Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243
vidi vidi, a ja mislio da sam najgori ovde 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hehehehe, kome pricas
- - - - - - - - - -
Pa to nije Francuska
Tamo se pije vocna rakija i vino naravno i mnogo dobro pivo.
Naso si drugaricevidi vidi, a ja mislio da sam najgori ovde![]()
Nisividi vidi, a ja mislio da sam najgori ovde![]()
Mene prosle zelje za all inclusive, bilo nekad sad se pripoveda, sa godinama covek ( pa i kad je zena) postaje sofisticiraniji.ih što bi mogla žurka da se napravi sa nama finima
ono... all inclusive!![]()
Mene prosle zelje za all inclusive, bilo nekad sad se pripoveda, sa godinama covek ( pa i kad je zena) postaje sofisticiraniji.
All inclusive je vise za mlados, ludos.
Svi koji me znaju, znaju i to da volim da popijem... da ne biram ni mesto ni vreme, a ni supstancu sa etanolom... e sad... dolazimo do problema..
Novu sam docekala trezna, popila jednu votku i to je bilo to... reko' nisam bila u raspolozenju, desava se i najboljima... deckov rodjendan dva konjaka... izmedju toga nista... jedna bleja sa drugaricom dva piva... opet nista... I najzad, napijem se ja od moje omiljene tekile.. Zaspim k'o baba neka, mamurluk imam vec dva dana... ja koja nikad nikakav mamurluk imala nisam...
Starim li? Postajem li odgovorna?? Sta sa mnom nije u redu ljudi??
Kako ovo objasniti?
Da li treba da se zabrinem?
Ok je sve sto mladi vole, ali samo da nisi pijana kada se startuje taj all inclusive, nicega se bre vise ne secas.Pa nemas 70god ccc
Ja sam za all inclusivesamo zavisi s kim
Hvala
Ja zivim u Francuskoj ali jos nisam videla da neko pije
A izlazim bar 4-5 puta mesecno
Da sam u kuli bilo bi cesceMasala![]()
Svi koji me znaju, znaju i to da volim da popijem... da ne biram ni mesto ni vreme, a ni supstancu sa etanolom... e sad... dolazimo do problema..
Novu sam docekala trezna, popila jednu votku i to je bilo to... reko' nisam bila u raspolozenju, desava se i najboljima... deckov rodjendan dva konjaka... izmedju toga nista... jedna bleja sa drugaricom dva piva... opet nista... I najzad, napijem se ja od moje omiljene tekile.. Zaspim k'o baba neka, mamurluk imam vec dva dana... ja koja nikad nikakav mamurluk imala nisam...
Kako ovo objasniti?
Kako ovo objasniti?
Mamurluk nema veze sa radom jetre,ta idi. Nesto ti u mozdanim celijama ne sljaka kako treba.
Ok je sve sto mladi vole, ali samo da nisi pijana kada se startuje taj all inclusive, nicega se bre vise ne secas.![]()