Људи - почело је: Робот убио радника у Немачкој !!! ???

Вештачка интелигенција је врло покварена, врло препредена, заснована на језуитској казуистици и уперена против нашег честитог човека.

Inteligencija je uvek znak predatora, a ne zrtve.

Pa ma bila i vestacka. ;)

Dosta je naucnih radova o opasnostima vestacke inteligencije. Nije se ni robot juce ispilio. Covek jos uvek misli da je vestacka inteligencija "primitivna".

Nakon vestacke inteligencije dolazi ono jos strasnije: VESTACKI RAZUM!

Ali, to vise nece napraviti covek. to ce roboti SAMI SEBI napraviti......

Da iz mnostva podataka koje im covek ubaci pocnu da vuku ZAKLJUCKE koje im niko nikada nije dao!

I tako da njihovo ZNANJE, INTELIGENCIJA I RAZUM rastu geometrijskom progresijom !

I tada ce biti KRAJ LJUDSKOJ RASI jer ce samo postati jos jedan BALAST NA EVOLUCIONOM PUTU....:rtfm:

Jer, covek je ISUVISE SLAB I SMRTAN da bi bio zadnja karika evolucije....

Iza njega ima JOS NESTO.......

Poslednja izmena:
Ne mora da znaci da ce biti kraj. Mogu zaposliti ljude da crnce u rudniku vadeci im metale za garderobu :mrgreen:

Nece im to vise biti potrebno.

Ljudi bi ih samo ometali svojom sporoscu u razmisljanju, greskama u procenama i neprilagodljivoscu...

Bice SAMI SEBI dovoljni.

- - - - - - - - - -

Ne mora da znaci da ce biti kraj. Mogu zaposliti ljude da crnce u rudniku vadeci im metale za garderobu :mrgreen:

Ne znam da li ste ikada igrali sah sa kompjuterom?

Ja jesam i bilo mi je VRLO NEPRIJATNO!

Imao sam neki grozan osecaj da kompjuter razmislja, da me ispituje, analizira....

Naravno, to nije bilo tako, ali u buducnosti.....?

Nisu roboti danas deo samo Zapadne civilizacije. Itekako se radi na njima i u Kini. Verovatnije je da će u budućnosti neka od svetskih sila prva stvoriti vojsku koja je cela robotizovana i teziti da uspostavi svetsku vladavinu nego da će se desiti da roboti preuzmu svet od ljudi.
imaju li neki drugi cilj od bolesti vladanja, ubijanja, izrabljivanja... nehumanosti čoveka nad čovekom ?

Nakon vestacke inteligencije dolazi ono jos strasnije: VESTACKI RAZUM!

Ali, to vise nece napraviti covek. to ce roboti SAMI SEBI napraviti......

Da iz mnostva podataka koje im covek ubaci pocnu da vuku ZAKLJUCKE koje im niko nikada nije dao!

I tako da njihovo ZNANJE, INTELIGENCIJA I RAZUM rastu geometrijskom progresijom !

I tada ce biti KRAJ LJUDSKOJ RASI jer ce samo postati jos jedan BALAST NA EVOLUCIONOM PUTU....:rtfm:

Jer, covek je ISUVISE SLAB I SMRTAN da bi bio zadnja karika evolucije....

Iza njega ima JOS NESTO.......

Nisu roboti danas deo samo Zapadne civilizacije. Itekako se radi na njima i u Kini. Verovatnije je da će u budućnosti neka od svetskih sila prva stvoriti vojsku koja je cela robotizovana i teziti da uspostavi svetsku vladavinu nego da će se desiti da roboti preuzmu svet od ljudi.

O čemu vi ljudi pišete?Nije u pitanju nikakav robot iz holivudskih filmova.Reč je o robotu koji se koristi u proizvodnji i to još od prve polovine 20. veka.Gle čuda,takvi postoje i kod nas i to već decenijama.Danas sam se na poslu "družio" sa jednim takvim.

Back