Ljubomora

Ne. To znaci da on samo misli, oseca da si ti bolji. Ne znaci da ti to zaista jesi.

А како онда не мисли то и како онда не зависи некоме ко је исти као он, или гори од њега? Нпр када прође неки тип у добрим колима, имаш њих који га одма пљуну, као украо је, или му је тата украо, или било ко, то је завист, као ето ја немам, па он и ако има то је проклето, а што никад не кажу то за некога ко вози фићу?

Uostalom kaže se i: "bolje da mi zavide nego da me žale".:lol:

tako je :)

ja se secam jedne forumasice,kad mi je videla givenchy tasnu zaletela se da mi spusti "jao bas je skromna" :lol:
a drugi put ja stavila neki luminazer
ovako
ebe1e1c6429963d0_girl_about_town2.jpg

a ona kako me videla kao "jao imas neku fleku na obrazu" :rotf:
i jos svasta nesto je bilo s njom ,al ova dva su mi posebno ostala u secanju,toliko nije mogla da podnese :mrgreen:

:) Sta je to u ljudima da hoce drugome da pokvare i malecki trenutak srece?Jel to ljubomora razlog gadjanja zajedljivim komentarima?Zena zeni narocito?Ali zar i kad nema razloga za tako nesto?Imate li primer kada vas je neka prijateljica iznenadila nekim komentarom..a bez potrebe.,,Vidim da si trenutno zadovoljna e sad cu te shebem,,:lol:

ne znam zasto je to tako, ali prema meni je to redovna pojava od strane zenskih osoba, ne svih, ali velikog broja
pretpostavljam da je u pitanju zavist, a na sta su konkretno ljubomorne, otkud znam, svako pronalazi razlog da necim bude nezadovoljan, pa iako nista konkretno nisam nazao ucinila pojedinim zenama, redovno dobijam otrovne strelice....

mozda je osnovni razlog sto su na mene ljubomorne to sto sam ja kao osoba i covek zadovoljna sobom, a one nisu, jer nekih drugih vaznijih razloga za ljubomoru ne nalazim

Zene zavide zenama a muskarci muskarcima
Mislim da li mozete da zamislite dijeneka ili marlona da mrze marininu prada pidzamu ili Moju givenchy tasnicu?
Opet da li neka ovde mrzi stroncija sto je lep ili bad wolfa sto je hot?ne :rumenko:
Tako da...

ne znam,ja nisam okružena takvim ljudima izgleda (il nemaju na čemu da mi zavide: )) i evo baš mozgam da se setim kada je neko pokušao da mi pokvari trenutak sreće nekim zlobnim komentarom i ne sećam se
ili sse to ne dešava ili su oni koji upute takav komentar toliko nebitni da ih ne primetim : S

možda je ranije to bilo prisutno, srednja škola i taj period...

e, da postoji jedna osoba, devojka mog drugara koja je toliko nezadovoljna da je to čudo, ja nikada u životu nisam srela nezadvoljnije biće i iz tog nezadovoljstva pucaju zlobni komentari, i kada se radi o nebitnim i kada se radi o bitnim stvarima, upereni protiv njoj baš dragih ljudi i to tako jadno izgleda u društvu, i svi su je provalili i mnogo je ružno bre

e ja sad cekam sta su posledice toga sto sam trudna.....a firmi se pocelo pricati.....spetljala sam se s kolegom i udala se za njega a on je izgleda ostavio traga kod nekih zena :)))) a i mene bas ne vole jer ne dam na sebe i ne igram u nicijem kolu....bas me zanima kolika ce kreativnost biti ovaj put....

Mozda nisu nikad smatralae da imaju valjan razlog za zavist ili sam uvek u pravom drustvu u trenutcima uspeha i srece ne znam, ali stvarno se ne secam ni jednog takvog momenta. A mozda me radost zaslepi pa ne primetim gluposti oko sebe.

Nije ljubomora, već zavist, najjača od svih strasti! I najtrajnija.
Čak i ne mora imati osnova - dovoljno je da osoba sklona tome, umisli da neka druga ima nešto što ona nema... I gotovo! Stekne čovek čak i neprijatelja za ceo život!
Malo zajedljivosti nije ništa prema "španskoj seriji" koju poneke žrtve tuđe zavisti doživljavaju... Mislim da treba malo pokazati zubiće :mrgreen:, nekad pomogne.:lol:

Vise je zavist ali isplepletana i s ljubomorom.
Pokazati zubice uz sirok osmeh,da vide takve osobe kako su mi lepi zubi:lol:
Znaci,takvima samo uputiti osmeh,nisu vredni ich mojih misli:D

Back