Iceman i Maverik
Buduća legenda
- Poruka
- 46.536
Što se tiče našeg naroda, vreme takođe utiče na zdrav stanje ljudi,a pošto smo imali rolerkoster temperature ima dosta pacijenata koji se žale na srčane probleme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima puno virusa koji cirkulišu.Baš.
Ovi vakcinisani samo krkljaju i napuniše bolnice.
Ne može normalan čovek od njih da dodje na red.
A vakcinisani doktori svi bolesni od "nekog virusa" - kašlju gore od pacijenata.
i mi smo bolesni, ali oni se stalno zale, doduse Kinezi manje!Baš.
Ovi vakcinisani samo krkljaju i napuniše bolnice.
Ne može normalan čovek od njih da dodje na red.
A vakcinisani doktori svi bolesni od "nekog virusa" - kašlju gore od pacijenata.
Ima mnogo pacijenata koji imaju aritmiju, tahikardiju,perikarditis ili neke druge srčane probleme oni nisu vakcinisani, stvar je u tome da na naše zdravlje utiče vremenska prognoza koja je rolerkoster što se tiče °C,5 dana imali smo - 5°C pa posle 5 dana +20°C pa sneg pa opet +20°C.i mi smo bolesni, ali oni se stalno zale, doduse Kinezi manje!
Ne postoji.U te ljude ne spadaju radnici svih televizija sa nac. i ostalim frekvencijama, novinari svih novina i ostali propagatori straha od korone i spasonosnih vakcina?
Pretpostavljam da je to neka specifična podvrsta ljudske vrste, koja ne može da se zarazi i da drugima prenese virus?
Ne postoji ljudi koji ne mogu da se zaraze i da prenose virus.Šta ne postoji?
Ne laži.Ne postoji ljudi koji ne mogu da se zaraze i da prenose virus.
A šta je trebalo.Ne laži.
Svi smo mogli da vidimo apsolutno sve novinare televizija, koji su i za vreme strogih zabrana kretanja i policijskih časova - mirno svakodnevno dolazili na svoj posao i obaveštavali javnost o onome što treba da čuje.
Kako sam siguran da naša Struka ne bi dozvolila da neko, ko može da se zarazi i širi zarazu - šeta okolo bez ikakvih smetnji, zaključujem:
radnici svih televizija u Srbiji su posebna vrsta u okviru ljudske, koja ne može da se zarazi nijednim virusom, niti da bilo koga drugog zarazi.
Ajd sad, pametnjakoviću - neku tvoju floskulu...
Upravo to.A šta je trebalo.
A koji su to ljudi koji se ne mogu zaraziti?Upravo to.
Angažovati ljude koji ne mogu da se zaraze i šire zarazu, da rade na televizijama i obaveštavaju nas samo ono što je poželj... pardon - što je istina, u vezi "virusa".
Iste takve naći i medju lekarima i postaviti ih u Krizni štab.
Vrati se koju poruku unazad, pa pročitaj.A koji su to ljudi koji se ne mogu zaraziti?
Kao što sam ti rekao možda da su ljudi bili hermetički zatvoreni možda bi tada bili potpuno zaštićeni.Vrati se koju poruku unazad, pa pročitaj.
Sem svih novinara, radnika na svim televizijama i članova Kriznog štaba.Kao što sam ti rekao možda da su ljudi bili hermetički zatvoreni možda bi tada bili potpuno zaštićeni.
Naravno da su i oni širili koronu i da su se zarazili.Sem svih novinara, radnika na svim televizijama i članova Kriznog štaba.
Oni nisu mogli da se zaraze, niti da šire zarazu.
Nemoguće, jer bi se onda zabrana kretanja odnosila i na njih.Naravno da su i oni širili koronu i da su se zarazili.
To su tvoje gluposti.Nemoguće, jer bi se onda zabrana kretanja odnosila i na njih.
Kako su mogli (apsolutno svi) da se slobodno kreću i zasipaju nas poželjn... pardon - istinitim informacijama o plandemiji, to znači da se oni nisu mogli zaraziti i širiti zarazu.
Isto važi i za DrKona i članove Kriznog štaba, koji su svakodnevno trčali sa jedne Tv na drugu.
Dakle - Supermeni koji ne mogu da se zaraze i šire zarazu.
To je struka rekla.To su tvoje gluposti.