Ljudi koji znaju "sve"

Tacno sam znao da je zensko autor teme...
Zasto?
Pa zato sto je svaka zena animalac, a animalci jure i moraju da se bore za hijararhiju moci i javnog uverenja...
Zato svesno ili podsvesno imaju potrebu da miniraju druge...u ovom slucaju podsvesno i to one koji znaju ili ne znaju...

U Srbiji je pobedilo zensko razmisljanje koje je emancipovano i zato se usaglasilo i ujedinilo sa seljackim razmisljanjem, tj razmisljanjem najnizih slojeva koji ustvari i ne razmisljaju vec se prisljamce nekom toku i nekom razmisljanju koje vec postoji izneseno negde....

Zato i zbog glasnosti koja je argument ispravnosti jer je pobeda u dijalogu i retorici svih animalnih osoba (naterati drugog da se ne cuje) nastupilo je stanje da svi sve znaju, a ustvari niko nista ne zna....
Oni sto znaju malo vise od proseka (npr radnici koji rade neku stvar duze od 4 godine postaju velemajstori , strucnjaci) gledaju da monopolisu i naplate, tj da budu podrzani od neuke gomile kojoj treba i sliht i usluga , da su face , legende, sveznalci...

Oni koji znaju puno vise od proseka, ne smeju ni da se pojave....jer ce ih ovi prethodni , sto znaju malo vise od proseka a u dilu su sa priprostom vecinom, zakopati jer ce biti rata...
I tako, jedini nacin je da oni koji stvarno znaju , odu , da ne smetaju idili izmedju onih koji nista ne znaju a glasni su i primitivno agresivni, i onima koji znaju malo bolje a u dilu su sa vecinom...

Ravnoteza potrebe...

Uostalom ovaj forum je skup tracara i neznalica, zar ne?

Sto odmah potezes zene,ima sigurno i takvih zena, kakve veze ima sa temom?

Imam par poznanika, oni sve znaju nema teme ili nesto a da oni ne znaju :D Od astronomije, religije, politike, mode, fizike, hemije, biologije, poljoprivrede, pcelarstvo, kukicanje,..... ma sve sto vam padne napamet :D E sad oni u drustvu vode glavnu rec, jelte zato sto znaju "sve" :rtfm:

Meni oni ne smetaju, nekad bude zanimljivo slusati ih, ali nekad bude mnogo zamorno :neutral:

Susrecete li se sa ovakvim ljudima, sta mislite o njima, slusate li ih pomno sta pricaju ili se iskljucite?Zasto imaju potrebu da samo pricaju, nebitno o cemu?

Naravno da ih svuda ima. Ne treba pitati susrecete li ih, nego "da li postoji bilo koja misja rupa na planeti zemlji da ih nema?"

Sta mislim o njima? Pa i nauka i ja mislimo da boluju od Daning-Kruger efekta.
https://sr.wikipedia.org/sr-el/Daning—Krugerov_efekt

Naravno da ih svuda ima. Ne treba pitati susrecete li ih, nego "da li postoji bilo koja misja rupa na planeti zemlji da ih nema?"

Sta mislim o njima? Pa i nauka i ja mislimo da boluju od Daning-Kruger efekta.
https://sr.wikipedia.org/sr-el/Daning—Krugerov_efekt

Da, imaju neki problem superiornosti, mozda i neke komplekse.

- - - - - - - - - -

Pa imaju, jer ovo je forum...
Ako nesto ne valja to su muskarci , a ako je nesto oportunisticko, glupo i samozivo, onda su to zene...

Koja je razlika izmadju foruma i reala?Jedina podela na dobre i lose, nebitno pol

Imam par poznanika, oni sve znaju nema teme ili nesto a da oni ne znaju :D Od astronomije, religije, politike, mode, fizike, hemije, biologije, poljoprivrede, pcelarstvo, kukicanje,..... ma sve sto vam padne napamet :D E sad oni u drustvu vode glavnu rec, jelte zato sto znaju "sve" :rtfm:

Meni oni ne smetaju, nekad bude zanimljivo slusati ih, ali nekad bude mnogo zamorno :neutral:

Susrecete li se sa ovakvim ljudima, sta mislite o njima, slusate li ih pomno sta pricaju ili se iskljucite?Zasto imaju potrebu da samo pricaju, nebitno o cemu?

ne zamaram se ja takima, dok mi zanimljivo slušam, kad krenu da lupetaju, dignem se i odem :cool:

Imala sam koleginicu na prethodnom poslu sličnu situaciji koju opisuješ.

Ne znam za druge, ali ja se isključim. Postoji određeni period vremena koliko sam u stanju da slušam ljude, nakon toga se prosto iskopčam. Mislim, tu sam, klimam glavom, govorim aha i nije valjda, ali da me ubiješ nemam više pojma koja je fabula radnje, a još me manje zanima.

Kako god, vrlo brzo potom isključim se i fizički, odlazim. Nekad i skroz bezobrazno, u smislu: e super, al ja sad moram da idem.

Makar i u po njene/njegove reči.

Back