Љубитељи паса

ma 100% vidi da bude neki sladak recimo ovaj

1695129622649.jpeg

Пас је одличан да упознаш девојку.
Ја сам пар пута тако шетао неке псе и сваки пут су ми прилазиле.
Тако се лако започиње разговор да нисте свесни.
Кад би девојка сама стајала у парку и ти јој приђеш и започнеш разговор на тебе би гледала као на манијака, али ако она има пса и ти имаш пса. ето весеља. :kez:
Само јој приђеш прокоментаришеш нешто за њеног пса, она обавезно узврати, мало попричате, сутрадан се опет видите док пси пишке и ето ти већ познанства.
Проверено функционише као сатић.

Хах.....Им'о ја штене пит булића од три месеца и шетам га градом. Пролазим поред буса који чека ползак а унутра путници. И пас онако мали запео да уђе у аутобус. Ја га вучем напоље, тек ти излази један старији човек и каже: "Јој дечко.....молим те продај ми га !! МОЛИМ ТЕ" !! :) Иначе би се око мене сјатио обавезно чопор неке дечурлије да га мази и вуче за реп и уши. Жене нису јер сам га шетао махом ван центра или чак по шуми. Али истина је. Не може да омане да ти неко не приђе и започне причу о њему.

Пас је одличан да упознаш девојку.
Ја сам пар пута тако шетао неке псе и сваки пут су ми прилазиле.
Тако се лако започиње разговор да нисте свесни.
Кад би девојка сама стајала у парку и ти јој приђеш и започнеш разговор на тебе би гледала као на манијака, али ако она има пса и ти имаш пса. ето весеља. :kez:
Само јој приђеш прокоментаришеш нешто за њеног пса, она обавезно узврати, мало попричате, сутрадан се опет видите док пси пишке и ето ти већ познанства.
Проверено функционише као сатић.
Devojke su bas dosadne.
A da izadjes sa dvokasetasom uz mc hammer-a Can't touch this, bile bi u fazonu, jbte ono ovo jbte, sto ne nabavi psa jbte.

Jedna je stvar kad ima psa kog voli, druga stvar kad je opsednuta time. I ja sam vegan pa ne lupetam o pravima životinja, iako sam protiv njihovog ubijanja, tlačenja... prosto jer su iskrenije od ljudi i otvoreno u tom darvinističkom fazonu prilagodjavanja i opstanka, dok je kod nas sve uvijeno u oblandu.

Lično mi je ok da ima psa ali ne volim kad neko filozofira o tome, preteruje... što se tiče ovih po parkovima, ima ih mnogo ali tu ima raznih profila ličnosti. Možeš brate mekflaj da pridješ ali ne znaš kakva je, jer to što ima psa ne znači da je neki kvalitet od osobe...

Iskreno, otkad imam psa nikada više devojaka u životu nisam upoznao. I ljudi generalno. Prosto, ne postoji "probijanje leda". Odmah kreće komunikacija. U Grčkoj smo na letovanju. Samo sam danas pričao sa minimum 10 devojaka/žena na plažama.

Efnjefora je prići na način gde se praviš da te njen pas zanima i oduševljava.
naravno, to nije lako odglumiti
E, nije
Šetala se sa tipom, priča on o tome kako sve žene koje je u poslednje vreme upoznao imaju pse a on ih ne podnosi. Kaže, uopšte životinje u kući ne želim da vidim dlake mrzim. Kažem ja onako lagano pa ja imam mačke. On se onako u trenu prešaltao, promenio priču i u kafiću neka maca prođe kad on onako veštački maco, maco, dođi, fina maca 🤣🤣🤣🙄🙄🙄. Kažem mu ja ma nema potrebe da glumiš da ih voliš 😒
"Ma ja stvarno onako, slatke su ".. 🤣🤣🤣
E, humor od čoveka. Užas

E, nije
Šetala se sa tipom, priča on o tome kako sve žene koje je u poslednje vreme upoznao imaju pse a on ih ne podnosi. Kaže, uopšte životinje u kući ne želim da vidim dlake mrzim. Kažem ja onako lagano pa ja imam mačke. On se onako u trenu prešaltao, promenio priču i u kafiću neka maca prođe kad on onako veštački maco, maco, dođi, fina maca 🤣🤣🤣🙄🙄🙄. Kažem mu ja ma nema potrebe da glumiš da ih voliš 😒
E, humor od čoveka. Užas
Fuj macke

E, nije
E, humor od čoveka. Užas
A ti oces reci kako si brutalna neodoljiva p...ka.

E, nije
E, humor od čoveka. Užas
Ниси ти разумела.
Човек воли маце а не мачке :kez:

Poslednja izmena:

Back