Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.929
Znam ne treba mi text
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...onda slika?Znam ne treba mi text
Sta ocekivati kada u Srbiji ima preko milion neobrazovanih i koji glasaju za sns ,tu sigurno ne moze da se ocekuje neka inteligencija i nad decom.Deca su zatupela i bez korone..
Interakcija odavno nije takva kakva bi trebala da bude.
Nauka i medicina je napravila da evolucija krene u nazad, ka majmunuCemu sluzi intelegencija u okvirima univerzuma? Sta ako je razvojem tehnologije napravljen evolutivni korak prema drugom tipu coveka?
Uostalom, kolika je sveukupna ljudska intelegencija u stanju da obradi?
Naravno da je primetno zaglupljivanje od milenijumske dece na dalje, ali ta razlika se nadoknadjuje nekim drugim sposobnostima, pa mislim da je sve nastavak evolucije svesti....
aham, mi ce zajebemo prirodu....Nauka i medicina je napravila da evolucija krene u nazad, ka majmunu
Primerci koji bi trebalo da izumru daju potomtstvo, a oni koji bi trebali da produze i unaprede vrstu uglavnom ginu u ratovima ili se podlezu
medicinkskim tretmanima koji oduzimaju mogucnost ostavljanja potomstva.
Evolutivne mutacije u pravcu sledeceg koraka evolucije tj alternativna stanja svesti se smatraju za bolest i takvi nemaju decu...
Istina,ogorcenost nam vise otvara oci ,a nemocni da uticemo jer ne drzimo uzde...Nauka i medicina je napravila da evolucija krene u nazad, ka majmunu
Primerci koji bi trebalo da izumru daju potomtstvo, a oni koji bi trebali da produze i unaprede vrstu uglavnom ginu u ratovima ili se podlezu
medicinkskim tretmanima koji oduzimaju mogucnost ostavljanja potomstva.
Evolutivne mutacije u pravcu sledeceg koraka evolucije tj alternativna stanja svesti se smatraju za bolest i takvi nemaju decu...
Ja samo vidim to, da u mojoj oblasti, IT, niko nov ne zna da podesi usenet….Istina,ogorcenost nam vise otvara oci ,a nemocni da uticemo jer ne drzimo uzde...
Usenet? Tesko da od ovih skoro 5milijardi internet korisnika uopste zna prvo sta je to, a onda nedajboze da podesi ionako kompleksan distributivni sistem poruka. Ako nije na 1-click - nista.Ja samo vidim to, da u mojoj oblasti, IT, niko nov ne zna da podesi usenet….
Dokle god se teretana i misici budu forsirali na ustrb razvoja mozga, tendencija
ka sve manjem mozgu, a vecim misicima, vodi gde vodi..