Bila sam u petogodisnjoj vezi u kojoj nisam osetila ni trunku ljubomore...
Coveku je raspored bio takav, da varanje i nije mogao da utakne i da je hteo.
Tada sam vrlo samouvereno govorila , da se meni to nikada ne moze desiti...da me on prevari...
U razgovoru sa prijateljicama sam cak isla i u krajnosti sa tvrdnjom, da bi moj dragi, kada bi nekim cudom dospeo u harem, seo u neki cosak i meni pisao pisma i pesme...Sto je najsmesnije i sama sam cvrsto verovala u to, iako smo u to vreme oboje radili takve poslove da smo cesto bili razdvojeni i po par nedelja...ja sam dosta putovala...
Zivot se potrudio da me razuveri kada sam se najmanje, u stvari, nikada se i nisam nadala...kao sto gore rekoh, ni u najludjem snu...
Da skratim, kresnuo se sa med.sestrom, koja se btw, lomila od finoce i ljubaznosti prema meni kada bih u retkim prilikama navratila kod njega na Kliniku...znaci, znala sam je...jos je bila i udata i majka dvoje dece...jos i starija od njega, a on je bio stariji od mene 9 godina...jos sam mnooogo bolje i izgledala od nje...jos...svasta jos...
Uopste mi nije pomogla cinjenica da je to bila samo kreska, bez emocija kod bilo koga od njih, a sa nikakvim sansama da od toga nastane veza u bilo kom smislu.
Kada sam se malo opasuljila, a posle vanredno burnih reakcija u koje sam ukljucila i sve nase prijatelje, roditelje i sve...navodno sam oprostila...
Kazem, navodno, zato sto vise nikada nije bilo isto, a sada posle ovakve distance, mislim da se u tim trenutcima i moja ljubav jednostavno ugasila...
Covek koga sam zaista iskreno i iz sveg srca volela, je prestao da mi bilo sta znaci...cak je poceo da mi ide na nerve, a trebalo mi je vrlo malo vremena da shvatim, da nas jos veze samo navika. :-?
Ubrzo je dobio fantasticnu ponudu za posao u inostranstvu, zaprosio me, ja sam jedva docekala da s razlogom prekinem tu nasu romansu iliti za mene vec agoniju...on je otisao na drugi kontinent i tek u ovakvim nekim situacijama mi padne na pamet, iako sam tako reci uz njega odrastala i odrasla.
Posle ovoga, zaista se vise nikada ne bih mogla zakleti da me neko nece prevariti ili da to nije ucinio...
:smile: