Ljubomora

gost 270414

Veoma poznat
Poruka
13.578
Upoznal iste neku osobu koaj vam je odmah "legla", i upustili ste se u vezu.

Sve super funkcioniše, slažete se savršeno dobro, u svemu, sex savršen, da bolji nemože biti.

Ona je malo dalje od vašeg mesta boravka, ali to nesmeta da se povremeno viđate.

Vi ste oženjeni/udata, kao i on/ona.

Ali on/ona vas prati savršeno dobro, oseča vas kak odišete, šta radite svakog trenutka.

Ljubomora se brzo pojavila, sa njene strane, i smeta vam to.

Šta bi ste učinili utom slučaju, raskinuli, nastavili vezu sa nekim rešenjem, kako bi ste se poneli? :think::lol:

299553-9915-42380-ljubav.jpg

Napraviće ti pakao od života, malo seksa i tamnokestenjasta će te razapeti na krst.
Ili nisi bio jasan u kom pravcu i dokle može taj odnos da ide, možda kuliraš jer sada uživaš ali očigledno je da njoj nije samo do seksa.
Dalje zavisi koliko je razumna ili luda, sada te drži euforija pa ne vidiš možda tzv. demon lover stranu iste.

To nije pojam koji označava čudesan seks nego psihopatu.

Poslednja izmena:
Napraviće ti pakao od života, malo seksa i tamnokestenjasta će te razapeti na krst.
Ili nisi bio jasan u kom pravcu i dokle može taj odnos da ide, možda kuliraš jer sada uživaš ali očigledno je da njoj nije samo do seksa.
Dalje zavisi koliko je razumna ili luda, sada te drži euforija pa ne vidiš možda tzv. demon lover stranu iste.
:hahaha:

Smatraš? Misliš da se hvatam sa lujkama? :lol:

Sa druge strane, svaka žena može "ludi" za onim kojeg je odabrala, pa može da napravi gluposti.

Neće nebrini :lol:

- - - - - - - - - -

onda zovi decu da spasavaju stvar..kazi joj, sad cu da zovem decu - decoooooo o o o o, decoooooooo :hej:
Ne, ja ču tebe pozvati da me braniš, navesti je na tebe... :lol:

Не разумем Леџ,

јел љубоморна на твоју жену или онако уопште ?
Uopšte, na moje kontakte na netu, prijatelje i njihove žene, ( ne ovde na Krtarici, jer nezna da ovde zalazim )

- - - - - - - - - -

To nije pojam koji označava čudesan seks nego psihopatu.
Ih, ti ga pretera. Vređaš me apsolutno.

Smatraš da ja kontaktiram sa ludačama sa psijatrije...

Добро, значи твоју жену не дира.

А видим ја тебе нема ...:nono2:,
кад оно, господин се увалио :lol:
Ma tu sam ja, dovukle me žene na pdf život, trebao im je neko na koga če da se istresaju, neko nov koga če da pljuju, ( karakter žena Krstarice) zato me nema na politici zadnje vreme. :lol:

Ma uvaljen sam ja uvek, hteo ili ne, takav mi je horoskop :lol:

Samo nedozvoljavam da se prepozna, da se vidi. :lol:

pa jel ostao iko na koga nije ljubomorna :lol:
Aj ne glupiraj se, drži se teme, nisam ja tema.

I pored toga, da sam ja u pitanju, komentar ti nije na mestu. Pođi od sebe. :lol:

- - - - - - - - - -

Не јављај јој Леџ за Крстарицу ни случајно .. :sad2:
Taman posla! Ni u sni ni na javi!

Nisam još sišao sa uma :lol:

Ni prijatelji ni prijateljice neznaju da sam ovde :lol:

Krstarica mi sklonište... :lol:

Poslednja izmena:
Upoznal iste neku osobu koaj vam je odmah "legla", i upustili ste se u vezu.

Sve super funkcioniše, slažete se savršeno dobro, u svemu, sex savršen, da bolji nemože biti.

Ona je malo dalje od vašeg mesta boravka, ali to nesmeta da se povremeno viđate.

Vi ste oženjeni/udata, kao i on/ona.

Ali on/ona vas prati savršeno dobro, oseča vas kak odišete, šta radite svakog trenutka.

Ljubomora se brzo pojavila, sa njene strane, i smeta vam to.

Šta bi ste učinili utom slučaju, raskinuli, nastavili vezu sa nekim rešenjem, kako bi ste se poneli? :think::lol:

Nagovori zenu na trojku. Da vidi da sa zenom ne radis nista drugacije nego sa njom.

Nagovori zenu na trojku. Da vidi da sa zenom ne radis nista drugacije nego sa njom.
Neznam što ubacujete ženu u igru, ovde se neradi o tome...

Svi pričate nešto van teme, ccccc

- - - - - - - - - -

Ne bambusas je dovoljno.
:hahaha:

Misliš zato luduje i prati svaki moj potez? :lol:

- - - - - - - - - -

Aj kad ste okrenuli priču na mene, idemo tako... :lol:

Poslednja izmena:
Uopšte, na moje kontakte na netu, prijatelje i njihove žene, ( ne ovde na Krtarici, jer nezna da ovde zalazim )

- - - - - - - - - -

Ih, ti ga pretera. Vređaš me apsolutno.

Smatraš da ja kontaktiram sa ludačama sa psijatrije...

Sada sam i sigurna u svoju prvobitnu samo pretpostavku, posle čitanja tvog novog posta da je ljubomorna i na prijatelje pa čak i na njihove žene.
Psiho u najavi, izvinjavam se. Možda nema prava ali bih razumela da je samo ljubomorna na tvoju ženu, ovako...
Ne bi ti otvarao temu da ne osećaš da nešto ispod u dubinama debelo nije u redu. Nadam se da grešim.

Poslednja izmena:
Sada sam i sigurna u svoju prvobitnu samo pretpostavku, posle čitanja tvog novog posta da je ljubomorna i na prijatelje pa čak i na njihove žene.
Psiho u najavi, izvinjavam se.
Ne bi ti otvarao temu da ne osećaš da nešto ispod u dubinama debelo nije u redu. Nadam se da grešim.
Objasni ti meni koja žena nije ljubomorna na svog izabranika?

Da li si ti žena ili muškarac?

Svaka žena koja voli nekog, prati ga i pokazuje ljubomoru do neke određene granice ako primeti da partner ima neke veze sa nekim koga ona ne poznaje, i obrnuto :)

To neznači da je neko lud.

Neznam zašto u svim svojim temama i postovima sugerišeš ludilo, ulaziš u mozak sagovornicima?

Preispitaj sebe.

Poslednja izmena:
Objasni ti meni koja žena nije ljubomorna na svog izabranika?

Da li si ti žena ili muškarac?

O tome uopšte ne pričam, svakako da će uvek postojati mala ljubomora ako nam je do nekog stalo, ali izvini biti ljubomoran kako ti kažeš uopšteno na kontakte, prijatelje,, ne samo druge žene, to je kao što rekoh najava skoro 99% da se radi o patološkoj bolesnoj posesivnosti.
Možda nije tako zaista ali ovako kako si nam opisao mrtva ozbiljna sam kad kažem da imaš razloga da budeš debelo oprezan. Potpuno sigurno i neoborivo je da ne želi samo seks sa tobom i avanturu nego sve.

Po volji ti.

Evo muškarac sam i..? Šta ta činjenica menja u shvatanju mojih reči?
I žena nije ljubomorna na svog izabranika ako ga voli, već je ljubomorna na druge žene.
Ako je ljubomorna na njega onda oseća zavist i i ne voli ga.

Poslednja izmena:

Back