Ljubljenje

Aston M

Aktivan član
Poruka
1.614
Pitanje za žene (hetero-seksualne i možda bi-radoznale;)), da li ste se ljubili sa ženom i da li vam se svidelo? Da li ste radile to nekad pred muškarcem?:)

Za muškarce pitanje, da li vas loži kad gledate dve žene da se ljube?:)

Što bi reko onaj DeeLite, ako je skoro bila tema, može lock:)

Nisam, nije se pojavila nikad ni jedna koja mi je bila privlačna u tom smislu da makar imam tu pomisao.
Zanimljive su mi dve žene ponekad u maštarijama ali nemam nikakvu želju da to zaista probam...
Ostavljam mogućnost možda nekad pod nekim specifičnim okolnostima...male su šanse ali ipak....

Nisam, iako je jedna htela da me na kvarno navuce i to jos u obdanistu... :malav:
Nemam nikakvo zadovoljstvo od posmatranja dve zene pa cak ni u masti , mogu reci da bi mi u masti pre i dva muskarca bili vise privlacni, odnosno dva muskarca i jedna devojka, ali ovo samo u masti... : ))
Imala sam ponude za ovo poslednje opisano, ali mi to nikad nije palo napamet da stvarno uradim.
Jos neko pitanje :lol: ?

Ovo je licemerno Loli.

Upravo to :)

Obicno kada je suprotni pol u pitanju onda je ok, moze sto da ne, sto vise to bolje, a kada je isti, e onda je problem.
Naravno, nije uvek slucaj, ali mislim da dosta takvih.

Ako cemo gledati samo kvantitet, dve zene, ili dva muskarca, zavisi ko sta preferira jesu mozda privlacnije heteroseksualnoj osobi, i onda je to ok, ali kada su u pitanju dve osobe istog pola, onda krene zgrozavanje i licemerje.

Nisam, nije se pojavila nikad ni jedna koja mi je bila privlačna u tom smislu da makar imam tu pomisao.
Zanimljive su mi dve žene ponekad u maštarijama ali nemam nikakvu želju da to zaista probam...
Ostavljam mogućnost možda nekad pod nekim specifičnim okolnostima...male su šanse ali ipak....

Samo cu da prepisem.

Pitanje za žene (hetero-seksualne i možda bi-radoznale;)), da li ste se ljubili sa ženom i da li vam se svidelo? Da li ste radile to nekad pred muškarcem?:)

ne vidim zasto to one ne bi radile nekad eto onako ... pa ja da se sada kao sto je bila tema da se pretvoris u suprotan pol, ja bih se ljubio sa zenom taj dan ... i ne vidim zasto bi to meni kao muskarcu bilo odbojno da gledam

:cmok2: ':cmok: '

Jesam... stigle smo i dalje od toga... svidelo mi se...
Al' ono, ja ne verujem u te hetero, homo i ostale glupe podele.

Nikada se nisam ljubila sa zenom.

pa se postavlja pitanje, da li bi zeljela?:D

@ Nisam nikad kusala zenska usta, nisam imala potrebu za tim.
Ne privlace me zene po tom pitanju..al volim vidjeti lipu zenu na cesti. Mentalno joj cestitam an izgledu. :)
Da ne skrenem previse off, u slucaju da se klikne situacija sa zeljom bez povrede drugih ljudi - poljubila bih zenu, sto da ne?:D Al cisto radi experimenta. Jedan je zivot.:D

Back