Ljubomora

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja jos ne upoznah osobu koja je dostigla toliku nirvanu da je totalno operisana od ljubomore.
Jedino sam upoznala dosta osoba koje ne zele priznati da su ljubomorne smatrajuci da ce tako ispasti kao nesigurne osobe.
Pa nije prica o patoloskoj ljubomori vec o onoj maloj zdravoj .... ono kad volis nekoga, naravno i da malo ljubomorises.
Pa na vencanju se kaze da budu ljubomorni na svoju ljubav ne na pretnje sa strane,sad ja kad sam dostigao toliko samopouzdanja da me boli uvo zapravo,zena se zajebe pa pomisli ovo sto i ti i onda namerno pocne izmisljati razloge za ljubomoru,i sta bude,pa bude to da me pocne boleti uvo i za nju

Ljubomora nije opasna samo ako je normalna i ne prelazi granicu.Prevelika i ucestala ljubomora moze dovesti do opsesije i stanja opsednutosti koje prelazi u bolest i psihicku poremecenost licnosti zbog cega je potrebna strucna medicinska pomoc da bi se izbegle vece posledice.

Ne, nemam i nikada nisam imao taj problem, bar ne u muško ženskim odnosima. Prosto ne zamišljam sebe tako i nikada nisam ni zamišljao. Jedina situacija kad sam možda bio ljuboran jeste Osnovna škola, tj. osećao sam, slutio sam, kako se neki novi tek došli djaci kotiraju bolje nego ja koji sam tu i duže od prve godine(sa nekima sam se znao još od obdaništa i zabavišta). I jedina situcija u kojoj sam možda sebe video ljubomornim jeste posao, tj. da jedna meni bliska osoba, da smo se razišli ima više novca od svog posla nego što ja zarađujem u svom poslu

Back