LJUDI SA FORUMA

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
MUDRICA:
Kakvi su u stvari ljudi sa foruma?
Citam sve sta drugi pisu i razmisljam... Koliko njih je prikacilo svoju sliku ovde, a koliko njih se zaista i nalazi na fotografiji? Ne mogu da se otmem utisku da je nazalost vecina njih, bez obzira na to koliko su pametni ili opste obrazovani, jaki samo ovde na recima. Ovde, gde sami sebi daju nadimak koji zele, gde mogu da budu kakvi hoce da budu; provokativni, smeli, domisljati, eroticni... A da li su zaista takvi? Sta mislite?

Nemam pojima kakvi su ljudi van foruma ...nisam nikad nikoga upoznao :lol: ...i mislim da nikad ni necu ....sve su to neke mracne face grada Chikaga 8-)

pa naravno da ne mogu da budem isti kao u rl ovde.. tim pre shto je platforma drugachija..
mada mislim da sam samo iskreniji, u drugom sluchaju se ne bih ni malo trudio da prokomentarishem..

a za sliku i ostalo... paz da ne.. you gotta earn it.

MUDRICA:
Kakvi su u stvari ljudi sa foruma?
Citam sve sta drugi pisu i razmisljam... Koliko njih je prikacilo svoju sliku ovde, a koliko njih se zaista i nalazi na fotografiji? Ne mogu da se otmem utisku da je nazalost vecina njih, bez obzira na to koliko su pametni ili opste obrazovani, jaki samo ovde na recima. Ovde, gde sami sebi daju nadimak koji zele, gde mogu da budu kakvi hoce da budu; provokativni, smeli, domisljati, eroticni... A da li su zaista takvi? Sta mislite?

Ne razmishljam o tome.....postoji toliko dragih likova, isto tako i smeshnih, i onih drugih....A ako je ovo 'mesto' gde pojedini preuzmu drugo lice i daju sebi odushka, pa pusti ih, kakve veze ima....meni ponekad nije prijatno kad 'naletim' na ove "VECHITO RASPOLOZENE"!!!!!! Dosadni su......Uglavnom se fino zabavim, svashta saznam....vidim, chujem.....nije rdjavo.... :D :D :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back