Ljudi po cijem naredjenju se po balkanu na funkcije stavljaju nesposobni?

ma ja bre

Primećen član
Banovan
Poruka
574
Pogledajte ovih dana se trese Hrvatska zbog nekog coveka totalno nebuloznog koji je dao ostavku sa ministarske fotelje... A njihov predsednik vlade nezna ni Hrvatski kasvetno a i vidise da je njega tu doveo strani faktor....A pogledajte samo slucaj u nasoj vladi, covek nepismen koji tera novinare da klece, onda onaj smesni klovn od ministra verbic, pa onda onaj smesni deckic nedozreli ministar policije koji je i kupio diplomu pa tako mogu da nabrajam do sutra... Pogledajte po Bosni sve nepismen do nepismenog i totalno neinteligentni ljudi na funkcijama. Sta se to desava ko daje naredjenja da se na kljucnim funkcijama postavljaju ljudi tako male inteligencije, koji nemaju svoje JA, koji su nule, koji su gmizavci???????????????

Evo recimo u Nisu nikad da doje neki pravi covek kao gradonacelnik sve neki gmizavci dolaze koji su totalno nesposobni...

Gde su doktori nauka na funkcijama kao sto su bili ranije do samo par godina, gde su ljudi od karijere koji su priznati i poznati ....

Pomislio sam da se baviš balkonom.
Jer si "ladno" napisao Balkan malim slovom....

Tvoj učitelj bio alkos, ha ?

A ti si totalni ludak jel? Jel imas urednu otpusnu listu iz ludnice? Drugacije je nemoguce da te covek oceni obziropm da nikad ne pises vezano za temu nego uvek o nebitnim sporednim stvarima. Verujem da je potrebna sitna terapija odgovarajucim psihijatriskim lekovima da ti isprave mozak.

- - - - - - - - - -

Dobro slušaju i izvršavaju sva naredjenja

Bas tako eno pogledaj onog malog znaci cim ga vidis odma covek znba da je prevarant, secikesa, lopov. Takve osetim na kilometar

A ti si totalni ludak jel? Jel imas urednu otpusnu listu iz ludnice? Drugacije je nemoguce da te covek oceni obziropm da nikad ne pises vezano za temu nego uvek o nebitnim sporednim stvarima. Verujem da je potrebna sitna terapija odgovarajucim psihijatriskim lekovima da ti isprave mozak.

- - - - - - - - - -

Bas tako eno pogledaj onog malog znaci cim ga vidis odma covek znba da je prevarant, secikesa, lopov. Takve osetim na kilometar

Ćuskijo, najpre se opismeni, pa da pričamo !

Back