baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
to je boles' ljudi u velikoj ljubavi

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovako..uvijek sam o sebi mislio da sam prilicno hladnokrvan...da bih mogao svoju dragu zateci u krevetu sa nekim i samo se okrenuti i otici...
e..prije par mjeseci sam zapoceo jednu vezu...pocelo je kao neobavezno...pa smo se malo i zavolili..
i ja krecem na posao,imam jos malo vremena,pa zovem nju da vidim gdje je...
a ona kaze:u gradu sam..pa gdje u gradu???...pa tu..pa gdje???u jednom kaficu...u kom kaficu??? i kaze mi ime...i ja sjedam u auto i idem...i u putu se toliko nabrijem jer kontam da je sa nekim tipom...i utrcavam u kafic spreman da nabijem sto nogom,da iznabijam i njega i nju..pa sta bude....kad ona sa drugaricom..i ja sjedam,ruke mi se tresu,sav sam poblijedio...
e sad je li to normalno tako???nisam vise bas mlad,ne bih trebao da se tako ponasam...
je li jos neko imao takvu situaciju??? ( i nemojte da mi kazete da je neko bio sa njom pa otisao kad sam ja zvao,to sam provjerio...)
Ljubomora, hm....recimo da jesam ljubomoran, ali emotivno i mentalno.Fizicki ne.Mislim, ako se mojoj boljoj polovini svidi neki tip i ona se kresne s njim, a i dalje me voli, ceni , postuje tec., ne vidim u cemu je problem.Naravno, to se odnosi i na mene.
ovako..uvijek sam o sebi mislio da sam prilicno hladnokrvan...da bih mogao svoju dragu zateci u krevetu sa nekim i samo se okrenuti i otici...
e..prije par mjeseci sam zapoceo jednu vezu...pocelo je kao neobavezno...pa smo se malo i zavolili..
a ona kaze:u gradu sam..pa gdje u gradu???...pa tu..pa gdje???u jednom kaficu...u kom kaficu??? i kaze mi ime...i ja sjedam u auto i idem...i u putu se toliko nabrijem jer kontam da je sa nekim tipom...i utrcavam u kafic spreman da nabijem sto nogom,da iznabijam i njega i nju..pa sta bude....kad ona sa drugaricom..i ja sjedam,ruke mi se tresu,sav sam poblijedio...
e sad je li to normalno tako???nisam vise bas mlad,ne bih trebao da se tako ponasam...
je li jos neko imao takvu situaciju??? ( i nemojte da mi kazete da je neko bio sa njom pa otisao kad sam ja zvao,to sam provjerio...)
ma dae..prije par mjeseci sam zapoceo jednu vezu...pocelo je kao neobavezno...pa smo se malo i zavolili..
Postoje ljudi kojima zaista ne smeta ako njihov partner ima seksualne odnose sa drugima...
Bila sam sa jednim takvim muskarcem i moram da priznam da je bilo prilicno cudno... I da nisam uspjela do kraja da ga razumijem... Iako mu i danas iskreno zavidim na takvoj neopterecnosti...
E to ti je problem kod svih zaljubljenih opsesija drugom personom(boljom polovicom)!
Ljubav ne bira ni godine a ni pamet,zaljubljenost je bestija sad se treses,places,volis,u drugom kunes,mrzis i psujes..a cas si sretan,veseo i bezbrizan....E starac sve dok je zaljubljenost prisutna nema covjek mira,tako ti je kod mene...![]()
Aj ne brabonjaj. Ovde su svi priznati švaleri![]()