Ljudi koji su otkrili uzrok kancera redom svi ubijeni!!

Poruka
4.292
Postaje očigledno da su svi holistički lekari, koji su svi ubijeni, saznali putem svojih istraživanja da se enzimski protein namerno dodaje u vakcine. To bi značilo da nam je svima ubrizgan enzim za smanjenje imuniteta, kojeg proizvode stanice raka i virusa, a samo će oni s najboljim genima preživeti!

Nagalase - protein je dobijen od stanica raka, enzim koji zaustavlja vitamin D od vezanja na GC protein i time sprečava vitamin D u svom delovanju, borbi protiv raka. Nagalase ENZIM je protein koji imaju sve stanica raka i virusa (HIV, hepatitis B, hepatitis C, gripe, herpesa, Epstein-Barrov virus, i drugi). Njegova uloga je blokirati delovanje vitamina D, čime se urušava imunološki sistem.

Istaknuti istraživač autizma i protivnik vakcinacija ove je godine pronađen kako pluta mrtav u reci u Severnoj Karolini. On je kao i mnogi drugi istraživači poput Dr. Nicholas Gonzaleza, koji takođe je ubijen otkrio i dokazao, da je ‘Naglasa’ nedvosmisleno ulazi u naša telo tokom vakcinacija. Zanimljivo, ovaj protein je takođe pronađen u vrlo visokim koncentracijama kod autistične dece.

U posljednjih nekoliko meseci svog života, dr. Bradstreet postao je zainteresiran za Nagalase koji on opisuje kao enzim u produkciji stanica raka i virusa koji čoveku uništava sposobnost da se bori protiv raka. Porodica dr. Bradstreeta upozoravala je javnost da je ovaj lekar, koji je na stotine dece izlečio od autizma, ubijen jer se fokusirao na istraživanje o vakcinama i ovog proteina unutar vakcina. Međutim, to su svi zataškali.

Stavljanje enzima ‘virusa raka’ u vakcina nije ništa novo. U nastavku poslušajte naucnika koji priznaje da se to čini:

O čemu se radi? O depopulaciji. Čitavoj populaciji ubrizgaju enzim kancera, a samo najjači opstaju, odnosno oni čiji se organizam može s tim izboriti. Širite dalje, jer čini se kako se lekari ubijaju zbog istine!

Ne znam kako bih postupila da imam djecu i da ih moram voditi na vakcinaciju.........Mozda samo osnovno cijepivo.....

U mladosti sam primio sve vakcine i iako imam dosta godina nikada nisam
bolovao ni od jedne ozbiljnije bolesti . Jel dovoljno ? Prije vakcinacije je dječja paraliza
bila vrlo raširena i mnogim porodicama upropastila živote . Sada zahvaljujući vakcinisanju
ta bolest praktično više i ne postoji .Tuberkoloza je odnijela milione života itd ...

bolovao ni od jedne ozbiljnije bolesti . Jel dovoljno ? Prije vakcinacije je dječja paraliza
bila vrlo raširena i mnogim porodicama upropastila živote . Sada zahvaljujući vakcinisanju
ta bolest praktično više i ne postoji .Tuberkoloza je odnijela milione života itd ...
Zbog korporativnih motiva ne verujem vakcinama. Zbog cega bih verovala kada ne postoji odredjeni pojedinac koji je odgovoran, nego bezlicna korporacija koja spusta troskove i podize profit i njima treba da verujemo da rade nesebicno za nase dobro??? Masovna lobotomija ili sta Vec?
Od moje dece, jedno delimicno vakcinisano, a drugo nevakcinisano. Ono nevakcinisamo pametno off the chart, znaci neverovatan klinac, ono delimicno vakcinisano vema inteligentno, nije off the chart.

Zbog korporativnih motiva ne verujem vakcinama. Zbog cega bih verovala kada ne postoji odredjeni pojedinac koji je odgovoran, nego bezlicna korporacija koja spusta troskove i podize profit i njima treba da verujemo da rade nesebicno za nase dobro??? Masovna lobotomija ili sta Vec?
Od moje dece, jedno delimicno vakcinisano, a drugo nevakcinisano. Ono nevakcinisamo pametno off the chart, znaci neverovatan klinac, ono delimicno vakcinisano vema inteligentno, nije off the chart.

