Ljubomora kitu čuva

Ako sam dobro razumeo žene, bolje je muškarcu da ima ljubomornu ženu pored sebe koja će ga i maziti i paziti i zvaće mu ga : Djordje, nego ženu koja daje svu slobodu muškarcu !?

Ne mogu da se slozim s tim jer je ljubomora nesto najodvratnije na svetu.Svako od partnera treba da ima odredjenu dozu svoje privatnosti i slobode jer bez toga se tesko funkcionise.Ako ce me on prevariti ,moze to da uradi dok mislim da je na poslu.Kada bih se time opterecivala svaki put kad negde ode vec bih se razvela.

Ljubomora je bolest... Tako svaka veza liči na ropstvo, a ljubomorna osoba na tamničara. Treba biti u svemu umeren, pa čak i u ljubavi. A ako te on ili ona vara, pa očito je da niste jedno za drugo. Tada mora da usledi BEKSTVO iz zatvora!

E, a najgori su oni koji se odma' tu nešto petljaju, pa ti priđu, i kao: TO JE MOJA DEVOJKA! Nešto se mislim, pa kad je tvoja zar treba da je držiš oko vrata, ili u džepu? Neki su toliko bedni da je svaki vid najobičnije komunikacije i prijateljstva sa NJIHOVIM devojkama- zapravo čin muvanja i prevare! Mislim, ljudi, gde vi živite, na kur.ac vas sve LJUBOMORNE nabijem!

Back