza za pare a vi odmah obrijate dupe, valja...Tamo tvoji zato ste tako garavi ja nisam.
Pravi srbi su plavi takvih je tesko sresti a ti prdi sta hoces.Garavi imaju obraza za pare a vi odmah obrijate dupe, valja...
Tebi je jedino dupe plavo al opet ništa od paaraPravi srbi su plavi takvih je tesko sresti a ti prdi sta hoces.
Ko decija guza.Tebi je jedino dupe plavo al opet ništa od paara
A i penis ti se smanjijoKo decija guza.
Da vidis pitona usro bi se od straha.A i penis ti se smanjijo
Vidi ga što je upućen u kiteNe nego zato što se tvoji ukrštali sa Turcima radi benefita.