Ako nije poceo kampanju za predsednika.
Kandiduje se za Predsednika Srbije i lako moze da pobedi u nekom od sledecih mandata.
Da li stvarno mislis da narod moze da poveruje u istinu, stvarno izrecenu...
Narod veruje da su dobri uvek dobri, losi uvek losi, zato sto su sami takvi....
Bipolarni su...
A da li je neka reakcija i dogadjaj dobar ili los , to je tek umetnost pojasniti narodu....i to onim inteligentijim medju njima....
Uzmi proverene dogadjaje ovde na forumu...
Ja znam sigurno za jedan...
Da li treba hraniti pse lutalice.....oci mi izvadise i ljubitelji pasa , koji bi trebalo da poznaju problematiku , ali ne znaju i zene, koje bi trebalo da poznaju sebe, ali ne znaju , ali i muskarci koji ovde uglavnom dolaze da se omaste od net.....x.s.x.s.x.s.s.f pa je razumljivo njihovo proaktivno podrzavanje zenskog misljenja...
Dakle cak i tako jednostavan problem koji nema path veci od 2, Da li hraniti lutalice, postaje jasan primer da ne mozes mimo medijskih i ustaljenih ISTINA ista pokazati ili reci...
- - - - - - - - - -
Kako se to kaze, verujemo u ono sto je verovatnije ili ocigledno....ali ocigledno priprostom...
- - - - - - - - - -
A za autorku , probaj da prosudjujes o necemu tako sto:
-ne slusas samo prvih 6 recenica odgovora
-pitas ako ti nesto cudno ili nelogicno ili nejasno umesto da tumacis da si ti u pravu a ne taj koji to iznosi
-da li mozes da pamtis 60 argumenata i razloga istovremeno? Ako te pitam za 120 argumenata i 300 putanja uzroka i posledica, to bi bilo preterivanje zar ne....?
Odgovori obicno pokazuju da ljudi ovde sve rade usput, pa zavrsavaju usput poslove, probleme, nista operativa, taktika, a kamoli strategija....