Ljudi preko 30 koji nemaju decu

Kako se nosite sa nekulturom ljudi? Konkretno mislim na pitanje "a zasto nemas decu?" od strane ljudi koji vas i ne poznaju, nisu vam prijatelji. i uopste, kako reagujete na licna pitanja vezana za vas, porodicu, vasu vezu, soliranje sta god...?
Kako se odnosim?Pa lako oni su nekulturni u startu jelte zadiru u tudju privatnost,onda i ja budem takva i pljuste psovke da mi kociasi pozavide!Posle bude nemoj da se ljutis ovo ono,i onda im kazem sto sam napisala na pocetku posta na nekulturu nekultura!

Ми смо се, како се то каже у народу "вукли као црева" деценијама, тако да и да неће, због стажа су морали да нас поштују, не верујем да су у питању, да репутација деце и без деце нешто значи. Ми смо у вези 20 година, 21, ебемлига, ебаће ме жена што не знам, а у браку неких 13, према томе...ја о дому и породици, о деци, све знам најбоље :)

Види, ако вас тим речима питају, или те питају а немаш ни дечка, ни неку везу, и многи те питају, мислим да је време да мењаш средину. Ја мислим и да сам сам и да нисам, да бих се преселио..,,Уопште питања о приватности су одраз неваспитаних људи, вероватно и помало или више злих. Када би ти имала дете, онда би те питали сваког трена зашто немаш друго, шта чекаш или нека друга примитивна питања, не верујем да би то престало са рађањем детета. Са година стичеш извесну репутацију и поштовање, тако мора да буде у некој иоле здравој средини.

Dobro pitanje...ranije sam uvek bila zatečena takvim nekulturnim i previše radoznalim stavom pojedinaca koji misle da je sasvim ok postavljati indiskretna pitanja svakome, ali sad sam oguglala i pripisujem to primitivizmu onih koji to sebi dozvoljavaju. Osim toga,teši me činjenica da niko ko je zadovoljan sobom i svojim životom nije tako napadno radoznao kad su u pitanju tuđi žovoti!

Kako se odnosim?Pa lako oni su nekulturni u startu jelte zadiru u tudju privatnost,onda i ja budem takva i pljuste psovke da mi kociasi pozavide!Posle bude nemoj da se ljutis ovo ono,i onda im kazem sto sam napisala na pocetku posta na nekulturu nekultura!

A bogatstvo reci koje pokazuju stanja u licnosti kao i u hranjenju istih je Veoma bogat u Srpskom jeziku i mislim da posle Razmene misljenja, tj tvog odgovora, lica imaju poteskoce da savladaju tj progutaju a sdruge strane ,moraju i da se pridrzavaju svojih skuta-pantalona..........Super si.:super:

Ми смо се, како се то каже у народу "вукли као црева" деценијама, тако да и да неће, због стажа су морали да нас поштују, не верујем да су у питању, да репутација деце и без деце нешто значи. Ми смо у вези 20 година, 21, ебемлига, ебаће ме жена што не знам, а у браку неких 13, према томе...ја о дому и породици, о деци, све знам најбоље :)

Види, ако вас тим речима питају, или те питају а немаш ни дечка, ни неку везу, и многи те питају, мислим да је време да мењаш средину. Ја мислим и да сам сам и да нисам, да бих се преселио..,,Уопште питања о приватности су одраз неваспитаних људи, вероватно и помало или више злих. Када би ти имала дете, онда би те питали сваког трена зашто немаш друго, шта чекаш или нека друга примитивна питања, не верујем да би то престало са рађањем детета. Са година стичеш извесну репутацију и поштовање, тако мора да буде у некој иоле здравој средини.