Znas li ti cedo moje da autizam ne znaci da je dete glupo kao i da inteligencija nije merilo uspeha u zivotu....

Znas li ti cedo moje da autizam ne znaci da je dete glupo kao i da inteligencija nije merilo uspeha u zivotu....

1. Autizam nisam spominjala
Deca danas imaju mnogo raznovrsnih poremecaja iz tog i drugih spektara, a radi se o njihovom ponasanju, mogucnosti ucenja i komcentracije
Naravno postoji i povecan broj obolelih od autizma.

2. Kakve veze sad ima uspeh u zivotu??? Ko je uopste o tome pricao.

- - - - - - - - - -

3. Nisam ja tvoje cedo

1. Autizam nisam spominjala
Deca danas imaju mnogo raznovrsnih poremecaja iz tog i drugih spektara, a radi se o njihovom ponasanju, mogucnosti ucenja i komcentracije
Naravno postoji i povecan broj obolelih od autizma.

2. Kakve veze sad ima uspeh u zivotu??? Ko je uopste o tome pricao.

- - - - - - - - - -

3. Nisam ja tvoje cedo

1. vecina 'pametnica" koji ne zele da vakcinisu decu zagovaraju teoriju da vakcine izazivaju autizam. Nikola Tesla je po nekim novojim studijama imao autizam al ipak bio najveci genije 20tog veka....
Sada si zavrsila i psihologiju? Onako, poremecaji? Evo, komsije imaju decu, oba deteta vakcinisana, stariji se mucio u skoli dok mu roditelj nije ukinuo racunar i TV, mali je sada drugir azred gimnazije i skroz odlican svake godine, ide na takmcenja iz fizike i matematike, a mladji za sada vukovac, mada je ove godine upisao 6ti/ Te budalastine da vakcine prave retarde od dece su komicne, jbbt da je tako tehnoloski napredak se nikada ne bi dogodio jer bi bili planeta retarda ( ako si citala Vodic kroz galaksiju za autostopera nesto u tom fazonu ). Bitno je da su vakcine krive a ne racunari, mobilni telefoni, TV sa beskonacnim sadrzajem serija i "emisija" koje od dece prave majmune, ma cak je su i majmuni inteligentniji od persona koje gledaju farme, sundjer boba i ostale nebuloze.

2. Ti spominjes off the chart intelekt kao da je on bitan za tebe i tvoje dete, hoces manje voleti dete ako je prosecne inteligencije ili ga tretirati drugacije jer ga ne zanima molekularna biologija, nuklearna fizika ili nesto slicno vec ima druge ambicije u zivotu? Te personifikacije roditelja na decu su pogubne na mntalan razvoj dece.

3. Mora da su dugi niz goodina u Kanadi kada ti je ta "kovanica " nepoznata... Hajde sada trk pa pogledaj sta znaci....

1. vecina 'pametnica" koji ne zele da vakcinisu decu zagovaraju teoriju da vakcine izazivaju autizam. Nikola Tesla je po nekim novojim studijama imao autizam al ipak bio najveci genije 20tog veka....
Sada si zavrsila i psihologiju? Onako, poremecaji? Evo, komsije imaju decu, oba deteta vakcinisana, stariji se mucio u skoli dok mu roditelj nije ukinuo racunar i TV, mali je sada drugir azred gimnazije i skroz odlican svake godine, ide na takmcenja iz fizike i matematike, a mladji za sada vukovac, mada je ove godine upisao 6ti/ Te budalastine da vakcine prave retarde od dece su komicne, jbbt da je tako tehnoloski napredak se nikada ne bi dogodio jer bi bili planeta retarda ( ako si citala Vodic kroz galaksiju za autostopera nesto u tom fazonu ). Bitno je da su vakcine krive a ne racunari, mobilni telefoni, TV sa beskonacnim sadrzajem serija i "emisija" koje od dece prave majmune, ma cak je su i majmuni inteligentniji od persona koje gledaju farme, sundjer boba i ostale nebuloze.

