- Poruka
- 70.208
Pa ok, ali tu se radi pre o tvom ubedjenju da li je nesto istina ili ne. Osim ako je u pitanju nekakav vid paranoje. Onda to vise nije ni ljubomora, vec siri problem.Ne, nego kada mislis da nije istina.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ok, ali tu se radi pre o tvom ubedjenju da li je nesto istina ili ne. Osim ako je u pitanju nekakav vid paranoje. Onda to vise nije ni ljubomora, vec siri problem.Ne, nego kada mislis da nije istina.
Aha, i to je ok...
A recimo posto ja ne mogu odecom i istaknutim atrubutima da privlacim seksualnu paznju, recimo privlacim komunikacijom - interakcijom s drugim zenama. Na pr caskam s puno zena, sarmiranje, salimo se na konto svega, malo i o seksu i jel to ok da mi ona posle pridje i lupi me po dupetu i kaze: a jes dobar frajer dodji ovamo?
Pa to je paranoja zapravo, ne ono klasika da te neko prati, nego da te vara.Pa ok, ali tu se radi pre o tvom ubedjenju da li je nesto istina ili ne. Osim ako je u pitanju nekakav vid paranoje. Onda to vise nije ni ljubomora, vec siri problem.
Da da, ispizdela bi s tim tvojim pravilima u sekundi a?mogutje je
ja sam zhena a zhene su kao vjetarDa da, ispizdela bi s tim tvojim pravilima u sekundi a?
A ja sam muskarac, a muskarci su ko munja!ja sam zhena a zhene su kao vjetar
daDa li je ljubomora dio zdrave veze?
ženama samo prija ljubomora od muškarca i ponose se timeNece zena nista da prica o ljubomori :>P
da
i ko kaže da nije ljubomoran ili laže ili ga/je zabole za vezu.