Ljubomora kod životinja

Две женке пит була удавише зубима предамном једног пит була зато што сам само њега волео да шетам и мазим од њих девет колико је мој комшија имао у дворишту.
Човече, ја мислио да човек једини убија због љубоморе.

Две женке пит була удавише зубима предамном једног пит була зато што сам само њега волео да шетам и мазим од њих девет колико је мој комшија имао у дворишту.
Jadan..Uvek sam mislila da su ženke manje nasilne i da se neće boriti međusobno.

Jadan..Uvek sam mislila da su ženke manje nasilne i da se neće boriti međusobno.
Тај је гајио керове за борбу. Каже ми да женка више воли да убије противника него мужјак.

Човече, ја мислио да човек једини убија због љубоморе.
Ма туко ја дрветом по глави и прскао цревом у уста......нема шансе да пусте !! Ја прибио леђа уза зид. Кренем ка излазу, скочи један и поцепа ми панталоне зубима. Видим ја да ми нема излаза из дворишта и онда кренем да се пењем уз неку ограду од арматуре да је прескочим. Један ме ујео за стомак али сам носио вијетнамку па је пробио само до испод коже. Од тада више нисам ушао доле. Обожавам питове али не оне одгајане за борбу.

Тај је гајио керове за борбу. Каже ми да женка више воли да убије противника него мужјак.

Ма туко ја дрветом по глави и прскао цревом у уста......нема шансе да пусте !! Ја прибио леђа уза зид. Кренем ка излазу, скочи један и поцепа ми панталоне зубима. Видим ја да ми нема излаза из дворишта и онда кренем да се пењем уз неку ограду од арматуре да је прескочим. Један ме ујео за стомак али сам носио вијетнамку па је пробио само до испод коже. Од тада више нисам ушао доле. Обожавам питове али не оне одгајане за борбу.
Човече. Ја нисам љубитељ агресивних паса.

Držanje 9 pasa zajedno pritom gajiti ih za borbu, totalno je užasna ideja. Pitovi su divni psi, samo onda kad su dobro odgojeni.

Није нико. Пит је агресиван колико и вучјак или рот или доберман ако власник ТО ЖЕЛИ ! Имао сам ја женку питића у стану. То ти је као дете. Ма обрадује ти се и више од детета. Не само теби него кад ти и гост дође у стан он скочи да га лиже и му спава на коленима. Али овај кретен што их је гајио за борбе....свашта им је радио. Оде у месару и купи 12 одсечених свињских глава и баци сваком пред кућицу да глођу. Не храни их по три дана. Не шета их. Чак се хвалио да је пас луђи ако га држиш седам дана пред борбу у подруму без прозора. Дакле у мраку. Каже да тад кида камен кад га поведеш у борбу. Мене језа прође кад чујем то.

Oni prirodno nisu agresivni psi, imaju reputaciju agresivnog psa zbog njihove prošlosti. Kako ga dresiraš, takav će da bude. Svaki pas može da bude duša i dobrica, a može i suprotno. Sve zavisi kakav je vlasnik.

Није нико. Пит је агресиван колико и вучјак или рот или доберман ако власник ТО ЖЕЛИ ! Имао сам ја женку питића у стану. То ти је као дете. Ма обрадује ти се и више од детета. Не само теби него кад ти и гост дође у стан он скочи да га лиже и му спава на коленима. Али овај кретен што их је гајио за борбе....свашта им је радио. Оде у месару и купи 12 одсечених свињских глава и баци сваком пред кућицу да глођу. Не храни их по три дана. Не шета их. Чак се хвалио да је пас луђи ако га држиш седам дана пред борбу у подруму без прозора. Дакле у мраку. Каже да тад кида камен кад га поведеш у борбу. Мене језа прође кад чујем то.
Zar borba pasa nije već odavno ilegalna?

Како су то нехумане особе, страшно. Згрожен сам.

Oni prirodno nisu agresivni psi, imaju reputaciju agresivnog psa zbog njihove prošlosti. Kako ga dresiraš, takav će da bude. Svaki pas može da bude duša i dobrica, a može i suprotno. Sve zavisi kakav je vlasnik.

Zar borba pasa nije već odavno ilegalna?
Сада је то све много, много озбиљније од стране закона. Врло је ризично. Полиција добија дојаву. Упада на борбу. Заплени и псе И ПАРЕ и плус добијеш робију поред тога што си изгубио керове које си баснословно скупо платио и новац уложен на опкладу.

Иначе, НИЈЕДНА ПАСМИНА не може бити припитомљена сто посто ! Не треба сметнути са ума да је то дивља животиња и да у њој раде инстикти природе. Ја припитомљеном псу верујем 90 % ма колико био мој и колико ме волео. Стога, увек на поводцу у шетњи и увек истрчавање тамо где нема људи. Без обзира што му деца трче у наручје да га милују и играју се са њим.

Скренусмо тему на агресију
Да све животиње љубимци могу да буду љубоморни и то не само на друге животиње него и на људе. Испољвње љубоморе доста зависи и од одгоја.
Моји пријатељи су имали сијамску мачку која је обожавала мужа ,а била љубон на жену. Ако седе једно до другог и он загрли жену, мачка и истог тренутка, ма шта иначе радила, скочил и увалила се између њих двоје.Пошто су живели у вишеспратници и имали терасу она је свки дан увреме кад он долази са посла седела на огрдаи тераса и чекал да се његов Спачек појави и ондатрчала на врата да га прва дочека.
Све се променуло када су добили прво дете.азвладала хармонија.

Back