Ljubomora

Ljubomorna inace nisam...kad mi nije stalo. mada,ja imam dve prirode u meni. Kad mi je stalo,nisam,dok dobijam ljubav u onoj meri koliko ja volim...kad osetim zelju,strast,kad ne skida ruke s mene,kad sam pred njim zavodljiva...kad znam da me voli i zeli jer osetim i gorim..i onaj deo moje priode podlozan ljubomori postaje minimalan. kad ne dobijam paznju...e onda da...do paranoice mere,ali to jer imam paranoicnu intuiciju koja me nikad ne vara.

zapravo,najvihse pizdim kad ne gleda lepe,vec ruznije od mene. zvuci cudno ali neka uteha bi mi bila da bar znam/vidim da gleda lepe,ali kad vidim da gleda neku koja meni nije ni blizu onda sam besna kao ris,povredjena, mnogo teze primim to, jer ne razumem kako,ima bolju,a gleda loshiju.

da ne bi paranoisala zbog nas,nakaci koju sliku..?:)

Evo za primer..internacionalni...

Ljubomorna devojka izvređala zvezdu filmova “Transformers” Megan Foks u prepunom “Starbaks kafeu”.
v169922p0.jpg
Guliver/Getty images

Jedna od najseksepilnijih žena na planeti, glumica Megan Foks, nedavno je prouzrokovala svađu u kafeu “Starbaks”, a potom na svojoj koži osetila gnev "običnih" žena.

Zvezda filmova “Transformers” i “Jennifer’s body” Megan Foks, nedavno je svratila u kafe u Los Anđelesu, gde joj je prišao jedan fan i rekao da je “najlepša žena na svetu”. Problem je nastao kada je Megan i oduševljenom mladiću prišla njegova devojka i napravila ljubomornu scenu.

“Ko lep! Što ne priznaš da si operisala nos i stavila silikone!”, izdrala se devojka, rekli su očevici, a prenosi “National Enquirer”.

"Ja sam samo došla po kafu“, zbunjeno je rekla Megan (23), a onda izašla iz kafea. Devojka je nastavila da viče za njom. „Uopšte nisi riba, draga moja! Nikada ti nećeš biti Anđelina Džoli!“.

Kakva je situacija kod forumasica?

Forumasi, sta mislite o Megan Fox?

T t ti si neozbiljan m mladic :((

Back