Љубоморни на партнеровог брата или сестру

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Стварно постоје људи који су љубоморни на браћу и сестре својих партнера. Такође и они који су љубоморни на партнере своје браће и сестара.

Не могу да разумем зашто и како... Ипак су то различите врсте љубави

А стварно сам имао пар непријатних прилика где сам био сведок да је девојка например љубоморна на партнерову сестру... Да ли је због пажње или има ту неке мало дубље и болесније проблематике?

Ја лично никада нисам био љубоморан на браћу и сестре својих партнерки. Хвала Богу, ни моје партнерке нису биле љубоморне на моју браћу и сестре. Ипак су мали, имају 5 година

Да ли сте се ви сусретали са сличним ситуацијама? И како бисте објаснили ово?

Да ли је то само да пажње? Или има мало нечега што је за нас табу...?

Стварно постоје људи који су љубоморни на браћу и сестре својих партнера. Такође и они који су љубоморни на партнере своје браће и сестара.

Не могу да разумем зашто и како... Ипак су то различите врсте љубави

А стварно сам имао пар непријатних прилика где сам био сведок да је девојка например љубоморна на партнерову сестру... Да ли је због пажње или има ту неке мало дубље и болесније проблематике?

Ја лично никада нисам био љубоморан на браћу и сестре својих партнерки. Хвала Богу, ни моје партнерке нису биле љубоморне на моју браћу и сестре. Ипак су мали, имају 5 година

Да ли сте се ви сусретали са сличним ситуацијама? И како бисте објаснили ово?

Да ли је то само да пажње? Или има мало нечега што је за нас табу...?
braca i sestre uvek imaju mesta u svojim srcima za svoje bracu i sestre dok se mi "stranci" za to mesto moramo boriti.
Dakle, neravnopravna pozicija sto pobudjuje zavist i ljubomoru prema onima koji imaju osigurano vecno mesto u srcima nasih partnera.

braca i sestre uvek imaju mesta u svojim srcima za svoje bracu i sestre dok se mi "stranci" za to mesto moramo boriti.
Dakle, neravnopravna pozicija sto pobudjuje zavist i ljubomoru prema onima koji imaju osigurano vecno mesto u srcima nasih partnera.
Тачно, али и ми морамо да схватимо да је то једна крв. Да је то једна породица. Такође бих додао да је посебна љубав кад те неко заволи а ниси му ништа. Ни брат ни сестра, ни пас ни мачка

Ljudi nisu normalni ,posebno me nervira ta promena u ponasanju,kako se koja osoba pojavi tako se ko daljinskim samo saltaju,a to je super znak jer se mene plase, pa kad je neko sa mnom kao zezaju se tad na moj racun inace ne smeju
Зезају се јер си љубоморан на брата неке енглезице, или...? Или је неки момак љубоморан на тебе због твоје сестре ?

Back