Ljudi sta se desava to na fejsu svako ko kritikuje vakcine i vlast gase teme i profile?

Poruka
4.292
Ljudi sta se desava to na fejsu svako ko kritikuje vakcine i vlast gase teme i profile?

Eno komentarisao sam jedan video gde vucic laze da nije korona buknula zbog izbora i navijaca na utakmicama i propagande na njegovim medijima dok se nisu odrzali izbori da je sve u redu i da je virus oslabio. I na tom videu laze kako je za porast zarazenih krivi demonstranti, i evo sad da odem na taj video ne da mi fejs pise nesto "wrong". Isto sam danas podrzao komentar Dr Jovane Stojkovic borca za slobodu i slobodu izbora za vakcine i isto i na toj temi nema pristupa i identicna se poruka javlja.

To do sad nije bilo nikad. Sta to znaci kako oni smeju da blokiraju teme i video snimke, gde je tu sloboda govora i izrazavanja ??? I imateli ideju ko to radi posto sam siguran da ne postoji neki robotski program koji to radi vec su to neki ljudi koji to rade rucno.

facebook.png

Зар је то изненађујуће? Дубока држава одавно влада друштвеним мрежама. Чим поменеш нешто што им смета угасиће. Тако су и мени гасили безазлен видео. Не желе да људи знају истину. Фејсбук је снажан медиј за ширење података. А то мора да се сузбије. Неће свима, било би превише очигледно.

Зар је то изненађујуће? Дубока држава одавно влада друштвеним мрежама. Чим поменеш нешто што им смета угасиће. Тако су и мени гасили безазлен видео. Не желе да људи знају истину. Фејсбук је снажан медиј за ширење података. А то мора да се сузбије. Неће свима, било би превише очигледно.
Bas tako, kontrolisu se drustvene mreze pa i fejsbuk jer se tako informacije sire verovatno brze nego na sve druge nacine, bas bih voleo da cujem objasnjenje ovih sto kazu teorija zavere to je glupost i tako to
Kakav video su tebi ugasili?

eto sad sam se i ja uverio u to. Sve ste u pravu. A jel zna neko ko to radi jer ocigledno da to nisu roboti i spajderski programi to je nemoguce vec to rade ljudi.
mozda rade ljudi a verovatno i imaju sistemski da na svakom postu kontrolisu da li si upotrebljavao neke izraze koji ne smeju i da li pricas o nekim zabranjenim temama
to mi deluje pre nego da to rade ljudi ali nije ni to iskljuceno

Da! Oni koji su smislili Fb kao medij za skupljanje informacija o svemu, svakome, svačemu su shvatili da bi ih isti taj medij mogao i pokopati! I eto ti generalnog njesra! I FB će ostati i ono kako je bio zamišljen: Medij za prok*njavanje tinejdžera, u stilu: vidi onu kravetinu kako se namazala itd! :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:

Da! Oni koji su smislili Fb kao medij za skupljanje informacija o svemu, svakome, svačemu su shvatili da bi ih isti taj medij mogao i pokopati! I eto ti generalnog njesra! I FB će ostati i ono kako je bio zamišljen: Medij za prok*njavanje tinejdžera, u stilu: vidi onu kravetinu kako se namazala itd! :zcepanje: :zcepanje: :zcepanje:
To sto je zamisao sakupljanje informacija, nudi se i mogucnost slobode govora. Medjutim, ne onako kako mi zelimo. Logicno je da uklanjaju takav sadrzaj. Isto radi i youtube za neke stvari.

У Америци још увек постоји слобода говора, каква год да је. Упркос фејсбуку цензури.
Čekaj malo! Da li je FB JAVNI medij!? Da li ja mogu teoretski kazneno da odgovaram radi nekih objava na Javnom mediju? I obrnuto: Ako je FB javni medij, od kuda PRAVO DEBILNOM i ODVRATNOM vlasniku da MENI uskraćuje slobodu govora i mišljenja jer se njemu ili njegovim sponzorima ne sviđaju moje objave! MA NABIJEM IH SVE ZAJEDNO!

Čekaj malo! Da li je FB JAVNI medij!? Da li ja mogu teoretski kazneno da odgovaram radi nekih objava na Javnom mediju? I obrnuto: Ako je FB javni medij, od kuda PRAVO DEBILNOM i ODVRATNOM vlasniku da MENI uskraćuje slobodu govora i mišljenja jer se njemu ili njegovim sponzorima ne sviđaju moje objave! MA NABIJEM IH SVE ZAJEDNO!
Фејсбук је у својој основни медиј где сви могу да израсе своје ставове поштујући услове коришћења - логично. Међутим, то се злоупотребљава и цензурише се како њима одговара. Па ето ти викиликс, реалан пример.

eto sad sam se i ja uverio u to. Sve ste u pravu. A jel zna neko ko to radi jer ocigledno da to nisu roboti i spajderski programi to je nemoguce vec to rade ljudi.
Pa citaj vesti...
Google i Facebook su poceli da blokiraju lazne vesti,lazne profile i profile ljudi koji sire lazne vesti.Sirenje gluposti je pocelo ozbiljno da utice na kompletno zdravlje ljudi,nezavisno u kojoj zemlji zive.
Ako si na facebook-u pisao ovo sta ovde pises,dobro te nisu jos mnogo ranije blokirali.Ima cak zemalja gde bi za ovakve stvari popio i prijavu,prekrsajnu ili krivicnu...

Pa citaj vesti...
Google i Facebook su poceli da blokiraju lazne vesti,lazne profile i profile ljudi koji sire lazne vesti.Sirenje gluposti je pocelo ozbiljno da utice na kompletno zdravlje ljudi,nezavisno u kojoj zemlji zive.
Ako si na facebook-u pisao ovo sta ovde pises,dobro te nisu jos mnogo ranije blokirali.Ima cak zemalja gde bi za ovakve stvari popio i prijavu,prekrsajnu ili krivicnu...
Majmunska posla? Pa oni su dozvolili lažne profile! :super:

Back