- Poruka
- 43.119
Da li je ljubomora dio zdrave veze?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a koliko je "jedna zera"?Мора је бити. Бар једну зерицу!![]()
Voleti i zeleti da budes voljen je sasvim ok, biti posesivan i unistavati drugoga zbog toga ne.Da li je ljubomora dio zdrave veze?
no no noNext love and relationship question please..
Ajde kad si se vec zaletela, ovo ti je lako pitanje.no no no
Uvek postoji, ali ne valja kad je preteranaDa li je ljubomora dio zdrave veze?
a ovo?Ajde kad si se vec zaletela, ovo ti je lako pitanje.
ne volim ljubomoru i mislim da to nije zdrava emocija za dobru vezu.
Може, али није здраво за џигерицу!je li mozemo biti ljubomorni ali da to ne ispoljavamo?
Pa ne. Nije tacno. Zapravo osoba koja je emocionalno ovisna trazi potvrdu i sigurnost a to je obicno od roditelja kod kojih nije dobijala. Kao i sl. Ne mora nuzno da znaci da je od roditlja, ali cesto jeste. I u tome je i stvar. Sto, ako si sa nekim, trazim emocionalni balans, n e disbalans. I ne samo to, vec kod balansirane veze, tacnije zdrave, oboje se razvijaju i to su one slojevite veze, gde su oboje u Dodiru Sa Sobom u Drugim, a ove ostale su te patologijice.a ovo?
--------------------------------------------------------------
Ljubav menja sve
Postajemo ljubomorni kada mislimo da je neko drugi bliži našoj voljenoj osobi od nas i osećamo užasan strah od gubitka. Odrasli smo, ali sada se osjećamo slabi i zavisni kao dijete. Sve ostalo činimo da kroz život idemo samouvjereno i samostalno. Ali kada volimo, postajemo zavisni. A kada se nekome posvetimo, emocionalno smo ovisni o toj osobi. Ali pošto smo svi naučili od svojih roditelja da ne budemo zavidni i ljubomorni, ne podnosimo dobro ljubomoru.
--------------------------------------------------------------
Pogledajte prilog 1373444
ti sad nebih priznao da sam upravuPa ne. Nije tacno. Zapravo osoba koja je emocionalno ovisna trazi potvrdu i sigurnost a to je obicno od roditelja kod kojih nije dobijala. Kao i sl. Ne mora nuzno da znaci da je od roditlja, ali cesto jeste. I u tome je i stvar. Sto, ako si sa nekim, trazim emocionalni balans, n e disbalans. I ne samo to, vec kod balansirane veze, tacnije zdrave, oboje se razvijaju i to su one slojevite veze, gde su oboje u Dodiru Sa Sobom u Drugim, a ove ostale su te patologijice.
Zato sto si drama queen. Treba ti dokaz ljubavi kroz folklor, da ti stavi prsten, da klekne na kolena, da ti kaze da si jedina bila i ostala. Bez uvrede, pricamo i malo kroz salu. Ovo o cemu ja pricam opste nije povrsinska veza, vec dosta dublja, zato sto otvara vise prostora za iskrenost. Mnogo je lepse i slojevitije kad upoznas i prihvatis osobu onakvu kakva jeste. Sa ljubomorom nema iskrenosti, vec sarene laze.ti sad nebih priznao da sam upravu
da li ikad volio!? bash ono volio i bio voljen!?
sve sto si rekao meni lichi na povrshinsku neshto kvazi ko ljubav
Pa da. Ne ispoljavamo,je li mozemo biti ljubomorni ali da to ne ispoljavamo?