Guede
Buraz
- Poruka
- 11.277
Je l' vam bed posexati se dok su oni u sobi (cuke,mace ...) ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam jednu anegdotu
Moj bivsi je imao macka (mislim jos uvek ima, ziv je macak i jos uvek je kod njega) i pustao ga je svugde da ide po kuci gde god mu dusa zeli... Izmedju ostalog i u spavacu sobu, jer inace je spavao kod njega u krevetu... E sad, macor je umeo sam da otvori vrata, plus bio je bas teritorijalan i ljubomoran i nedruzeljubiv... Takav je jos uvekI ja sam ovim mojim u krevetu, mazimo se & pazimo i u jednom trenutku macak se elegantno popeo na krevet i dosao kod uzglavlja i krenuo da sisti na mene... I ja mrtva ladna tresnem macku punom sakom da mu je glava zazvecala, macak mjakune i pobegne napolje... Zavrsimo decko i ja sta imamo, ja u kupatilo, on u kuhinju, vracam se ja u sobu da se obucem i imam sta da vidim - macor kida moj donji ves u paramparcad
![]()
ja sam mojoj mački odseko jezik tako da sam miran![]()
Pogresno, trebao si joj izvaditi zube![]()
odvratni ste![]()
zato i ne smem ništa pisat za cukuodvratni ste![]()
pa uvek možeš kupit druge kod žutih ljudi što vole piti iz MoraveA sto sam ja ostala bez donjeg vesa, to nista![]()
zato i ne smem ništa pisat za cuku
pa uvek možeš kupit druge kod žutih ljudi što vole piti iz Morave
odvratni ste![]()
A sto sam ja ostala bez donjeg vesa, to nista![]()
samo probaj...zato i ne smem ništa pisat za cuku![]()
To sam cuo rade u nekim zatvorima ... povade joj zube, namazu se necim masnim, i daju joj da lize. Strasno, nego sta, al @ Mr Komri je kriv, podsjeti me![]()
povraticu...
ma ja, uvek neko drugi kriv![]()
Pa ne mogu ja biti samo zato sto mi je glava puna raznih gluposti![]()
pa ko ce ako ne ti, necu valjda ja
elem, stvarno mi presede sve...slaba sam na zivotinjke![]()
Jbg, sorry, nisam zamislio tako temu ...
Jednom prilikom i mi smo tjerali kuju van zbog sexa,moram reci da nije bila odusevljena
I da, jednom mi je uletio slijepi mis u sobu dok smo bili u punom zanosu ... ne moram reci da je pokvario dozivljaj![]()