ljubomora

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
devojka ima sledecu situaciju u svojoj vezi
voli decka, on tvrdi da voli nju, ali svakodnevno dozivljava razlicite ljubomorne ispade
od toga kako oslovljava kolegu, do toga kakvu je to majicu sa dekolteom obukla, kakav je to sorc, kakav ti je to kupaci kostim, zasto ide na manikir, bio je u soku kad je saznao da intimnu depilaciju ne radi sama - ti dozvoljavas da ti neko dira intimni deo???? bio je zaprepascen kad je cuo da najbolja drugarica kad prespava kod nje, spava u njenom krevetu velicine bracnog
svi sa malo zivotnog iskustva ce da joj kazu - bezi od njega glavom bez obzira sto dalje
ali i oni sa malo zivotnog iskustva znaju da su i sami bili su slicnim vezama, gde je stepen ljubomore bio manje ili vise izrazen i da nije tako lako kad su emocije ukljucene prekinuti nesto sto ce jednog dana da bude bolestan odnos
kako vam se pale lampice na ljubomoru
koliko ljubomore dozvoljavate u svojim vezama
kako odredjujete tu granicu

Moj muz apsolutno nije ljubomoran.da li mi glupavo veruje,ili mu nije stalo,ili zna da malo buckanja u plicaku nece nista pokvariti,ili mene ne vidi kao nekog ko bi bio drugom privlacan,stvarno ne znam.u pocetku me je to iritiralo,kopkalo,taj njegov mir i sigurnost u nas.sad sam zahvalna na mirnoj luci u kojoj sam
A sa crnogorcem,sto puta ispricana prica.mislim da je prica pocela od toga sto nosim mini kupaci i od kuce do plaze imam minut,a ne oblacim haljinu.ispade idem tako jer volim da me gledaju.pa je to pocelo da se produbljuje,pa konstruisu price,pa da se hvata za proslost koju sam ja ,kao i on rado podelila
Pakao.ludela sam od toga,a nisam umela da izadjem iz tog zacaranog kruga
A ne da nikog nisam pogledala,nego nisam ni pomislila
Al to mu ili nije bilo dovoljno ili mu nije bilo jasno
Iz normalnog coveka se pretvorio u psihopatu

Звучаћу као конзерва, али мислим да људи који нису спремни да се одрекну дела властитих слобода немају шта да траже у озбиљним везама. Кад се скакуће као пчелица са цвета на цвет нема лимита, нема љубоморе, нема острашћености и сукоба.

On je moj drug iz detinjstva.zajedno smo odrasli,isli na pecanje,izlazili uvece na plazu,posle u diskac...
Godinu dana smo bili u vezi gde je bilo cvece i sunce.stvarno mislim kao da mu je neki kratak spoj u glavi...

Inace imala sam slicnu situaciju.bila sam dve godine u vezi,veliko drustvo.posle godinu i po navali na mene da ga varam sa zajednickom drugaricom.nedelju dana me je urnisao.
Posle je tvrdio da izmisljam da je ljubomorisao

Htela sam da kazem slicna situacija po intezitetu ljubomore,ne po duzini trajanja.i ovo je doslo kao grom iz vedra neba,ni sa cim izazvano.
Kao recimo voz kad ispadne iz sina

И да, одлучите се драге жене ко су вам психопате, они који не дају на своје жене или они који насрћу на туђе жене. Овако како се постављате ни маршал Тито вам не би креирао паролу, сконтајте се може ли "туђе нећемо, своје не дамо" или ни то не може... :lol: На једној теми једно, на другој друго, таква подвојеност је такође занимљива... :D

voli decka, on tvrdi da voli nju, ali svakodnevno dozivljava razlicite ljubomorne ispade
od toga kako oslovljava kolegu, do toga kakvu je to majicu sa dekolteom obukla, kakav je to sorc, kakav ti je to kupaci kostim, zasto ide na manikir, bio je u soku kad je saznao da intimnu depilaciju ne radi sama - ti dozvoljavas da ti neko dira intimni deo???? bio je zaprepascen kad je cuo da najbolja drugarica kad prespava kod nje, spava u njenom krevetu velicine bracnog
svi sa malo zivotnog iskustva ce da joj kazu - bezi od njega glavom bez obzira sto dalje
ali i oni sa malo zivotnog iskustva znaju da su i sami bili su slicnim vezama, gde je stepen ljubomore bio manje ili vise izrazen i da nije tako lako kad su emocije ukljucene prekinuti nesto sto ce jednog dana da bude bolestan odnos
Postoji doza ljubomore koja je podnosljiva, nekome i potrebna....ta doza je otprilike tolika da moze jednim razgovorom da se resi.
Postoji i doza nekontrolisane ljubomore koja traje otprilike 15 minuta do pola sata i koju treba istrpeti, ako ne predje u fizicki nepodnosljivo stanje.
Sve preko toga prelazi na nivo psihopatologije jednog ili oboje.