2. Ti spominjes off the chart intelekt kao da je on bitan za tebe i tvoje dete, hoces manje voleti dete ako je prosecne inteligencije ili ga tretirati drugacije jer ga ne zanima molekularna biologija, nuklearna fizika ili nesto slicno vec ima druge ambicije u zivotu? Te personifikacije roditelja na decu su pogubne na mntalan razvoj dece.

3. Mora da su dugi niz goodina u Kanadi kada ti je ta "kovanica " nepoznata... Hajde sada trk pa pogledaj sta znaci....

Svasta ti ovde napisa. Moje licno zapazanje je da deca imaju veliki problem u ucenju... Ovde u Kanadi je tako. Strasno tesko uce. Zato sam davala primer svoje dece koja nemaju problem sa tim. Jedina razlika je to sto moji nisu vakcinisani.

Postoje druge mnoge negativne posledice i ko kaze da nema taj laze. Vakcine ti dodju kao manje zlo u situacijama kada su deca slabijeg imuniteta. Ne radi se samo o autizmu, to je samo najcesce spominjano u medijima zbog senzacionalizma.

Ti mi delujes kao osoba koja se obrazuje citajuci dnevnu stampu i gledajuci politicke emisije. Imas manire ko Seseljev minion.

Svasta ti ovde napisa. Moje licno zapazanje je da deca imaju veliki problem u ucenju... Ovde u Kanadi je tako. Strasno tesko uce. Zato sam davala primer svoje dece koja nemaju problem sa tim. Jedina razlika je to sto moji nisu vakcinisani.

Postoje druge mnoge negativne posledice i ko kaze da nema taj laze. Vakcine ti dodju kao manje zlo u situacijama kada su deca slabijeg imuniteta. Ne radi se samo o autizmu, to je samo najcesce spominjano u medijima zbog senzacionalizma.

Ti mi delujes kao osoba koja se obrazuje citajuci dnevnu stampu i gledajuci politicke emisije. Imas manire ko Seseljev minion.

Ti si tek svasta napsala... Ja primecujem da to apsolutnoi nije tacno vec upravo ono sto sam ti rekao. Televizija, racanari i mobilni telefoni. Sacekaj da ti porastu malo klinci pa ces videti kako cem im te stvari lako odvuci paznju....

Koj, hajde bas me zanima, jel si citala u trecem oku ili tako negde? Gledala gilmove na youtube-u ili citala na kvazi naucnim site-ovima? Znam toliko inteligentne dece i svi su vakcinisani tako da te price da te vakcine pretvore u retarda su idiotizam.

Ti mi delujes kao da ti je ispran mozak i da su svu "mudrost" pokupila dok si ispijajuci kafu sa drugaricama ogovarala druge zene koje nisu prisutne...

Ti si tek svasta napsala... Ja primecujem da to apsolutnoi nije tacno vec upravo ono sto sam ti rekao. Televizija, racanari i mobilni telefoni. Sacekaj da ti porastu malo klinci pa ces videti kako cem im te stvari lako odvuci paznju....

Koj, hajde bas me zanima, jel si citala u trecem oku ili tako negde? Gledala gilmove na youtube-u ili citala na kvazi naucnim site-ovima? Znam toliko inteligentne dece i svi su vakcinisani tako da te price da te vakcine pretvore u retarda su idiotizam.

Ti mi delujes kao da ti je ispran mozak i da su svu "mudrost" pokupila dok si ispijajuci kafu sa drugaricama ogovarala druge zene koje nisu prisutne...

Ma ja nemam nijednu prijateljicu jer nijedna zena nece da se druzi sa mnom, suvise sam drugacija od svih ovde, ni ja ne bih mogla da se druzim sa njima. Imala sam nekad, dok sam zivela u Srbiji. Imala sam puno. Verujem da ne bih sada vise mogla da se druzim sa njima jer sam se opet jako promenila u odnosu na njih.

Kad smo otkrili problem vakcina trazili smo da citamo neku neutralnu knjigu, od nekog pravog doktora. Nasli smo, procitali i odlucili da necemo da Vakcinisemo. Inace, kod nas je to potpuno uobicajeno. Neki ljudi kad cuju da neces pomisle prvo da se lozis na one youtube filmove, ali vremenom uvide da su pogresili u vezi sa nama. Mi ne odbacujemo modernu medicinu, mi samo ne vakcinisemo.

