Ljubomora

Gruban

Buduća legenda
Poruka
49.027
Zanimljivo je da velika većina jedinki svih polova i opredeljenja zamera jedinkama s kojima su u vezi i koje kako kažu iskreno vole tzv.neverstvo.Na primer žena koja kako kaže voli "svog" mužjaka,užasava se pomisli da isti jedno vreme provodi sa drugom ili sa više drugih žene,održava seksualne odnose i sl. odnosno sve ono što ga čini srećnim.Zar po logici stvari ne bi trebalo da bude suprotno ?

Zanimljivo je da velika većina jedinki svih polova i opredeljenja zamera jedinkama s kojima su u vezi i koje kako kažu iskreno vole tzv.neverstvo.Na primer žena koja kako kaže voli "svog" mužjaka,užasava se pomisli da isti jedno vreme provodi sa drugom ili sa više drugih žene,održava seksualne odnose i sl. odnosno sve ono što ga čini srećnim.Zar po logici stvari ne bi trebalo da bude suprotno ?

Nemam problema s tim i ne vidim sto drugi imaju... monogamija nije normalna stvar.

Koji si ti lik hebote.:hahaha:

Pogledaj film "Americka lepota" i stavi se u kozu glavnog junaka, pa odluci da li bi mogao takav da budes i u stvarnom zivotu.

- - - - - - - - - -

a je l' ti volis kad ti dragu karraju drugi? :)

On je verovatno u fazonu "cuckold".

U teoriji kad volis nekog srecan si kad je on srecan, praksa je nesto sasvim drugo.
Ne znam zašto se čovek oseti izdano kad je prevaren, iako sve vreme zna da niko nije nicija svojina.

U teoriji kad volis nekog srecan si kad je on srecan, praksa je nesto sasvim drugo.
Ne znam zašto se čovek oseti izdano kad je prevaren, iako sve vreme zna da niko nije nicija svojina.

Još manje su tvoja svojina poznanici ili neznanci pa sam siguran da ne voliš da te prevare .
Suština je u prevari a ne u seksu . Ako dvoje u dogovoru mjenjaju partnere onda to nije prevara .

Preterana ljubav je patološko stanje !
Prouzrokuje teška krivična dela,
najčešće ubistva iz strasti !

- - - - - - - - - -

Da li isto misliš i kad lično doživiš ?

Naravno da ću rado učestvovati i uraditi sve da i dalje bude srećan sa tom drugom...jer iskreno, takav mi nikada nije ni trebao i što da čovjeku kvarim sreću...srećan mu put.

Još manje su tvoja svojina poznanici ili neznanci pa sam siguran da ne voliš da te prevare .
Suština je u prevari a ne u seksu . Ako dvoje u dogovoru mjenjaju partnere onda to nije prevara .

Zašto se sve sto napisem ovde shvati uvrnuto? :roll:
O tome sam i pisala. Boli bez obzira sto nisi posesivan. Ne kažem da opravdavam prevaru.

- - - - - - - - - -

Preterana ljubav je patološko stanje !
Prouzrokuje teška krivična dela,
najčešće ubistva iz strasti !

- - - - - - - - - -

Da li isto misliš i kad lično doživiš ?

Mislim kako sam napisala, ali ne znam kako si ti to sto sam napisala protumacio.

ova tema je krš.
gomila loše sročenih besmislica

Poštovanje,
uvidom u (statističke) podatke o mojim porukama na forumima Krstarice ,možete da se uverite da sam na ovom forumu početnik.Hoću da kažem nije u redu da me odmah diskvalifikujete kao učesnika u diskusiji.Trebalo bi da mi date šansu da se popravim.
srdačan pozdrav

Poštovanje,
uvidom u (statističke) podatke o mojim porukama na forumima Krstarice ,možete da se uverite da sam na ovom forumu početnik.Hoću da kažem nije u redu da me odmah diskvalifikujete kao učesnika u diskusiji.Trebalo bi da mi date šansu da se popravim.
srdačan pozdrav
Ne jadikuj,
ovde samo napusavanje prolazi.
Uci i snadji se.

Ko mi je tebe dirao malog?:)

Naravno da nije ti si u pravu kada ironijom izazivas neke da se bace na tumacenja protiv sebe, ali njih nema pa ti je tema slabo kotirana.

Dobro se vezbas.:)

Back