Iz raznih uglova vidjao sam ljubomoru i najvise me je fascinirao nedostatak ljubomore kada je bila opravdana....

U vezi ljubomore moje licno misljenje koje, mozda nije relevantno ili nije tacno, je da su zene mnogo vise ljubomrne, ali i da u vezi ljubomore svojih partnera cesto preteruju, da ne kazem izmisljaju....za muskarce ne bih mogao generalno da se izjasnim...jer, recimo ja nisam ljubomoran, ako nemam razlog, ako ga imam onda, vise nisam u vezi....

Могла би се рећи која и поводом Дивкиних позивања на животно искуство наше раје, познато је да смо шампиони у броју пропалих бракова, и тешко да нам је свима лојалност и приврженост партнерима јача страна, нешто не верујем да су сви разводи у нашој дежели били са хепиендом, да су се десили на обострано задовољство, да је то пролазило без претходних шарања-варања, набијања рогова и сл. Значи неко ту није био довољно будан. :D Није било љубоморе да предупреди и опомене. :lol:
Безбројна су и искуства оних који су били актери љубавних превара, само наивне особе пред тиме могу затварати очи и безрезервно некоме веровати.

то све лепо почне
као види га па он је љубоморан па ти малкице симпатично
па то онда буде мало израженије, па као ок, проћи ће, почетак је везе, стишаће се
и тако прође 5-6 година, ти све мислиш биће боље (за две, највише две и по године : )) )
али неће, и тачка.

Nisam ljubomoran i ne dozvoljavam ljubomoru.Ne dajem povoda,ne volim te igrice.Razlog zbog kojeg bih napravio ljubomornu scenu je razlog zbog kojeg se rastajem,odmah,bez polemike i razgovora.Prezivi se sve...
Ne moze da se ljubomora pravda ljubavlju,zato sto je voleti nekog i voleti da se kontrolise neko veoma razlicito u samom korenu osecanja.
Taj je bolestan,a ona jos gora sto trpi....
Postoji i doza nekontrolisane ljubomore koja traje otprilike 15 minuta do pola sata i koju treba istrpeti,
Ne
Ne treba da se trpi takva glupost,to je zabluda.
Ako ne dajes povoda,nema sta da se trpi,a ako svejedno napravi scenu znaci-psihijatrijski slucaj.

Da ti kazem odmah da nisam nikad imala takvu vezu niti bih dozvolila ljubomorne ispade

Nece takvi sa mnom niti ja sa takvima
Oni mogu samo sa kompatibilnim zrtvama koje lako nanjuse da ce izmanipulisati
Kad vide mene lajavu bucnu znaju da im to nece proci

Svi mi privlacimo neki tip ljudi na osnovu nekog ponasanja

Ako ti je cerka iz pomenute price ajme meni, da joj givoris svaki dan da se makne od skota dzaba dok sama ne skapira, a za to treba vremena...
Ako ti je neko nebitan onda se ne mesaj, pusti da sama resi kako oce....

Нема мог прике Слончета, па да искористим прилику да позовем све широкогруде колегинице и колеге, који не осећају нагон за поседовањем, који нису контрол фрикови, који су оперисани од љубоморе, да ми уплате по пар хиљада еврића, и на тај начин испоље ту дарежљивост и племенитост која их краси. Захвалићу вам се свима циркуларном честитком из Лас Вегаса, Невада, фоткаћу се између Мерлинке и Елвиса, и они ће вам махати. :malav: :lol:

Нема мог прике Слончета, па да искористим прилику да позовем све широкогруде колегинице и колеге, који не осећају нагон за поседовањем, који нису контрол фрикови, који су оперисани од љубоморе, да ми уплате по пар хиљада еврића, и на тај начин испоље ту дарежљивост и племенитост која их краси. Захвалићу вам се свима циркуларном честитком из Лас Вегаса, Невада, фоткаћу се између Мерлинке и Елвиса, и они ће вам махати. :malav: :lol:
Prijatelju, opasno mešaš babe i žabe. :think:
Možda imaš problem sa ljubomorom, čim nisi u stanju da je identifikuješ i odvojiš od nagona za posedovanjem i potrebom za kontrolom.

Moji kratki spojevi nisu u vezi ljubomore, niti sam imala nekad probleme te prirode. Da ne prepisujem smokvine razloge, ipak najverovatnije je da ne ostavljam baš utisak žene koja zavodi sve oko sebe, pa posle ne može da se odbrani. :lol:

Vidim da je često ljudima to mera koja pokazuje koliko si drugima poželjan, kad moraš da gledaš u pod da ne bi razljutio partnera koji nema sekundu mira. Takvi i žive u stalnim dramama. To je druga krajnost. Meni je udobnije u mojoj. Iako možda ne bi trebalo mnogo da se hvalim time. :mrgreen:

Uvek sam bežao od žena koje razmenjuju gaće i brushaltere sa drugaricama,ljube ih u usta i slično.

Back