Ljudi hajde dosta o temi Crnogorci - Srbi!

Gazdarica:
Igracino, kusas ono sto si sam zakuhao... :!:

Ali gazdarice, pa on jos jede korenje i pase travu, kad smo mu dali corbu, on je poceo da se kupa u njoj (ili maze njome, jos nismo tacno ustanovili sta je hteo)... U njegovom plemenu Motentota nemaju ni vatre, niti kuvaju, znaci jedu samo ono sto nadju u prirodi.

Samo sam zeleo da ti pojasnim, posto vidim da nisi citala moje studije o Motentotima.

Guliverr:
I jos nesto IGRACINO! Vidim stalno insistiras na tome covek nabavi 10 EURA! E pa slusaj ja ne zivim ni u EU a ni u CRNOJ GORI! Ja zivim u SRBIJI i nisam
nabavio, vec sam posteno zaradio i nisam EURE nego DINARE! TOLIKO o TOME!

A sada nesto da te pitam! Pa sta ako neko nema novac da konstantno bude ne netu? Da li on zbog toga sto je siromasan i to sebi moze retko da priusti manje vredi? E moj igracino jadan si ako tako mislis! Hvala Bogu siromasvo nije nesto sto me opterecuje ali ne bih sebe smatrao manje vrednim i da jeste! Na internetu nisam cesto jer nisam dokonas poput tebe ! Imam obaveze i vrlo cesto nisam u prilici da posetim krstaricu! STIDI SE ZBOG SVOJIH STAVOVA!

Nije toliko poenta u tome sto si ti nabavio 10 eura.

Poenta je u tome sto si dosao poslije nekoliko mjeseci i NEKULTURNO, DRSKO I NEVASPITANO poceo da dijelis odmah tvoje bezvrijedne savjete.

Naravno, ni jedan post koji se ovdje pisao nijesi procitao, ali posto ti je obraz ka djon od cipele, odmah si podijelio par savjeta.

Znaci mi smo ovdje, sto smo svaki dan pisali u okviru ovog podforuma, tebe cekali da nam kazes sto cemo da radimo ??

Treba li da ti se zahvalimo sto si poslije nekoliko mjeseci stigao ??

Kako te nije sramota ??

Zar ne vidis koliko si nevaspitan, drzak, los covjek ??

Mozes li da osjetis koliko si nemoralan ??

igracina:
Guliverr:
I jos nesto IGRACINO! Vidim stalno insistiras na tome covek nabavi 10 EURA! E pa slusaj ja ne zivim ni u EU a ni u CRNOJ GORI! Ja zivim u SRBIJI i nisam
nabavio, vec sam posteno zaradio i nisam EURE nego DINARE! TOLIKO o TOME!

A sada nesto da te pitam! Pa sta ako neko nema novac da konstantno bude ne netu? Da li on zbog toga sto je siromasan i to sebi moze retko da priusti manje vredi? E moj igracino jadan si ako tako mislis! Hvala Bogu siromasvo nije nesto sto me opterecuje ali ne bih sebe smatrao manje vrednim i da jeste! Na internetu nisam cesto jer nisam dokonas poput tebe ! Imam obaveze i vrlo cesto nisam u prilici da posetim krstaricu! STIDI SE ZBOG SVOJIH STAVOVA!

Nije toliko poenta u tome sto si ti nabavio 10 eura.

Poenta je u tome sto si dosao poslije nekoliko mjeseci i NEKULTURNO, DRSKO I NEVASPITANO poceo da dijelis odmah tvoje bezvrijedne savjete.

Naravno, ni jedan post koji se ovdje pisao nijesi procitao, ali posto ti je obraz ka djon od cipele, odmah si podijelio par savjeta.

Znaci mi smo ovdje, sto smo svaki dan pisali u okviru ovog podforuma, tebe cekali da nam kazes sto cemo da radimo ??

Kako te nije sramota ??

Zar ne vidis koliko si nevaspitan, drzak, los covjek ??

Mozes li da osjetis koliko si nemoralan ??

Ne nisam ja drzak to si ti ! Ja sam samo izneo ocigledne cinjenice, ociglednu tvoju zelju i tvojih nalogodavaca da KROATIZUJETE CRNU GORU! Znam da te istina i to sto si raskrinkan boli ali tako je!

Guliverr:
Kazanova:
igracina:

Hvala ti Gulivere, sto si stigao!

Moze kafa?

Hvala KAZANOVA ja pijem sladju, i izdajice je nece piti sa nama!

Ja isto, koliko kocke secera da stavim?! Dugo te nije bilo, ja sam mislio da si ljut na nas, ali hvala ti sto si nas posetio.

Za splacinu, napravicu specijalitet koji najvise voli: splacinu!

Ej, ljudi, moramo nesto priznati. Ja cu javno reci sve sto mi lezi na srcu.

Dva dana nema splacine i meni vec glupo. Otvorim sadrzaj foruma, prvo pogledam "istorija" nema onog stikliranog (da nisam pogledao neki post), ako ga ima sav srecan se ponadam tu je moj prijatelj splacina... kad ono trt! Naljutio se na nas.

Niko nece da postavi temu npr. ovako:

Poglavica Inka, Atahualpa, nigde nije pomenuo Srbe!

Kortez je samo sa 500 vojnika porobio Srbe, sto nije smeo da udari na Motentote?

Shaka Zulu je izazvao Srbe na bojno polje!

Zuti car, iz dinastije Ming, je pio sljivovicu, dokaz da su Srbi Kinezi!

U Sibiru su pronadjeni ljudi koji nose sajkace. Ko su ti ljudi (pa slede dokazi)?

Baba Stevka, uz sporet Smederevac, dokazuje da Crnogorci postoje, videla ih je na Safariju dok je letovala sa deda Zikom!

I sad, svi koji posecuju ovaj forum, neka priznaju da im ovakve teme nedostaju!

Meni nedostaje splacina, osecam vec prazninu na ovom forumu.

Ljudi,ne zelim da vam se mesam u vasu diskusiju,nisam se ni do sada mesao ali sam voleo da pratim te vase prepiske...moram da se slozim sa Kazanovom da je ovde postalo mnogo dosadno otkada nema onog Igracine.Vidi se da nesto fali kada on nije sa vama :!: Ovaj forum je bez njega ko palacinke sa dzemom,ali bez dzema :lol:

Da znas da nije lako!

Ja bih da raspisemo peticiju da nam se splacina vrati i da ga niko vise ne dira (ne bih znao kako bih mogao da izdrzim. Kad vidim da je tu prosto ne mogu da odolim) a ruku na srce mene je najvise zabavio.

Kukali smo dok je bio tu a sad kukamo kad ga nema.

Mislim da je zatisje pred buru, da vidite kad u naletu zapne, pa nas sve matira sa njegovom babologijom.

Taj covek je neunistiv!

Rekao sam davno.

Čovek je inspirativan. Voli da nestane da bi nam nedostajao. Ma, ja sam sigurna da se već vratio. Da li mu je neko već slao PP?
A ko nam je kriv kada odgovaramo na njegove teme.
JA SAM ZA TO DA MU PROVALIMO LOZINKU. :twisted: :twisted: :twisted:
Molim vas, dajte predloge...
Mislim da neće biti teško... :wink:

Back