Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
Zašto neki ljudi imaju a neki nemaju smisla za humor i koji je to činilac koji pravi razliku
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto neki ljudi imaju a neki nemaju smisla za humor i koji je to činilac koji pravi razliku
Lepa i pametna...ne biva![]()
sto vise briga to manje smisla za humor.
sto manje briga i sto ti sve ide laganije to vise prostora za smisla za humor.
prosto ko pasulj (:
- - - - - - - - - -
i btw, nema to nikakve veze sa takzovnom "socijalnom inteligencijom" lol.
sto vise briga to manje smisla za humor.
sto manje briga i sto ti sve ide laganije to vise prostora za smisla za humor.
prosto ko pasulj (:
- - - - - - - - - -
i btw, nema to nikakve veze sa takzovnom "socijalnom inteligencijom" lol.
+ pogledaj zemlju u kojoj zivis
Naravno, kad se procitano protumaci na pogresan nacin sve je moguce. No sta sam ja rekao? Rekao sam da je najduhovitiji onaj kome je sve lagano.. sto ne znaci vecito nepostojanje problema vec lagano, brzo, vesto resavanje problema. Stavise, onaj koji ima vise problema je duhovitiji jer resavanjem velikog broja problema se razvijaju mozdani misici i time postize visa kompleksnost koja se onda manifestuje u humoru za razliku od onih koji jos uvek pate od primitivnih problema kao sto su naprimer neyebica i kojima je zbog toga humor i dalje na plebejskom nivou.
Sta ima veze zemlja u kojoj zivim? Mani me te demokratske politike!
Nemoj me zasmejavati...Naravno, kad se procitano protumaci na pogresan nacin sve je moguce. No sta sam ja rekao? Rekao sam da je najduhovitiji onaj kome je sve lagano.. sto ne znaci vecito nepostojanje problema vec lagano, brzo, vesto resavanje problema. Stavise, onaj koji ima vise problema je duhovitiji jer resavanjem velikog broja problema se razvijaju mozdani misici i time postize visa kompleksnost koja se onda manifestuje u humoru za razliku od onih koji jos uvek pate od primitivnih problema kao sto su naprimer neyebica i kojima je zbog toga humor i dalje na plebejskom nivou.
Sta ima veze zemlja u kojoj zivim? Mani me te demokratske politike!
Nemoj me zasmejavati...![]()
Lepa i pametna...ne biva![]()
lepa i pametna ne biva
ali lepa, pametna i duhovita biva![]()
Smeh je olakšanje-još jedan strah pobeđen...Па имати смисла за хумор значи умети видети противуречност између нечега и истине и то изнети на начин који ту противуречност представља огољену, јасно да јасније не може бити + се посредно изругати чињеници да та противуречност опстаје. Тешко.
Е сад, како се .. ајде да кажемо разбор, може дефинисати као способност да се увиђа изван узрочно последичних веза, и ти изложиш нешто некоме ко не може да види изван тих узрочно последичних веза, изложиш то да покажеш противуречност, он ће те бело гледати.
Ја се тако цепам од смеха када се овде прича о томе како је свет објеката реалан, или да са смрћу долази ништа, јер ја у себи непосредно увиђам другачије, и онда то у мени изазива салве смеха, урлања од смеха, наравно сви остали ме могу гледати бело, јер је за њих све што је изван узрочно - последичног ланца, све што се мора спознати непосредно - ИКС, путача.
Тако да зависи. Гледај ко се смеје твојим шалама и ко сматра да имаш хумора, и то ће ти рећи све о твом хумору.
Ја се тако цепам од смеха када се овде прича о томе како је свет објеката реалан, или да са смрћу долази ништа, јер ја у себи непосредно увиђам другачије, и онда то у мени изазива салве смеха, урлања од смеха, наравно сви остали ме могу гледати бело, јер је за њих све што је изван узрочно - последичног ланца, све што се мора спознати непосредно - ИКС, путача.
.
ono što je zanimljivo ovde je to što ti uopšte nemaš smisla za humor i kad god si htela da izvališ fazon u nekom postu, to je postizalo prilično jadne rezultate. Takođe, po ovom citatu, ti se smeješ nečemu što uopšte nije smešno, što znači da onaj koji nema smisla za humor se ne može ni smejati nečemu što je zapravo smešno već mu je percepcija skroz iskrivljena, što se poklapa sa iskrivljenošću tvoje percepcije o ustrojstvu sveta uopšte.
Па имати смисла за хумор значи умети видети противуречност између нечега и истине и то изнети на начин који ту противуречност представља огољену, јасно да јасније не може бити + се посредно изругати чињеници да та противуречност опстаје. Тешко.
Па ја никад нисам ни хтела да "извалим фазон", макар не свесно, не проналазим се у том хобијуАко нешто подсети на то, сасвим је спонтани израз мога чуђења чињеници преко каквих се противуречности овде прелази као је'н два.
Истина је једна, њене верзије се зову неистине.
Истина ни у ком случају не зависи од сваког неразумног који је интерпретира како год пожели. То што су неразумни у већини, то је друга ствар.
nas smisao za humor i necija nezainteresovanost da druge zabavlja za dzZašto neki ljudi imaju a neki nemaju smisla za humor i koji je to činilac koji pravi razliku
istina je beskonačno pri čemu subjekat bira jednu njemu najadekvatniju a ostale istine proglašava neistinama.