Ljudi ucinite sve da vas poznam...

Ljudi ucinite sve da vas poznam...

Jesam li to stroga ili trenutno razocarana ?
Pitam se po ko zna koji put ovog dana nosena utiskom bas sa Krstarice ...
Neki ljudi bi da me jednostavno nema.
Ili ima da se izivljavaju.
Prosipajuci nadamnom takvu kolicinu nevaspitana da me tijelo gdje dusa bitise zaboli .
U glavi negdje cujem pjesmu... Kud plovi ovaj brod gdje ljude odnosi ...?
Koliko ne postuju sebe jos vise ne postuju druge ljude .
Sve tudje im je draze i tu bezobrazluk otupi .
Zalosti ...
Branila sam se dobrotom, tolerancijom, prastanjem.
Ljudi njih je to moje prosipanje boljelo... Ljepota za njih ne postoji .
Uspjesni imaju hiljadu mana .Sve sto se ne uklapa u njhov stav sve je podlozno kritici .
Cesto se zapitam imaju li oni stav za najobicnijija pitanja u zivotu.?
Odgovor ne nazirem bar u dijelu ovakvih ljudi .
Snagu mi daju oni drugi koji su njima po svemu suprostavljeni..
Nadam se ...
NADA umire posljednja ...

723de277d928.jpg

Bilo i biće-za sva vremena: biraj da bi bila birana!

Nismo svi istog štofa ma koliko to delovalo poznato i ne treba nam sažaljenje i savet
niti milosrdje, sve je farsa da bi drugi uživali u licemerju i nasladi.
Posmatraj. i uspori.
Tvoj duševni, umni i duhovni napredak daje ti pravo na izbor i identifikaciju vrednosti po tvojem aršinu!
:cmok2:

Poslednja izmena:
Neki ljudi izgleda da nisu preležali sve dečije bolesti. Iskreno mi je žao što ti se ovo desilo. Ja do sada nisam imao problema, ali zaista !?! U mojim tekstovima ima dosta grešaka, što slovnih što gramatičkih, ali niko nije tako što komentarisao, a i da jeste, to je njegovo pravo. Ne možeš prevaspitavati svet. Uživaj u pisanju, objavljuj tekstove, mišljenja (bez uvreda svakako) i uživaj. Želim ti sve najbolje. Neobaziri se previše.
Pozdrav !!

Tol;bt227250:
Bilo i biće-za sva vremena: biraj da bi bila birana!

Nismo svi istog štofa ma koliko to delovalo poznato i ne treba nam sažaljenje i savet
niti milosrdje, sve je farsa da bi drugi uživali u licemerju i nasladi.
Posmatraj. i uspori.
Tvoj duševni, umni i duhovni napredak daje ti pravo na izbor i identifikaciju vrednosti po tvojem aršinu!
:cmok2:
Kao da cujem tatu kako me hvali ...***Uvijek je znala da odabere svoje prijatelje.
Ovdje je to konplikovanije nema puno toga sto je neophodno za odabir.
Pogodila me toga dana kolicina mrznje koju nisam zasluzila.
Nisam zalila sebe koliko njih dvojicu .
Samo zato sto obozavam Novaka Djokovica a ne Rodzera Federera nazvali su me BABOM.
I to nije nista pri dodatku da odem i da se ne vratim .
Znam odprilike te klonove i originale isti su samo mijenjaju pakovanje sustinu ne .
Tol...Ne bi bila vodolija koja voli ljude kad me ne bi ovako nesto pogadjalo .
xlzW7.png

Kristijan40;bt227254:
Neki ljudi izgleda da nisu preležali sve dečije bolesti. Iskreno mi je žao što ti se ovo desilo. Ja do sada nisam imao problema, ali zaista !?! U mojim tekstovima ima dosta grešaka, što slovnih što gramatičkih, ali niko nije tako što komentarisao, a i da jeste, to je njegovo pravo. Ne možeš prevaspitavati svet. Uživaj u pisanju, objavljuj tekstove, mišljenja (bez uvreda svakako) i uživaj. Želim ti sve najbolje. Neobaziri se previše.
Pozdrav !!
Vec me veci dio dogadjaja prosao na neki nacin .Mene jeste njih nikako .
Kristijan hvala na podrci ...

2189079.png

Back