- Poruka
- 45
Da li ste i vi ljubomorni i do koje mere? I kako se resiti ljubomore? Ja to stalno pokusavam al nikako da uspem...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam
to je teska stvar, terapija
Da li ste i vi ljubomorni i do koje mere? I kako se resiti ljubomore? Ja to stalno pokusavam al nikako da uspem...![]()
grupna
pa ne znam, zive ljudi i sa ljubomorom al si otezavaju zivotr i vezu a mnog zbog toga pucaju
pricati sa partnerom
a terapija pa kod nekoh strucnog za to ako si bolesno ljubomorna
Pa i ja bih volela da sam ravnodusna i da me nije briga al eto... Recimo pre par sedmica sam upoznala jednog tipa,i tako smo mi u fazonu dopisivanja i onda mi on rekao da ga sinoc ''prijateljica'' pozvala na veceru i tako to,ja sam ga odmah pitala jel bilo happy end-a i on ce na to ''pa da naravno''. Ja sam poludela u trenutku i rekla mu da mi vise ne piseMada sam svesna da sam preterala jer ipak izmedju mene i njega nema niceg osim dopisivanja... To je naravno samo jedan od primera...
Da li ste i vi ljubomorni i do koje mere? I kako se resiti ljubomore? Ja to stalno pokusavam al nikako da uspem...![]()
auh, mozda te lozi
a mozda si i preterala
U oba slucaja odgovor je DA,i sta sad??![]()
Pa i ja bih volela da sam ravnodusna i da me nije briga al eto... Recimo pre par sedmica sam upoznala jednog tipa,i tako smo mi u fazonu dopisivanja i onda mi on rekao da ga sinoc ''prijateljica'' pozvala na veceru i tako to,ja sam ga odmah pitala jel bilo happy end-a i on ce na to ''pa da naravno''. Ja sam poludela u trenutku i rekla mu da mi vise ne piseMada sam svesna da sam preterala jer ipak izmedju mene i njega nema niceg osim dopisivanja... To je naravno samo jedan od primera...
U potpunosti se slazem sa tobom,mada muskarci vole da se hvale tako da mozda se on na neki nacin ponosi time,a u stvari ne shvata koliko je to bezveze...Za mene ovaj primer jeste - za ljubomoru.
To znaci da ti tvoj organizam salje poruku da nesto nije u redu.
Po mom misljenju, nije u redu da te neko muva... a prica ti da je kresnuo neku drugu.
Za mene ovaj primer jeste - za ljubomoru.
To znaci da ti tvoj organizam salje poruku da nesto nije u redu.
Po mom misljenju, nije u redu da te neko muva... a prica ti da je kresnuo neku drugu.
U potpunosti se slazem sa tobom,mada muskarci vole da se hvale tako da mozda se on na neki nacin ponosi time,a u stvari ne shvata koliko je to bezveze...
Da li si procitala ceo tekst? Sama je rekla da izmedju njih dvoje nema niceg osim dopisivanja.
Imala sam slucaj, da sam sa novim deckom, a devojka , nasa poznanica prica sa njim, i jede ga pogledom.
Znaci, ocigledno.... I ja primetim da se on ne oseca nelagodno, vec da mu imponije.
I onda nije u pitanju moja ljubomora, vec nelagodno osecanje - dar od Boga, da sam u opasnosti, i da cuvam svoja osecanja.
Ja takve sutnem.. ti kako hoces
- - - - - - - - - -
Jesam. Dopisivanje je muvanje.
Ako nemas poverenja u nekog i ako postoji i najmanja sumnja, onda nema svrhe da zivis sa takvom osobom, cak ako ona i nije nista zgresila. To ce te unistiti. E sad....ako se to ponavalja sa svakim tvojim muskarcem....onda treba sebe da preispitas. Ne kazem da je ne moguce da naidjes na petoricu i da svi varaju ili flertuju, ali je veoma mala verovatnoca (ili gresim)
Ljubomora ili posesivnost?
Ljubomora je kada tvoj partner voli da pipka, stipka... druge zene i tebi to smeta. To je normalno.
Posesivnost je kada ti smeta bilo kakav partnerov kontakt sa suprotnim polom i zelis da kontrolises njegov zivot po svaku cenu.
Meni su otac i deda bili alkoholicari i patoloski ljubomorni muskarci. Moja baba i moja majka su trepli pakao, kao i mi deca. Kazu neki psihijatri da u momentima ljubomore, mozak luci najvece otrovne sokove koji su moguci. Pre bih voleo da budem svinger koji uziva dok mu jebbu zenu nego da zivim u agoniji ljubomore. Mada to nema veze sa seksom. Mene konkretno bi vise pogodio neki lazni odnos u braku i vezi nego sam cin seksa. Volim samo golu istinu.
Da jer se dopisujemo bukvalno non stop i vec nekoliko puta me pozvao da izadjemo...
- - - - - - - - - -
Al meni se ovo ne desava prvi put,ocigledno problem je u meni...