Moja deca su isto izlozena tehnologiji i dnevno gledaju bar sat vremena televizije. Ipak nemaju problem sa ucenjem i moram da kazem uce kao profesionalci. Moja deca ne pate od ambicioznih Roditelja. Potpuno smo angazovani u sopstvene karijere i nedovoljno sw bavimo edukacijom dece. Ono sto nauce u skoli to im je, jedva stignem da ih naucim lepom ponasanju jer ja tu decu jedva i vidim. Ili su u skoli ili jedu ili su napolju, igraju se, zivimo u poludivljini.

Pre dvadeset godina i ranije, ljudski napredak ja imao vazan ogranicavajuci faktor-informisanje.
Prosto, danas uz pomoc interneta svaki problem moze u kratkom roku da se predstavi ogromnoj populaciji, i time obezbedi resavanje problema sa mnogo vise mozgova i na mnogo alternativnih pristupa.
Posledice toga ce biti sve vece i vece ubrzanje tehnoloskog razvoja narednih godina........
Nazalost, sa druge strane i ludaci puni teroija zavere ce imati mnogo vecu publiku i priliku da predstave svoje gluposti, i ne samo to, nego i da dobiju paznju i armiju slicnih koji ce bez mnogo znanja proklamovati neke gluposti, misleci da cine dobro.
Dovoljno je pogledati danasnji prosecni zivotni vek i zivotni vek ljudi pre 10,20,50,100 godina i shvatiti sve.......
Svakako da postoje anomalije, da postoje losi ljudi koji rade lose stvari, svakako da postoje cak i nepoznate posledice nekih lekova ili bolesti.
Ali govoriti o tome da se to planski radi, na nivou zavere protiv celog covecanstva je potpuna besmislica.

Medicinski je poznata cinjenica da tokom prosecnog zivota SVAKI organizam stvori maligne celije 6-8 puta...

Nije radilkal, pali se na zute. Ceda, Canak i Tadic.

Teorija oko ubistava doktora je totalna glupost, samo je jedan doktor bio povezan sa GcMAF terapijom i on se ubio nakon što ga je nagazio FBI (smešilo mu se 20g robije). Ostali doktori nisu nikako povezani sa GcMAF terapijom i nagalazom, niti su poznavali tog samoubicu. Njihove smrti su iskorišćene radi dramskog efekta.

Što se laži oko vakcina tiče na ovoj stranici imate dosta informacija a možete i da pitate šta vas zanima:
* https://www.facebook.com/vakcine/ *

Uskoro izlazi i tekst na temu Bredstrita i GcMAF šarlatanstva.

Poslednja izmena:
Ima ceo spisak ubijenih doktora, svi su radili na lecenju raka i saradjivali.

Sto se vakcina i povezanosti sa autizmom tice, evo vec ima dosta vremena (oko godinu dana?) od kako je naucnik koji je radio u CDC izjavio kako su stimovali rezultate da se ne vidi povezanost. Ima i film o tome, Vaxxed. Izgleda da je jos nekima proradila savest.

http://www.imdb.com/title/tt5562652/

e super sto si ti u mladosti primio 2 vakcine, danasnja deca treba da prime 60 valjda ce biti 60X zdravija od tebe

- - - - - - - - - -

Teorija oko ubistava doktora je totalna glupost, samo je jedan doktor bio povezan sa GcMAF terapijom i on se ubio nakon što ga je nagazio FBI (smešilo mu se 20g robije). Ostali doktori nisu nikako povezani sa GcMAF terapijom i nagalazom, niti su poznavali tog samoubicu. Njihove smrti su iskorišćene radi dramskog efekta.

Što se laži oko vakcina tiče na ovoj stranici imate dosta informacija a možete i da pitate šta vas zanima:
* https://www.facebook.com/vakcine/ *

Uskoro izlazi i tekst na temu Bredstrita i GcMAF šarlatanstva.

ha, ha 500 lajkova znam ljude koji vise lajkova skupe za neke bezvezne slike

Back