Dao bog da promenim,da ne ureknem,ali sam krug ljudi promenila makar nesto eto :) Ovo je retko dobar post na krsti i zasluzujes pohvalu

..na pitanja koja su suvishe intimna obichno odgovaram sa "a shta ti mislish zashto?" :)
..kako brzo ljudi ukapiraju da su iza linije kad pokushaju da odgovore
direktnom rechenicom koja ukljuchuje krajnje lichne stvari o nekom koga gledaju u ochi.. :)

..o konkretnom pitanju iz teme nikad ne komentarishem..
..smatram da ili nemaju zelju, ili nemaju s kim, ili nemaju uslova ili rade na tome pa ne ide..
..ne zna se koja tema je gluplja za potezanje..
..gluplja u smislu da cimash nekog da pricha o tome, ne u drugom smislu..

Ja, na to konkretno pitanje o deci,uvek odgovaram "iz licnih razloga", mislim se, pa mene bi takav odgovor zaustavio, ali neee...ne biste verovali koliko puta to nije dovoljno, pa mi se postavi i pitanje "a kojih?" , a onda okrenem glavu, promenim temu ili se udaljim od doticne osobe, i na kraju ispadnem nekulturna! Zato sam i postavila ovu temu.

Kako se nosite sa nekulturom ljudi? Konkretno mislim na pitanje "a zasto nemas decu?" od strane ljudi koji vas i ne poznaju, nisu vam prijatelji. i uopste, kako reagujete na licna pitanja vezana za vas, porodicu, vasu vezu, soliranje sta god...?

ja imam cerku, ali mi svejedno pitanja a sta je s drugim smatram tolikom nekulturom da to ne mogu opisati
ljudi veruju da treba da znaju sve o svakom, a stvarno ne vidim smisla pitati bilo koga za njegove intimne stvari
obicno popi.zdim i pitam a sta je s tvojim....? u kontraofanzivi
najzalosnije je sto postavljaci ovakvih pitanja nisu svesni svoje nesvesti tako da mi je dzaba trud da nekog prevaspitam - to je prosto nemoguce, samo sebe povredjujem

na kraju ne odgovaram na takva pitanja, a u poslednje vreme se trudim da ne dolazim u situaciju da se s bilo kim intimisem ko bi i pomislio da me pita slicnu stvar

mene su smarali kad sam imala 22 :roll:
videli da zivimo zajedno vec 3 godine pa odma moramo da se razmnozavamo
"kad ce dete???"
"nece skoro"
"a stooooooooooo???? pa treba da radjas dok si mlada, sve je lakse kad si mlad, kako sam ja sa 21 vec rodila, sta mi fali?????"
"pa jel ste zeleli tad da radjate?"
"pa nisam jos,al eto...blablabla, kokoda,kokodaaaa"
:dash:

ja sam imala dva bas upecatljiva dijaloga inace iskuliram prvi:
nn baba (nije moja, samo je baba po godinama ne funkciji) "sta cekate sto nemate decu?"
ja:"ako nemas sta da pricas, a ti cuti!"
nn baba:"a sto?"
ja:"a sta ti cekas, sto ne umires?"
nn baba : o.O
ja:"imas, decu imas unucice, nemas vise sta da cekas, sto ne umires?"

komsinica (vec sam pisala na temi sta vas je danas iznerviralo):"jesi li ti mala trudna"
ja:pravim se da ne cujem
komsinica:"sta se pravis gluva?"
ja:"na glupa pitanja ne odgovaram!"
komsinica:"ma nemoj, sto glupa?"
ja:"zato, sto ste nepristojni i to se ne pita"
komsinica:"a zasto?"
ja"zato sto nemate pojma sta se dogadja u necijem zivotu!"

Причају људи само да би нешто причали. Како лијеп дан. Када ће беба, боље раније него касније.

a inace i nemam preko 30, ali ljudi udavise :D

Jedan od nacina da se bezbolno zaustavi razgovor ( Idiotska pitanja licne prirode) bi bila na pitanje sta se ceka sa radjanjem dece ?

Je da se lepo pruzi ruka i trazi 1000 dinara.

na pitanje , A zasto ?- odgovor je : nalazimo se na kvizu i za svaki tacan odgovor, ucesnik na pitanje dobija 1000 dinara ili ti Tisucu dinara. :lol:

Back