ljubomora

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da je ispravno postupila. Tačnije nije mogla drugačije jer ako je pristala prećutno na muževe akcije van braka nije pristala da od njenog dostojanstva naprave puding. Cirkus je bio neminovan.
Ne znam da li bih se tukla nije mi prihvatljivo fizičko obračunavanje sa ali ne daj bože da se uopšte nađem u takvoj situaciji jer ne znam kako bih zaista reagovala. Možda bi stvarno letelo perje :lol:

Било би лепо да се испуне очекивања јавности и да у балканском стилу дође до неког окршаја, али не знам ни ја како бих реаговао у таквој ситуацији, увек су ми на памети речи једног муријака из патроле која често борави у мом омиљеном кафеу, кад га је у сред лимунаде, и то док је пратио неку важну текму, цимнуло да интервенише поводом неког наводног породичног насиља цитирао је покојног Минимакса, оно Мићино за народе бивше Југе "ебо вас онај ко вас састави". :)))
И зато кажем да је некоме ко није у стању да се зарад партнера одрекне дела свог властитог "суверенитета" боље да се не везује, нека ужива у сопственим слободама у пуној мери, и нема фрке.
Не знам да ли постоји нека симетрија између патњи, мука и болова проузрокованих осећајем љубоморе и појавама које тај осећај прате, заправо између последица љубоморе, од бенигних, а довољно несносних, па до оних најтежих, трагичних, и свега тога изазваног неверствима, шарањима-варањима, нелојалношћу и неуважавањем партнера.

Sad cu da pisem kao neko detence... ali sta cu
Vremenom skontas ko je kakav...
Odrastanje, saznavanje nekih cinjenica itd...

Sve te zene koje znaju da su varane ceo zivot glume kako imaju samopouzdanje i kako ih to ne dotice a u stvari su prepune frustracija... sebe su svele na objekat... majku, zenu, domacicu... a sve kvazi... kao cuvaju porodicu... kakvu porodicu?!
Pristajes i kakav primer tako dajes deci?
Da si sa muzem iz kakvih pobuda?

I jos nesto... primetih da takve zene mrze zene... iz dubine duse... one su im valjda krive sto im muz vise voli da opsti sa njima... tako im je lakse da zive same sa sobom u tom paklu od emotivnog zivota... a sve radi slike “porodice”

I to sve zakljucih ja, koja sam uvek protiv razvoda

I jos nesto... primetih da takve zene mrze zene... iz dubine duse... one su im valjda krive sto im muz vise voli da opsti sa njima... tako im je lakse da zive same sa sobom u tom paklu od emotivnog zivota... a sve radi slike “porodice”

Možda su se ugojile 20 kila, nisu zdravstveno u redu...šta misliš?I ti ćeš za 15 godina imati bar 10 kila više.

Možda su se ugojile 20 kila, nisu zdravstveno u redu...šta misliš?I ti ćeš za 15 godina imati bar 10 kila više.
Pa ove koje ja znam nisu
One se drze
Tesko je stariti ali one i tu glume da je ok... kao sto su citav zivot glumile da ih muzeve afere ne pogadjaju...
tuzno :(

Mislim da necu.
Ja kad vidim da sam se ugojila koji kg, ja se zaustavim. Zasto bih se ugojila 10 kg, jedino ako budem trudna? :)

zene su lepe i privlche poglede i stvaraju erekcije okolo..... Zena mora da zna kako da se ponasa , gde da gleda, sta da govori itd..... treba da zna , da nauci ako ne zna....

Sad cu da pisem kao neko detence... ali sta cu
Vremenom skontas ko je kakav...
Odrastanje, saznavanje nekih cinjenica itd...

Sve te zene koje znaju da su varane ceo zivot glume kako imaju samopouzdanje i kako ih to ne dotice a u stvari su prepune frustracija... sebe su svele na objekat... majku, zenu, domacicu... a sve kvazi... kao cuvaju porodicu... kakvu porodicu?!
Pristajes i kakav primer tako dajes deci?
Da si sa muzem iz kakvih pobuda?

Uglavnom se žrtvuju radi dece, zato ne ruše taj model života u kom svakako nisu srećne. Kao Crni Gruja, spomenuh to, sabere se, oduzme se, pa se vidi gde smo, čovek sagleda šta gubi time što bi nešto promenio, a šta dobija time ako ostane u nečemu što je takvo kakvo je.

Mene zanima ima li strina vanbracne aktivnosti i jel' strikan nirvana?:)
Нема, није их никада ни имала, она је стрицу супруга из другог брака и увек истиче да се зезнула што се уопште и удала за њега, с обзиром на то да је прво био ожењен њеном пријатељицом из комшилука и да је знала доста тога о њему из тог неког угла.
Па он јесте "нирвана" лик, у смислу да му је лепо, да ужива, уме да води рачуна о својим потребама. :))) Па макар остало и демолирано возило због њега. А и та његова бивша фирма, нису имали разумевања, накарикали штету као да је стрина развалила службени ламборџини, као да им Прибој није свега десетак км од куће ваздушном линијом, па на рукама су могли донети другу лимарију. :)))

Нема, није их никада ни имала, она је стрицу супруга из другог брака и увек истиче да се зезнула што се уопште и удала за њега, с обзиром на то да је прво био ожењен њеном пријатељицом из комшилука и да је знала доста тога о њему из тог неког угла.
Па он јесте "нирвана" лик, у смислу да му је лепо, да ужива, уме да води рачуна о својим потребама. :))) Па макар остало и демолирано возило због њега. А и та његова бивша фирма, нису имали разумевања, накарикали штету као да је стрина развалила службени ламборџини, као да им Прибој није свега десетак км од куће ваздушном линијом, па на рукама су могли донети другу лимарију. :)))
Toliko o tome da se druga zena vise voli od prve:lol:
Bogami se strina debelo zeznula, pogotovu sto je znala kakav je. Ja nesto kontam, mozda je i strina k'o strikan, onda to i ne bi bilo skroz lose, na to mislim kad pitam jel' strikan nirvana.
Iskreno receno meni je strine zao, jer je ona jedna od mnogih nasih zena koje zive sa takvim muskarcima iz raznoraznih razloga, pogotovu starije generacije. Poznajem i ja takve slucajeve i istinski zalim takve zene.

