Ljudi i problem sa muzikom

Poruka
7.101
Razmisljam da li da stavim temu na Psihologiji, al ipak je u pitanju muzka jer me tamo niko ne voli.

STa se to desava sa ljudima? Objavim neku pametnu pesmu na Fejsbuku, nigde lajka. Evo jos jadna stoji, cami cekam da neko ubode iz milosrdja. Da sam objavio Cecu, Acu Lukusa, Sasu Kovacevica (mada njega sam objavljivao), neku patetiku od pesme to bi prsteli lajkovi.

Jel to mene ljudi nesto ne vole u zadnje vreme ili su svi prsli sa muzikom?

Taj sajt obicno koristim da pregledam vesti sa svih strana, najvise informacija saznam preko njega. I tu da se cujem sa nekim osobama.

Nego ne razumem te ljude. Svi ono jure za nekom zabavom provodom, pijancenje do ludila, udri Lukasa do besvesti, Ceca boginja, a ovamo krenes nesto ozbiljno odmah: jao koji smarac ovo ono. Nisam sad takav bas, smarac , pijancim i ja, nego gledam tako ljude sta rade i kako se ponasaju. Zar je sve u tom provodu i zabavi uz Lukaca ili se muzika moze iskoristiti za nesto pametno i dobro?

Poslednja izmena:
Pa od devedesetih do danas ti je prisutan obrnuti kulturološki proces od onoga što je bilo od šezdesetih do devedestih. Hoću da kažem da sve ono što je postignuto do devedesetih je i anulirano. Narodnjaci su imali strašnu kampanju i plodno tlo tokom tog perioda sankcija, blokade, mraka, pljačke i beznađa.

Mozda je bolje za Psihologiju, bar ce veci broj pregleda imati, ali i ovde je ok, jer je i o muzici tema.

Tako pustim ja nekim ljudima malo ozbiljne muzike, nije Mocart, ali simfonijski, "ma jesi normalan, sta ti slusas", i ugasise mi i pustise Rijanu.
E sad, da li sam ja lud sto volim violinu, klavir i sl. ili su oni ludi sto vole taj pop ili sta je vec ne znam.

Ukusi su to, a verovatno donekle govore i o pojedincu.
Neki ljudi zele samo da se "provedu" uz muziku, skacu, igraju, neki zele da uhvate i piju uz "ostaviiiiiiiiiila me" i sta vec. Pronalaze se u tome nekako. Neko se pronalazi u "djubre musko i luda mala kucka", neko u Betovenu.

ajd laku noć, ja mislio stvarno neko muzičko remek delo je u pitanju :cool:

Sto se tice repa, jedino BS mogu da slusam i CYA ponekad, ostalo je za povracanje :D

Dobri su ovi HU, imaju i oni nekad pametno da kazu kad je u pitanju zivot u SAD-u.

- - - - - - - - - -

Sindikat za razbudjivanje u kancelariji... e, pa lepo, lepo... a napolju shit vreme ... ko ce sad da radi!? :kafa:

Bilo shit jutros, sinoc oluja, a sad teska vrucina, skuvao sam se i u kosulji.

Vise se radi o tome sto ljudima ne mozes objasniti da se moze super provesti uz neku muziku, a da to nisu narodnjaci. Ja volim svakakvu muziku, i funk i ozbiljnu i violoncelo...tj. svasta slusam i objavljujem na fejsu, ali niko nece "potrcati" da lajkuje ako nije Ceca ili Aca Lukas (cast izuzecima). Kada kazes nekome "zasto to slusas ili pevas" uglavnom je odgovor "pa necu pevati Beethovena." Ne moras, ko te tera, mislim u sebi, ali upravo si pokazala koliko si muzicki neobrazovana i da nemas pojma o zanrovima i podzanrovima muzike.

Poslednja pesma koju sam objavila na svom domacem profilu, a dobila samo dva lajka.

Back