Znamo da psi žive svega 10-15 godina.
Vaše mišljenje?
Vaše mišljenje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naprotiv, covek ( ako vec voli pse i zeli da ima psa) ne tuguje za svojim uginulim psom, ako je taj pas imao Ok zivot, ja sam jos za zivotadakle, ako poživite i to će se štene ugasiti pred vašim očima, zašto bi se neko upustio u novu takvu tragediju
Znamo da psi žive svega 10-15 godina.
Vaše mišljenje?
dakle, ako poživite i to će se štene ugasiti pred vašim očima, zašto bi se neko upustio u novu takvu tragediju
dakle, ako poživite i to će se štene ugasiti pred vašim očima, zašto bi se neko upustio u novu takvu tragediju
prirodna stvar nije nikakva tragedija.
ne treba tako da gledas.To vodi u depresiju.
Smrt je sastavni deo ovog zivota.
Meni je juče uginuo pas, osećam se kao da sam izgubio bliskog čoveka. Nije imao ni tri godine. Iako vrlo energičan imao je zdravstvenih problema. Pokupio sam ga sa ulice, lečio ga i otrgao od smrti nekoliko puta. Trčao je bez kotrole uvek i na kraju podlegao posledicama toplotnog udara. Bio je najbolji pas kojeg sam imao.
Trenutno tražim štene američkog labradora...
Има опција да га клонираш, ради се то у САД.
Nemoj nikada propustiti priliku da budeš đubre pokvareno, siguran sam da će ti koristiti u životu.
https://en.wikipedia.org/wiki/Pet_cloning
Ништа ја ту нисам измислио, то спавање са керовима нам је дошло оданде где већ неко време клонирају љубимце, тако да ће свакако и ово доћи до нас..