Обоје су у годинама, гази се шеста деценија живота, ето он се не смирује, а она је проживела поштујући уврежена морална начела, и дефинитивно се није усрећила својим животним избором, но може се поносити потомством, деца, унучад, њима се посветила. Да је пар деценија млађа не верујем да би остала у том браку, те жене које су приморане на компромисе, о чему Чичак говори, су махом старије, младе жене углавном не морају да их праве и не праве их уколико имају неки начин да обезбеде егзистенцију, јер постоји шанса да крену неким новим путем.

Обоје су у годинама, гази се шеста деценија живота, ето он се не смирује, а она је проживела поштујући уврежена морална начела, и дефинитивно се није усрећила својим животним избором, но може се поносити потомством, деца, унучад, њима се посветила. Да је пар деценија млађа не верујем да би остала у том браку, те жене које су приморане на компромисе, о чему Чичак говори, су махом старије, младе жене углавном не морају да их праве и не праве их уколико имају неки начин да обезбеде егзистенцију, јер постоји шанса да крену неким новим путем.
Pa bome... ima i mladjih koje iz nekih razloga, njima znanih, ostaju u takvim brakovima, da li je to komfor, da li je strah od gazenja sebe kao svetice, da li strah od novog, da li uopste smeju da se usude... ima i ludih muzeva... i tada a i sada... svega ima
Obrni okreni promase svoj zivot

devojka ima sledecu situaciju u svojoj vezi
voli decka, on tvrdi da voli nju, ali svakodnevno dozivljava razlicite ljubomorne ispade
od toga kako oslovljava kolegu, do toga kakvu je to majicu sa dekolteom obukla, kakav je to sorc, kakav ti je to kupaci kostim, zasto ide na manikir, bio je u soku kad je saznao da intimnu depilaciju ne radi sama - ti dozvoljavas da ti neko dira intimni deo???? bio je zaprepascen kad je cuo da najbolja drugarica kad prespava kod nje, spava u njenom krevetu velicine bracnog
svi sa malo zivotnog iskustva ce da joj kazu - bezi od njega glavom bez obzira sto dalje
ali i oni sa malo zivotnog iskustva znaju da su i sami bili su slicnim vezama, gde je stepen ljubomore bio manje ili vise izrazen i da nije tako lako kad su emocije ukljucene prekinuti nesto sto ce jednog dana da bude bolestan odnos
kako vam se pale lampice na ljubomoru
koliko ljubomore dozvoljavate u svojim vezama
kako odredjujete tu granicu
nikada nisam bila ljubomorna, ne podnosim ljubomorne osoPe-bilo da smo u prijateljskom, drugarskom ili nedajbogo ljubavnom odnosu, takve paćenike ne želim u sopstvenoj blizini, ne bi imponovalo ni u startu odnosa.
taj odnos #vezanacrevca je loš u bilo kojoj kombinaciji
što se tiče te devojke, ne sve drvlje i kamenje na njen izbor dečka-pola i na nju, jer nije ga otpilila, ima tu neke patologije, mada ima i nade da će ga odjjebati, ako je normalna iole.

devojka ima sledecu situaciju u svojoj vezi
voli decka, on tvrdi da voli nju, ali svakodnevno dozivljava razlicite ljubomorne ispade
od toga kako oslovljava kolegu, do toga kakvu je to majicu sa dekolteom obukla, kakav je to sorc, kakav ti je to kupaci kostim, zasto ide na manikir, bio je u soku kad je saznao da intimnu depilaciju ne radi sama - ti dozvoljavas da ti neko dira intimni deo???? bio je zaprepascen kad je cuo da najbolja drugarica kad prespava kod nje, spava u njenom krevetu velicine bracnog
svi sa malo zivotnog iskustva ce da joj kazu - bezi od njega glavom bez obzira sto dalje
ali i oni sa malo zivotnog iskustva znaju da su i sami bili su slicnim vezama, gde je stepen ljubomore bio manje ili vise izrazen i da nije tako lako kad su emocije ukljucene prekinuti nesto sto ce jednog dana da bude bolestan odnos
kako vam se pale lampice na ljubomoru
koliko ljubomore dozvoljavate u svojim vezama
kako odredjujete tu granicu
ne podnosim je
unishtava sve, bolje na pochetku nego da se otegne , pa kasnije
imam taj princip verovanja , ma koliko glupo zvuchi, sasvim je jednostavno, pitaj me , dobicesh odgovor, ako ne mozesh da ga procesujesh, ok

pa slušaj nisu u islamu blesavi, kod njih se to unapred spreči? sve navedeno u početnonm postu
toga nema tamo
ne znam to je kao posao, neko trpi, neko promeni, da li što mora ili misli da mora a brak nije obavezan ... ili jeste :confused:
zbog men e nisu ljubomorni valjda jer nisam riba, mada ko zna možda dolazi moje zlatno doba

Back