Ljudi su stvarno...gomila kretena...

911s [SK];14420692:
Ne razumem?
Ja lepo vidim šta piše uvodnom postu. Čak sam ga i citirao, i svoju diskusiju nadovezujem na njega. O čemu onda ti pričaš?

pa isto sto i ti...eto, ti si izracunao, proslo je 6 sati...dakle, kako moze na osnovu proteklih 6 sati da zakljuci da se o tome ne pise, i kako moze biti siguran da to nece privuci paznju javnosti u narednom periodu...sada, kada su novine pune clanaka o tom dogadjaju, njegova konstatacija se ispostavlja potpuno neopravdanom, stoga ja kazem:

cekaj, kako to mislis niko nije cuo, niko nije obratio paznju ?? pa o cemu pisu sve ove novine? to se juce desilo, a iz novina moze da se nakupi materijala za film sa dva nastavka...

Pa ovako...

Danas je u Novom Sadu...ubijena i silovana devojcica...ubio ju je i silovao njen komsija...odveo je kod sebe kuci...itd....
i sad..mene je ta prica ovako potresla...ali i iznervirala.....sad sta je poenta...

kako je moguce...da kad se nekom keru odseku noge..cela srbija bruji o tome mesec dana..a kad neko siluje i ubije devojcicu od 8 godina...o tome skoro da niko nije ni cuo....prosto je sitaucija za plakanje...msm nesto tako tragicno..i da niko skoro nije obratio paznju...

sistem vrednovanja stvari,moralne vrednosti itd...su na tako bednom nivou..i ljudi su do te mere je.beno plitki da je to uzasavajuce....

Реално, и мени је више стало до животиња и природе него до људи... Има пар изузетака, али генерално данашња људска врста не заслужује много сажаљења.

Uvek svi znamo sve,ali niko ne snosi posledice za ono sto se dogadja.Ovako nesto se ponavlja iz godine u godinu,bude prisutno nekoliko dana u javnosti,potom pada u zakulisne scene istorije.Ovo je jasni indikator da nam je drustvo trulo.Primer je muz koji godinama tuce zenu u nekom komsiluku,mi sve to vidimo,cujemo и znamo,mada cutimo, potom se cudimo kada je nakon nekoliko meseci siluje,ubije etc...Ovaj dogadjaj jasno pokazuje da socijalne i pepsi institucije vode nesposobni ljudi,da niko ne radi svoj posao i zbog toga ne trpi nikakve posledice.A svako od nas,kao jedinka,neka se malo okrene oko sebe i analizira svet koji ga okruzuje,ne moramo cekati da neko drugi ko je placen da nam pomogne.Uradimo nesto sami.Nece se nista izgubiti,ali ce se mnogo toga dobiti

'' Ponekad se cela ova šarena dnevna stvarnost našeg života zanjiše kao tanka kulisa i mi, za trenutak jedan, sagledamo ono što se nalazi iza nje. Od toga nam se zavrti u glavi, ponese nas laka nesvestica koja brzo prodje, ali posle toga čuvamo dugo sećanje na taj trenutak, kao saznanje koje nas krepi i daje nam snage da izdržimo ovu STVARNOST NA KOJU SMO OSUDJENI.''
''Znakovi pored puta''
Uzasno je,grozno je,ali je sve to zivot,i sve se to desava....:(

Back