AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.854
Ja obozhavam kosu, ne volim da cheshkam chak mislim da niko ne voli da cheshka, al da pipam kosu...bilo kakvu kosu mi je chisto uzhivanje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je to korisno pita me pre neki dan jedan pravnik, da li *zakonski moze* da radi kao *pravnik* u *STR*Једино то сад тражим од жене, пошто више нисам заинтересован за секс.
PotpisujemВолим по унутрашњој страни лакта. Сва се топим.
Organski ne ponosim! Mrzim i kad mi frizer pere kosu ,pa mi masira glavu dok utrljava šampon za kosu.Moj frizer ima i neku stolicu, dok ti on pere kosu ,stolica ti masira leđa.Uvek zamolim da tu opciju isključi, nervira me.Da li volite da vas češkaju po glavi, leđima i tabanima? Ja obožavam svuda a ponajviše po kosi kao na ovom video snimku. Da li rade takve tretmane u frizerskim salonima i koliko to košta? Na ovo pitanje možda najbolje mogu žene da odgovore pošto najčešće posećuju frizerske salone.
ti si bre skroz naopakaOrganski ne ponosim! Mrzim i kad mi frizer pere kosu ,pa mi masira glavu dok utrljava šampon za kosu
nikako da navatam to, drugarica mi stalno prica kako se samoceska a ja ljubomorisemСама себе чешкам оном кинеском жицом по глави.![]()
Ја саму себе некада по руци другом руком док гледам филм, нико то не уме ко јаnikako da navatam to, drugarica mi stalno prica kako se samoceska a ja ljubomorisem![]()